Dadony 13 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...i dalje niko ne namjerava da pravi vizir kod Ivana u skorije vrijeme...? Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Jul 8, 2015 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...i dalje niko ne namjerava da pravi vizir kod Ivana u skorije vrijeme...? Neka ga ne mari... Ja nameravam uskoro samo da nadjem vremena . Trenutno sam van Srbije ali kad se vratim pravicu ga , javiću ti se na pp par dan pre pa ćemo se dog pošto vidim da bi ga i ti pravio . Pozdrav:D Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...i dalje niko ne namjerava da pravi vizir kod Ivana u skorije vrijeme...? Neka ga ne mari... Ja nameravam uskoro samo da nadjem vremena . Trenutno sam van Srbije ali kad se vratim pravicu ga , javiću ti se na pp par dan pre pa ćemo se dog pošto vidim da bi ga i ti pravio . Pozdrav:D Sent from my HTC Desire X using Tapatalk hvala puno unaprijed...:rolleyes::rolleyes: Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko od kolega imao slucaj da mu posle zamene semeringa viljuski iste procure? Ja stavio neke Athena, curio jedan stap, sad mi oba procurela, sve nesto razmisljam da nisam naopako okrenuo semeringe...? Koliko se secam, opruge na njima su se videle kad sam montirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jul 10, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to naopako... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 11, 2015 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Vetropiri? Nikakvo slavlje za 100 stranu? EEEE... Čestitam svima! Ja sam se nažalost krajem prošle sezone oprostio od mog freewind-a, kupio ga je dobar drugar, tako da mi nije žao. Još će taj da se lepo navoza! Šteta što smo razbacani svuda pa nikad nismo uspeli da se skupimo (bar ja nisam bio.. ) Pozdrav svima, pamet u glavu i uživajte u vožnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo coveka zivog i zdravog , a bas sam se u vise navrata pitao sta li je sa tobom. Jel da ne pitam koja te je muka naterala da prodas winda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja još uvijek čekam tablicu od motora i (naravno) ne mogu da ga vozim... ali me to ne sprječava da ga malo sredim, naručio sam neke maglenke sa Ali-a, stigle su mi danas ali nemam pojma gdje da ih stavim,da nema možda neko neku ideju??? Sjutra ću malo oko toga da se zanimam. Ako meni neko rješenje padne na pamet odmah slikam i kačim slike možda nekom bude od pomoći. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jul 22, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja još uvijek čekam tablicu od motora i (naravno) ne mogu da ga vozim... ali me to ne sprječava da ga malo sredim, naručio sam neke maglenke sa Ali-a, stigle su mi danas ali nemam pojma gdje da ih stavim,da nema možda neko neku ideju??? Sjutra ću malo oko toga da se zanimam. Ako meni neko rješenje padne na pamet odmah slikam i kačim slike možda nekom bude od pomoći. Neka ga ne mari... Ja sam ovako bio rijesio, koristio saraf na sastavu prednjih plastika, posto je to prilicno cvrsto mjesto. Vozio 6 mjeseci bez ikakvih problema, onda sam silom prilika prodao motor. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61579-suzuki-freewind-650/page-69#entry1597900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^^^^^^^^ tako sam nešto i ja mislio, da iskoristim taj šraf ali sam planirao da napravim neke nosače u obliku slova L i da montiram na njih... Malo ću čačkati pa slikam... hvala. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jul 22, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan To je meni bila u pocetku samo privremena lokacija, cisto da provjerim kako rade LEDice, ali se pokazala iznenadjujuce dobrom. Jedino sto bi dodao jos je komad flaha oblikovan prema masci, sa unutrasnje strane, da dodatno ucvrsti sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ispalo je bolje od očekivanog: ...za nosače sam kupio dvije ručice za ormar po 1€...:lol: Neka ga ne mari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si se snasao za montazu . Daj link odakle si kupio i kako si zadovoljan osvetljavanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Freeshipping Motorcycle Headlight Lamp 125W Motorbike 3000LMW Upper Low Beam & Flash CREE U5 LED Driving Fog Spot Light Head http://www.aliexpress.com/item/1-PCS-125W-2-Color-Motorcycle-Motorbike-3000LMW-Upper-Low-Beam-Flash-CREE-U5-LED-Driving/32321390736.html (from AliExpress Android) te sam kupio, ali imaju manu zbog 3 moda osvjetljenja, jako, slabije i blickanje, a mijenja se svakog puta kad se ugase i upale. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...inače rade perfektno, nevjerovatno su jake. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam neopisivo srećan, napokon...: Neka ga ne mari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 31, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ooo cestitke , sad si i legalni clan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i krajnje vrijeme, vozio sam se samo po kvartu ili kad mi je neki od poznanika policajaca na smjeni... Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 2, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Auuu 150 na windu je čista ludost... Jel možeš da uđeš u krivinu malo brže sa tom gumom? Kad zameniš imaćeš utisak da voziš super moto :-) Ja sam posle stavio 120, bio prezadovoljan. Možda sam čak mogao i Kosookog da pratim sa njom (na domaćem terenu ofhors) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Avgust 18, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan saznao sam da mi drugar iz H. Novog ima winda... stigli su mu semerinzi za viljušku ali ne zna koje ulje da sipa a ne znam ni ja...:( ako bi mogla mala pomoć... Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Avgust 18, 2015 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao Bardahl XTF Fork SAE10. Cini mi se oko 630ml po jednoj. Ima ranije u temi pisano o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Avgust 18, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^^ zahvaljujem Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Avgust 25, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan noćas mi iz čista mira stade pokazivač brzine, znači nije prekidao ili netačno pokazivao nego... cap. Samo se nadam da nije magnet na točku jer ovamo nema teorije da ga nadjem. Da nije neko imao sličnih problema? Sjetra ću pogledati da nije neki kontakt u pitanju ali kod mene važi MARFIJEV ZAKON...>_>>_>>_> Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pretresi kontakt table. Ili skini tocak, sta ti je lakse uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan skidao točak, magnet se raspao, ne čitav samo oni pinjoni i proklizavao je, nijesu mogli da ga okreću oni zubi od točka. e sad, vidim da zubima od točka hvali mikron da uhvate magned da bi ga okrenuli i onda sam (spalite me na lomači) uzeo čekić i malko ih kucnuo prema unutra, ali mrvicu i nećete vjerovati RADI, noćas sam se spustio do mora i vratio, nekih 110 km, radi perfektno.B)B)B) Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...