TOUCUTTER71 189 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedno pitanje koje možda nije najbolje adresirano, ali možda mi vi možete pomoći, naime, prilikom kupovine motora u inostranstvu, koji je registrovan(nije mu istekla tablica i sl) i recimo teorijski da se motorcikli prodaje za 7000€, i recimo da se motorcikli kupuje u nemačkoj ili poljskoj, Kao prvo Da li mogu očekivati odredjeni povrat novca na granici , jer motorcikli napušta zemlju u kojoj je oporezovan, ocarinjen i registrovan Znam za motorcikle koji se prodaju u salonima, obično piše bruto i neto cena , znači sa porezom i bez oporeza , ali šta je sa carinom? I naravno , kada motorcikli ulazi u Srbiju, da li se carinska procena vrši isključivo kataloški ili spram overenih računa sa cenom koja je plaćena za motorcikli, bio bih vam jako zahvalan barem na delu odgovora, ili da me se uputi koga da pitam za što preciznije iformacije. Hvala Unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano April 19, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan I tako meni Loshmi spremi sve papire za Ljermontovu sa svim zivim uplatnicama i papirima....i ja tako dodjem i gledam babu na shalteru kojoj nije jasno "kako to da ima sve papire"??? Hahah ja onako sa blagim osmehom gledam kako mi daje tablicu sav srecan sto sam ih Z*j*bao Loshmi care nisam bio kod tebe ni 2min sve si mi spremio i na put me poslao Svaka preporuka za coveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6150 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 3022 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi... Milorad Čavić u opasnim, mutnim i nikada do kraja istraženim vodama administracije. Prosto od njega čovek ne može da živi. Samo što sam mu predao papire za kola i motor, on me već zove i kaže da je gotovo Svaka ti čast, matori. I čestitamo, znaš zašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi, druže, koliko izađe registracija za moje sokoćalo, sa tehničkim kod tebe? I kako može da se plati? Kawasaki Z750, 2010. godište, 748 ccm. Imam novu tablicu i novu saobraćaju, ali i onu yebenu nulu u F.1 polju za nosivost. Registracija mi ističe sutra. Danke. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 26, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi opet odradio sve brzo i efikasno + izmerio mi buku i dao mi da slikam malu bravo i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca_kovic 13 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: YAMAHA XVZ 12T Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem , velikim odusevljenjem i najtoplijom preporukom , zahvaljujem se GM MOTO Agenciji i naravmo LOSMIJU za expresno obavljen posao oko prenosa i registracije moje masine ! Veliki pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Losmi na brzini i efikasnosti! Konacno voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ljudi preteruju, ali čovek stvarno objasnio kako se radi. Kamo sreće da ima više ljudi koji ovako rade svoj posao. Veliko hvala firmi, ja više ne menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svraćao ponovo neki dan, ne zna čovek gde bije glavom a ipak zove na kafu... Veliki pozdrav ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan cak i kad vi nesto pogresite u datoj mu papirologiji, Loshmi je tu da ispravi! p.s. Jedite kod Dzoa, ragistrujte kod Loshmija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 18, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod čoveka, prvi put, pre desetak dana - sve ekstra urađeno ! Jedini zez je bio što sam ja zapucao na adresu sa prve stranice ove teme, a čovek uopšte nije na toj adresi . Znači nije Dr. Drage Ljočić, nego Čingrijina ...bem li ga koji broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,danas ce biti promenjena adresa,podvuklo se administratorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 7, 2013 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ja zaboravio a i ne stiže se od Momaka, posao oko registracije Zafire završen na opšte zadovoljstvo i u najkraćem roku. Još jednom - hvala Lošmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio sam motor u Pancevu, imam overen ugovor sa placenim porezom, odjavljenu saobracajnu,osiguranje(bio je registrovan do juna) Jel moze registracija preko tebe ili moram licno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje nevezano za motore.Cuo sam danas da je promenjeno nesto u vezi registracije vozila koja imaju TNG,kao da treba pregled ovlascenog servisa na 5 godina iako je sistem atestiran na 10 ili tako nesto...Pa ako moze pojasnjenje,to jest da li je ovo dezinformacija ili nam drzava sprema jos neki harac!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Matori,ostavi mi br. telefona,juce mi je bio haos pa da te pozovem danas i da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj post je bio za PAPAJU.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Mitre,ovako stoje stvari... U pravu si.... Ako je vozilu uradjen atest plina koji vazi 10 god a primera radi uradjen je 2007. god. po novom zakonu neces moci da registrujes auto u koliko ne uradis kontrolni atest plinskog uredjaja koji se radi na 5 god tj koji je morao biti uradjen 2012.god bez obzira sto ti atest vazi recimo do 2017.god. Odlazis u AMS,MASINSKI FAKS ILI VINCU da uradis kontrolni pregled plinskog uredjaja pa tek onda registraciju i to ce te kostati od 6000din pa navise u zavisnosti jesi li menjao nesto od delova na plinskom uredjaju. Jbg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Mitre,ovako stoje stvari... U pravu si.... Ako je vozilu uradjen atest plina koji vazi 10 god a primera radi uradjen je 2007. god. po novom zakonu neces moci da registrujes auto u koliko ne uradis kontrolni atest plinskog uredjaja koji se radi na 5 god tj koji je morao biti uradjen 2012.god bez obzira sto ti atest vazi recimo do 2017.god. Odlazis u AMS,MASINSKI FAKS ILI VINCU da uradis kontrolni pregled plinskog uredjaja pa tek onda registraciju i to ce te kostati od 6000din pa navise u zavisnosti jesi li menjao nesto od delova na plinskom uredjaju. Jbg.... Ma lako je vama u Beogradu,imate vise mesta gde to mozete odraditi,nadam se da u AMS rade proveru!Mislim da mi nije isteklo 5 godina,sledece cu sigurno na proveru jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao danas, docicu u ponedeljak. A i trazio sam te na Mirijevu nisam ukapirao da si sad na Zvezdari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dans se nešto muvali po gradu i svratimo do Miloša na kafu i ja registrova motor nenadano u roku od 45min Mislim da su komentari hvale suvišni za dvadeset i kusur godina koliko registrujem moja prevozna sredstva ovo mi se još nije desilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Driling... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim Loshmija za brzo uradjenu registraciju (kola) i za sve pruzene informacije i pomoc koju sam dobila! p.s. popih i ja kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...