Saša Jack 6651 Napisano Februar 17, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ovako stoje stvari... Moja zena koja je ljubitelj Graca(Austrija)ide opet od 4-6.3. na neku proslavu... Do sada sam je ja uvek maltretirao da mi donosi razne stvari il LOUISA,ali posto meni nista vise ne treba,mogu da pomognem onima kojima je potrebno nesto iz gorepomenute radnje. Zvuci cudno,ali ovo je njoj vec 4 put da ide u LOUIS(a nije ljubitelj motora),a ja nisam bio nijednom Sve stvari bi bile donete po nabavnoj ceni...bez ikakvih provizija... Ko je zainteresovan,princip je sledeci... Ode na sajt www.louis.eu i nadje sta mu treba... zapise velicinu,boju i najbitnije broj artikla Zatim posalje mail na anita.majer@way2go.rs sa svim napisanim,sabranim ukupnim iznosom,licnim podacima i brojem mob tel-a Zatim u dogovoru sa njom dostavi izracunatu kolicinu do 28.2.2011.,licno ili putem kurirskih sluzbi...(AKS) Nekoliko napomena: - Kolicina za donosenje robe je ogranicena...ne ide kamionom,vec putnickim autom - Sve stvari za koje pise LAST CHANCE je vrlo moguce da NEMA - Sve stvari za koje pise ON LINE ONLY...to i znaci - NEMOJTE MOLIM VAS MENI DA SALJETE PP ili da me zovete(ko ima broj)...sve sa zavrsavajte sa njom...Ona ide u provod,a ja cuvam decu... Nadam se da ce ovo biti shvaceno kao dobronameran gest...moje zene,ne mene... 34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 17, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Plemenit gest, nominiran za viteza (gospođa mislim)!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 17, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci cudno,ali ovo je njoj vec 4 put da ide u LOUIS(a nije ljubitelj motora),a ja nisam bio nijednom Ovo mi je totalna hit izjava! Svaka časta na drugarstvu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast tvojoj gospođi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sasha P gospodjo! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 18, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za kolegu a i za koleginu gospodju. Moram da pohvalim gest. Ovo se danas retko srece. Morao sam da napisem komentar za ovako nesto, Inace hvala ne treba nista bio sam pre mesec dana i "orobio" Louis u Becu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast Sale majstore,respect za lepshu polovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan - NEMOJTE MOLIM VAS MENI DA SALJETE PP ili da me zovete(ko ima broj)...sve sa zavrsavajte sa njom...Ona ide u provod,a ja cuvam decu... Meni deluje kao da se ti BOLJE zabavljas! : :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 18, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan hehe, Boki te provalio pakuješ ženi blokadu mail servera, tri dana cunjanja po louisu i tri noci bajboka zbog carinskog prekrsaja Šalim se, naravno. Kao i do sada, Džekovski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest...i ja cu nesto,sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 22, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko jos ima mesta u gepeku,ali ako nesto planirate,pisite joj sto pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12894 Napisano Februar 23, 2011 Ne silazi, 7409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio vizir i uplatio, jedva cekam da stigne Bas mi znaci ovo sto ste napravili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep gest, i ja sam porucio. Pozdrav i hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da donesem novac i spisak do utorka-srede? Necu stici ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... Do srede najkasnije i salji Aniti...i ti i ostali... Krece u petak ujutro,pa da ima bar jedan dan da se pregrupise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Primamljivo. Pregledavam kataloge i :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Poruceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio svasta nesto, ispruzio sam se koliko sam dugacak Necu vise nista da kupujem duuuuuuuuuuze vreme, bar se nadam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Stigle kacige, hvala puno kolegi Saletu i Aniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sve pohvale na dzekovskom gestu za tvoju suprugu i tebe.Drustvo ima li dobrovoljaca za odlazak u louis,skupimo se nas cetvorica(ili cetvero jos bolje) i zapalimo kolima. kad podelimo troskove put ispadne 25-30evropejaca a sve na licu mesta probamo i odaberemo(mislim da je tako najsigurnije),i napravimo povrat pdv-a... to je jeftinija solucija,a ako neko hoce mozemo i motorima. veliki pozdrav od Nese iz Šida ,moj br tel je 064 277 1010 pa ako ima zainteresovanih javite se sto pre,ja bih da idem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...