N.F.S. 22202 Napisano Octobar 29, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas to je i odseceno! Ovo je top od prve generacije 1000f, iskoristice covek krivinu i cep na onom redizajniranom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 29, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan nek napravi kopiju ako moze .... mzda i njemu jos jednom zatreba ..... a meni ce sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Razvalio Skinuo tockove inpdnio vulkanizeru. Sutra ce biti namontirane nove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao deflector jes' da je sa Alija, al' lepo izgleda (bar meni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1545 Napisano Novembar 6, 2018 Никад не једи жути снег!, 728 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Uk, koliko je meni lose kad vidim ovako nesto Da li ova nalepnica nije nacentrirana ili deflector? U svakom slucaju - nocna mora... Tacno mi se cini da bi mi motor "vukao" na tu stranu na kojoj je nalepnica vise zalepljena al sta cu kad sam bolestan po tom pitanju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Novembar 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan OCD u napadu m. jos napisi da li radi pos'o, da li rasteruje muve sa vizira kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uk, koliko je meni lose kad vidim ovako nesto Da li ova nalepnica nije nacentrirana ili deflector? U svakom slucaju - nocna mora... Tacno mi se cini da bi mi motor "vukao" na tu stranu na kojoj je nalepnica vise zalepljena al sta cu kad sam bolestan po tom pitanju...Nalepnica...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, ... od nedelju je ... imao problem sa reglerom, poslao @zika56 da mi napravi novi. Covek je LJUDINA, rekao da je regler ok i poslao nazad bez da proba da me izigra ili sl i naplati. LJUDINA!!! Takvo nesto se jako retko vidi ovih dana. I tu prica ne zavrsava, ... nego posto je prostudirao moj problem dao i soluciju gde i kako da sredimo. Moj serviser me gleda, gleda i sluku od ziku i sa cudjenjem pristupa da vidi sta ce se desiti. Jednostavno nije mu iso na pamet da moze tako. E PA MOZE!!! To je to sta sam uradio na svom motoru!!! ne mogu da zakacim sliku da potkrepim ovo sto sam rekao, ali zika ima na viber. Kako sto za Boklica vazi da je car za masine i karbove (iako nisam bio njegov pacijent), ja cu reci da je zika numero uno za struju. Naravno, nije fer da ne pomenem i @Arakis koji je sudelovao u resavanju problema. I na kraju, nista manje vazan u logistickoj podrsci @MladenV koji je sve ovo kooridnirao na najbolji moguci nacin. I nakon vese od mesec dana pauze, ponovo jasem krmacu. Osmeh se sam pojavi na licu iako je i 5 stepeni napolju 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17203 Napisano Novembar 7, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, vortex4borg je napisao: Nije danas, ... od nedelju je ... imao problem sa reglerom, poslao @zika56 da mi napravi novi. Covek je LJUDINA, rekao da je regler ok i poslao nazad bez da proba da me izigra ili sl i naplati. LJUDINA!!! Takvo nesto se jako retko vidi ovih dana. I tu prica ne zavrsava, ... nego posto je prostudirao moj problem dao i soluciju gde i kako da sredimo. Moj serviser me gleda, gleda i sluku od ziku i sa cudjenjem pristupa da vidi sta ce se desiti. Jednostavno nije mu iso na pamet da moze tako. E PA MOZE!!! To je to sta sam uradio na svom motoru!!! ne mogu da zakacim sliku da potkrepim ovo sto sam rekao, ali zika ima na viber. Kako sto za Boklica vazi da je car za masine i karbove (iako nisam bio njegov pacijent), ja cu reci da je zika numero uno za struju. Naravno, nije fer da ne pomenem i @Arakis koji je sudelovao u resavanju problema. I na kraju, nista manje vazan u logistickoj podrsci @MladenV koji je sve ovo kooridnirao na najbolji moguci nacin. I nakon vese od mesec dana pauze, ponovo jasem krmacu. Osmeh se sam pojavi na licu iako je i 5 stepeni napolju Hvala! Nije sve u parama (ima nešto i u hladnom pivu). 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, zika56 je napisao: Hvala! Nije sve u parama (ima nešto i u hladnom pivu). ohohooooo, i pivo i rostillj bre .... ne ide pivo na prazan stomak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @vortex4borgHehe nikakav problem, tu smo da se pomazemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Novembar 7, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se 100 km i prebacio cifru od 60.000 na satu... .od 15-tog Juna do danas- 7.000 km... Idemo dalje, nema zatvaranja sezone! a, da...podmazao lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Налепио плаве налепнице на црне фелне-опасан Бандит 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja ko prati svalera na YT kanalu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1960 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo stare, i stavio nalepnice koje su mu original. Legle su mu kao 'saka na siju'. Naravno stavio sam nalepnice radjene od kvalitetnih folija, nisu one pijacarke. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stavio laser koji "iscrtava" liniju na metar iza motora... Danju se ne vidi ali nocu i u magli je drasticna razlika (kazu)... Uslikacu kada mrak padne... Videcemo koliki je kiceraj u pitanju Ukljucuje se po paljenju motora.. Sent from my SM-A500H using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Искрено, мени звучи СЈАЈНО! До душе, мени се свиђа и она кацига "Предатор" са ласерима, па можда нисам меродаван Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Novembar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E, uzeo i ja to jos prosle godine, al ga nisam namontirao jos uvek... Jel si ga nakacio na stop svetlo ili poziciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na poziciju.... Jos pola sata pa fotkam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko da ceka mrak! Evo linije, jasna, definisana i vidna... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne delije baš da povećava vidljivost značajno, pogotovo na metar od motora nema značaja... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U dnevnim uslovima pogotovo, kao i da nema... Nije bilo skupo, ako ne valja bacicu. Budes uocljiviji nocu sigurno posto vozaci nisu navikli da vide svetlo koje se "vuce" po putu.. Kada je magla, dim vidi se cela "zavesa" svetlosti koju laser iscrtava... P.S. Uglom se steluje daljina, moze biti i na 5m od repa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan zapali 7-8 cigara pa duvaj iza... Da vidimo efekat u magli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se otrujem efekta radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...