Vuleta 849 Napisano April 8, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sve je lepo i belo kao sneg sto je juce padao, zato bez trunke zurbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Dame i gospodo, predstavljam vam svog vetropira u novom ruhu...Jos uvek se rade neke stvari... P.S. slika sa pocetka projekta je na 125 strani ove teme. Inace boja rolbara je KTM narandzasta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5885 Napisano April 14, 2021 Drug član, 2038 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Dzaver_junior super izgleda! Jel ovo neka folija, kako se ovo radi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Folija za autografiku... Radi se prilicno tesko ako nemas iskustva, ali za 50-100 e ti odrade momci profi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5885 Napisano April 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 2038 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam mislio da je poenta te folije da lepo i zaštitš auto (motor), pa kad skineš - ostane boja kao nova. Kako sam se iznenadio kad su mi rekli da nije moguće da se skine bez oštećivanja boje ispod Promenio April 14, 2021 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3264 Napisano April 14, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je to rekao taj te je i slagao. Do ostecenja ce doci samo ako je podloga vec ranije ostecena. Ako je sve kako treba i ako koristis pravu foliju nece doci do ostecenja (skidanja laka, boje...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 15, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nije radio po naski receno, senzor lera kad sam uzeo motor, inace boljka koliko citam kod raznih modela Suzukija. Da bi se ovaj problem resio desna dekla mora da se skine i majstor ga je vratio u zivot Na tu temu, mislio sam da je ta vrsta majstora koja popravlja izumrla, i da je ova nova generacija preovladala, koja samo ume da menja stare delove novim, ali sam prijatno iznenadjen i demantovan na delu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 16, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zadnji amortizer da li ima tu opciju uopste, i ako ima, kako se steluje?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dela iz user manual-a, nadam se da ce ti pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 29, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Seba, objasnio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5585 Napisano April 29, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 30, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan u koferu puk'o okvir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pillager_Vlad 6 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Za sada ni jedan, uskoro Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo i ja da se priključim temi! Treba sad u petak da kupim freewind-a, to bi mi bio orvi motor pa me zanima samo kakva su vaša iskustva Da ne čitam sad svih 127 strana na ovom forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva su uglavnom jako pozitivna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Pillager_Vlad je napisao: Pozdrav ljudi, evo i ja da se priključim temi! Treba sad u petak da kupim freewind-a, to bi mi bio orvi motor pa me zanima samo kakva su vaša iskustva Da ne čitam sad svih 127 strana na ovom forumu Stavi ovde link ka oglasu, da ga proucimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pillager_Vlad 6 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Za sada ni jedan, uskoro Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Freewind WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Freewind, 1998. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 61771 km, Kruševac. Cena 1.650 € - Motori - Polovni... Slao mi je lik i snimak kako radi motor i skroz mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pillager_Vlad 6 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Za sada ni jedan, uskoro Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Inače, Vuleta, vidim da si i ti iz Obrenovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, iz Obrenovca. Lep je ovaj motor sa oglasa,mislim da je mozda vlasnik takodje clan foruma. Po meni, ako da i bocne torbe, vredi svih 1600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pillager_Vlad 6 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Za sada ni jedan, uskoro Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Takav kakav je na snimku, takav prodaje i još plus je poručio da zameni taj vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sredjen far na freewind-u, i sravljen voltmetar sa USB, i drzac mobilnog. Evo par slika pre i posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, druga pesma odma Ja se resavam da ugradim usb uticnicu i maglenke, al uvek preca bude voznja, pa stoje i cekaju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Voznja je uvek na prvom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Roll bar torbe by Lidl Sta mislite, da ili ne?.. Nesto me strah od izduvne grane, ali sumnjam da moze da emituje bas toliku toplotu da se zapale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su blizu izduvnoj grani, nisam siguran da ce im bas prijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...