Momentum 1148 Napisano Jul 24, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se ja izvinuo, vec pojasnio. @markoizkule i jos neki nisu dobro citali. Ja niciju suprugu nisam ni spominjao. Sve u svemu, eto sad znamo svi o cemu se radi Ako ce nekome biti lakse, ni moje siske nisu nista bolje: Sto bi moja majka rekla: "Svaka dlaka svoju politiku vodi". Hahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj kolega sa ˝šiškama˝ za zatvor... Ne ljutim se, ali moram i ja da pojasnim da mi to nije ˝redovna˝ frizura... To je slikano posle par stotina km vožnje, tj. nošenja podkape i kacige koja umnogome slepi kosu i pošto imam i poprilične zaliske (omatorilo se... ) rezultat je ova ˝zatvorska˝ frizura... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto smo leeeepi ! I moje siske fino izgledaju, sve 4 dlake koje imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ova Borisova bivsa CB je izdominirala, Boze kako je to lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15155 Napisano Jul 24, 2018 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na slici dominira vizir 4TX na sedalnom delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16243 Napisano Jul 24, 2018 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Izvinuo se ovaj, pa se izvinuo onaj - aman ljudi, ukočiće te se od tolikog izvijanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22626 Napisano Jul 24, 2018 Integrisan, 9687 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta bih ja dao za malo siski... Pa da se salimo na moj racun :D, cupavi i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 24, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Sta bih ja dao za malo siski... Pa da se salimo na moj racun :D, cupavi i tako to Lep Bandit u pozadini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Astral je napisao: A ova Borisova bivsa CB je izdominirala, Boze kako je to lep motor... Aham...jedan od najlepsih koje sam imao. Eno ga opet na prodaji, ali sada po znacajno vecoj cifri od moje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 24, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. kako ti je @milomir22 dovezao BMW kad je tu i bandit? priznajte i jedan i drugi,bmw je spakovan u kofer od bandita i donet kod tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22626 Napisano Jul 24, 2018 Integrisan, 9687 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je koleZi kacigu doneo... Kao sto se iz prilozenog vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Интересује ме, шта би дао за мало шишки? Мислим, немам да понудим (види се на слици), него бих за добру понуду отео комшиници Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22626 Napisano Jul 24, 2018 Integrisan, 9687 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je onako hipoteticki receno... Na celavo se sisam od kada kacigu nosim, (prva god. sr. skole)... Tip sam coveka (ne na ovoj slici) koji voli da bude pedantan, dok sam kosu imao (frizuru) koristih voskove koji em umrljaju kacigu em kad istu skinem od frizure ne ostane nista... Ovako je naj lakse, olicenje sam stereotipa "debeo, celav pa kad sednem u dzip" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Педантно назуо "Филу"? А што се стереотипа тиче, поред истог таквог изгледа, још и обавезно носим националистичке мајице, а када сам на одмору ни не бријем браду, Чича би се поносио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Jul 24, 2018 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je Šaban skinuo periku ni jedan ćelav čovek ne mora da se stidi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, bdada said: Na slici dominira vizir 4TX na sedalnom delu Kod mene je sve u stilu Tdm-a. Jer sam tako u mogucnos' ! Od prirodnu ruku i prirodni materijali,Tdm-a na pravimo za 3 dana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Jul 24, 2018 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, milos-v said: @N.F.S. kako ti je @milomir22 dovezao BMW kad je tu i bandit? priznajte i jedan i drugi,bmw je spakovan u kofer od bandita i donet kod tebe Hahaha, ja sam kapacitet, vozim 2 motora istovremeno. Brat me tera vec dugo da menjam bandu, njemu se ne svidja nimalo, ne ume ni da ga vozi, a meni nesto zao, vezao sam se, a i realno, sta pametnije da uzmem za 2500 evra koliko mogu da dosegnem. @milos-v Ako ova kisurina stane, mogli bismo da organizujemo neko vidjenje s Caparinom i Daretom, Smederevo ili Bg, ili nesto trece, svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 24, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kiye nece skoro stati Aj dogovaramo se to preko pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razvaljivac 10 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zlijebac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa Drinskom kraljicom Mladicom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 11, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne na koju sam zaboravio Ajde ko moze da prepozna nase vrle clanove Ма не могу никог' да препознам, сем ових кул мајица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17930 Napisano Avgust 12, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...moja debela i ja juce na Huji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Avgust 12, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Juče te videh na Adi huji i kažem ovog znam ali ne mogu da se setim odakle a pivo nisam pio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Banditara i ja na danasnjoj relax turi po Divcibarama, vidikovac "Paljba". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...