SA_Rider 3 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka Razumem ja sta ti pokusavas ovime da kazes....ali s obzirom da nije bas sigurno da se krene na put sa 4T motorom,jer je lenj i pri najmanjoj uzbrdici,brzo se greje itd...a i za dalje putesestvije trebalo bi neko drustvance jer vozaci automobila,autobusa,kamiona i slicnog bas i ne obracaju paznju na nas..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17679 Napisano Februar 21, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas srce avanturiste i mastu putnika. Vidi se vec iz prvog putopisa. Odvesce te to do puno, puno kilometara. Jako je lepo to videti, ovako na pocetku... Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 21, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Volim svoj grad i vrlo rado cu ga svima pokazati kroz putopise...a posto ja ne mogu van Bg-a bas na dalje staze sa skuterom vi me upoznajte sa drugim predelima Srbije svojim putopisima... Sto mislis da ne mozes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Volim svoj grad i vrlo rado cu ga svima pokazati kroz putopise...a posto ja ne mogu van Bg-a bas na dalje staze sa skuterom vi me upoznajte sa drugim predelima Srbije svojim putopisima... Sto mislis da ne mozes? Pa vozim lenju bubu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta? Nije poenta da voziš 200 Samo polako i stići ćeš gde god. Ljudi su svojevremeno terali APN4 i njime išli na more... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta? Nije poenta da voziš 200 Samo polako i stići ćeš gde god. Ljudi su svojevremeno terali APN4 i njime išli na more... Neka fala...plasila bi se ja da ga teram i manje od toga...kamo li 200...nego stvar je do toga sto nije lako naci pratnju a i ne vredi kad ne odgovara bas nekom da vozi 60km/h ako ima jaci motor...videcemo koliko su skuterasi zainteresovani pa se mozda i uputim negde van....imam ja i vremena i volju i zelju....samo nije bas svejedno izaci npr na ibarsku skuterom jer voze kao budale ljudi...na autoput ne bih ni izlazila jer je monoton a i ne smem po zakonu Cekam malo lepse vreme pa cu sve opcije da razmotrim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se razmatra, stvar je kristalno jasna - ne izlazis na ap i ibarsku, skuterasa 'maratonaca' ima na forumu kol'ko 'oces 'fala Bogu i nista ti vise ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 21, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan http://putovanja.bjbikers.com/na-more-skuterom-od-50-kubika/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu , osvetla nam obraz , dok svi mi nesto planiramo ti zapravo nesto preduzimas , jos jednom svaka cast , respect,i mozda se budem prikljucio nekoj buducoj voznji . pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravo!nensy dali se ima nešto dodati tvom putopisu,ja mislim da nema rekla si što se reći može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 22, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Volim svoj grad i vrlo rado cu ga svima pokazati kroz putopise...a posto ja ne mogu van Bg-a bas na dalje staze sa skuterom vi me upoznajte sa drugim predelima Srbije svojim putopisima... Sto mislis da ne mozes? Pa vozim lenju bubu.... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50930-iron-butt-srem-podrinje-2010/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 22, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...-podrinje-2010/ skuter 4T?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 22, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan 2T al` ko da je 4T,nit` vuce,nit` ima brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 22, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno 2T je malo izdrzljiviji za put od 4T...kad budem videla ovakav putopis od nekoga sa 4T motorom a da je presao koliko i moj krecem i ja na put..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...eto prilike da se udružite vas dvoje skuteraša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 2T je jači, ali nikako nije izdržljiviji za put od 4T motora i daleko je manje ekonomičan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo......Sestro slatka ala ga napisa svaka ti čast....nisam ni sumnjao u Tebe i tvoje kvalitete....lepo si se provozala.....i još lepše napisala...nadam se da ću imati čast da vozim pored tebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 24, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo......Sestro slatka ala ga napisa svaka ti čast....nisam ni sumnjao u Tebe i tvoje kvalitete....lepo si se provozala.....i još lepše napisala...nadam se da ću imati čast da vozim pored tebe... Hvala Dragance Posle tvoje pratnje sa azdajom pored mog andjela laganom voznjicom do Ralje i nazad...sto se mene tice i na kraj sveta mozemo da se vozimo....Kritike koje nerado slusam i jos teze ih prihvatam,na kraju kad urode plodom necu voziti kao ludak...hvala i na kritikama i savetima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast nency ! Vidim ja da u tebi imam opasnog takmaca za zimsku voznju Ja subotom ili nedeljom obavezno idem na Avalu,na voznju i brzu setnju, a moze i do Tresnje, pa ako si raspolozena i nije ti neprijatno, javi se. Cak sam i danas vozio, morao do Nbgd, a sneg veje li veje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Februar 24, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan lepo si ovo napisala i opisala, nadam se da ces jos mnogo toga slicnog uraditi, jedina zamerka je vreme po kome si vozila. lepo je sto te podrzavaju u nameri da vozis bez obzira na vremenske uslove, ali samo ako misle da idu sa tobom, tudj vojni rok uvek brzo prodje batali voznju po hladnoci, bez obzira na opremu koju nosis na sebi, ostavlja zima tragove samo tako. popisi sve koji su te ohrabrivali da vozis po hladnom, pa ih sledeci put pozovi da krenete zajedno, a onda zapisi sva opravdanja koja ces cuti 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zboris bledoliki.. samo se seti kad si imao dveJes i neku.. dal si koga slusao? doduse tad nije bilo foruma i svega ovoga.. mogao si samo slusati starijeg u kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14417 Napisano Februar 24, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da nisam slusao, zato mi sad iskoci koleno kad palim na kurblu, pogadjam vremensku prognozu bolje od vecine i ustajem iz kreveta 20 minuta pride ako niste primetili ili mozda niste ni znali da postoje razlike ( ne vazi za vozace R-ova ) nensy je osoba suprotnog pola i problemi sa zdravljem mogu biti malo komplikovaniji nego kod nas. zato manite se "pametnih" saveta koje ne bi sigurno davali svom detetu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...