Savan 8689 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Razumem relaciju izmedju topa i njegovog sertifikata. Ali kako pandur zna da taj top sto je na nekom motoru nije standardan vec da je aftermarket i da potom treba da trazi papir za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo budalastina za vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 12, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam letos kod jednog majstora koji je uvezenog a neregistrovang švajcarca prepakivao razne delove koji su imali e oznake jer nisu mogli da ga nose na neku drzavnu kontrolu bez toga .A znam i slucaj za auspuh i ovi sto gledaju slikaju sve živo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je glasan auspuh, automatski si sumnjiv, to te stavlja na nisan policiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 12, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko auspuha je i mene interesovalo.Imam i originalni i mogu da ga vratim za potrebe putovanja. Na jugu (Mak, Gr) nije bilo problema, ali interesuje me za Slo i Hr kakvo je stanje. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Decembar 12, 2017 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovako, na svakom oriđiđi auspuhu je otisnuto ime proizvođača, Kawa, Honda Yamaha.....Ako tog nema polismen traži homologacijski ebroj, kad to nađe moraš pokazat papir u kojem piše kako je taj ispuh sa tim brojem homologiran za tvoj motor.To sve pod uvjetom ako si sumnjivo bučan ili si upa u veliku kontrolu Ništa mudro ni pripametno.....Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znaci papir odstampati sa sajta proizvodjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 12, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako tog nema polismen traži homologacijski ebroj, kad to nađe moraš pokazat papir u kojem piše kako je taj ispuh sa tim brojem homologiran za tvoj motor.Govoriš o policiji ili tehničkom pregledu? Deluje mi previše automehaničarski za policiju... Drugo je ako ne zadovoljava uslove buke koji su propisani u nekoj zemlji ali mislim da ja na vozilu u inostranstvu mogu da primenjujem propise po kojima je vozilo registrovano. Pogotovo ako imam nešto što nisam sam pravio nego se inače koristi na vozilima... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14424 Napisano Decembar 12, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, X8 Vračar je napisao: Deluje mi previše automehaničarski za policiju... Ne bi voleo da iz prve ruke saznas strucnost njihove policije,drugara zaustave zbog kontrole auto-prikolice,policajas pokaze na prednji desni tocak i kaze da ima lufta silen blok i sad nece nista jer je kontrola prikolice ali da ce ga kolege poslati na vanredni teh. ako ga zaustave,auto je dizel,radio na leru a ne bih rekao da je policajac mehanicar koji je posle zavrsio kurs kao sto je slucaj kod nas. Sto se propisa tice postuju se oni gde se nalazis a ne odakle dolazis. Motorima smo uglavnom na proputovanju pa se tako i vozi a ukoliko bi pokazali "silu" upoznali bi njihove propise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 12, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da zakonski može svaki stranac da se pritvori dok se ne proveri autentičnost pasoša, ali pitam kakva je zaista praksa... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 12, 2017 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, X8 Vračar je napisao: Pretpostavljam da zakonski može svaki stranac da se pritvori dok se ne proveri autentičnost pasoša, ali pitam kakva je zaista praksa... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Loše pretpostavljaš...zašto bi pritvorio stranca i proveravao njegov pasoš kad provera autentičnosti pasoša traje par sekundi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 13, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Znači ovako, na svakom oriđiđi auspuhu je otisnuto ime proizvođača, Kawa, Honda Yamaha..... Ako tog nema polismen traži homologacijski ebroj, kad to nađe moraš pokazat papir u kojem piše kako je taj ispuh sa tim brojem homologiran za tvoj motor. To sve pod uvjetom ako si sumnjivo bučan ili si upa u veliku kontrolu Ništa mudro ni pripametno..... Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk ja sam pre jedno 2 godine ovde postavio temu ,,vožnja sa zamenskim auspuhom u inostranstvu,,Nije bilo baš lepih novosti. 99,999% ljudi nemaju problema ali uglavnom zato što ih niko nije ni gledo.One što su nahvatali su imali problema.Pre malo više od 10 godina bačkopalančani su se vozali lepom deonicom ilok -osijek i imali su problema. Ja imam definitivno najbolje i najeftinije rešenje za one koji oće na put NADJITE NEKI BROJ SA PRAVOG AUSPUHA ,ODNESITE GA GRAVERU I UGRAVIRAJTE NA AUSPUH ILI AKO NEMOŽE NA NEKU MALU PLOČICU I ZALEPITE TERMOOTPORIM SILIKONOM.AKO JE ZAKRIVLJENA SAVIJJTE JE RUKOM OKO NEKE OKRUGLE ŠIPKE . NEMA PANDURA KOJI ĆE TO PROKLJUVITI PA ČAK I AKO IMA ISTI AUSPUH JER NIJE SIGURAN DA LI POSTOJI VIŠE VRSTA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7742 Napisano Decembar 13, 2017 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A ako pita gde je pecat? (Homologacioni papir) Ili je dovoljno to sto je ugravirano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14424 Napisano Decembar 13, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 ajd ti prvi probaj pa nam javi kako si prosao,narocito sa plocicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasa ns 1 je napisao: Ja imam definitivno najbolje i najeftinije rešenje za one koji oće na put NADJITE NEKI BROJ SA PRAVOG AUSPUHA ,ODNESITE GA GRAVERU I UGRAVIRAJTE NA AUSPUH ILI AKO NEMOŽE NA NEKU MALU PLOČICU I ZALEPITE TERMOOTPORIM SILIKONOM.AKO JE ZAKRIVLJENA SAVIJJTE JE RUKOM OKO NEKE OKRUGLE ŠIPKE . NEMA PANDURA KOJI ĆE TO PROKLJUVITI PA ČAK I AKO IMA ISTI AUSPUH JER NIJE SIGURAN DA LI POSTOJI VIŠE VRSTA Fabrički auspuh care - najbolje i najjeftinije rešenje. Ovo što si ti napisao je (ispraviće me već neki pravnik) prekršaj ili čak krivično delo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički auspuh care - najbolje i najjeftinije rešenje. Ovo što si ti napisao je (ispraviće me već neki pravnik) prekršaj ili čak krivično delo A можда си и ти (можда овај изнад тебе, можда ја) купио мотор са ауспухом кога је неко исто тако "хомологавао" а да то и не знаш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i? Ne razumem tvoju poentu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кажем, можда и ми возимо такав ауспух (а да ни не знамо) па можемо награбусити исто као и онај ко то са намером уради на свом. Да ли ти када купиш полован мотор са афтермаркет ауспухом превентивно ипак стављаш фабрички да би евентуално ту опасност да неко није "муљао"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nego niko mi ne odgovori na ono sa papirom? Sta ja treba da trazim papir od proizvodjaca auspuha? A ako se vise taj model ne proizvodi ? Ma dajte ljudi... Odes na sajt proizvodjaca, nadjes model i kazes evo ga, sa sve homologacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Svaler je napisao: Кажем, можда и ми возимо такав ауспух (а да ни не знамо) па можемо награбусити исто као и онај ко то са намером уради на свом. Да ли ти када купиш полован мотор са афтермаркет ауспухом превентивно ипак стављаш фабрички да би евентуално ту опасност да неко није "муљао"? Kada bih kupovao takav motor, tražio bih ili homologaciju ili da dobijem i originalni auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Decembar 14, 2017 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vi se zajebavat možete koliko hoćete.Te nebuloze od zakona vas sutra već čekaju, ponosne vođe su spremne.....Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam u njega onako raskupusanog, a on je skretao pogled. Mislim da je shvatio da se više ne zajebavam i da ću ga sad preporoditi i ukloniti mu onaj karijes sto ga zajebava.Pa onda gledam onaj debeli snop kablova, sa strahopoštovanjem, pitam se jel ima čovek na ovom svetu koji to može da razreže i razmrsi i ponovo sastavi da bude iste debljine snop Naručio mu filtere, i kočnice, kočiono ulje, neke kablove, spojnice, i još neke dzidze..Danas stigao filter za gorivo i indirijumske bacačice varnica. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Decembar 15, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 12/13/2017 at 16:47, hard_rock je napisao: Nego niko mi ne odgovori na ono sa papirom? Sta ja treba da trazim papir od proizvodjaca auspuha? A ako se vise taj model ne proizvodi ? Ma dajte ljudi... Odes na sajt proizvodjaca, nadjes model i kazes evo ga, sa sve homologacijom Mo`s se ti zajebavati kol`ko ho`s, ali cim taj zakon dodje i kod nas, a drzvni cinovnici napudraju kerove na nisko letece objekte, vidjeces kako perje frkti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Utjerivac said: Mo`s se ti zajebavati kol`ko ho`s, ali cim taj zakon dodje i kod nas, a drzvni cinovnici napudraju kerove na nisko letece objekte, vidjeces kako perje frkti. Najjace sto se i nisam zajebavao hahah Ozbiljno odakle mi papir za auspuh? Zar ne mogu da mu pokazem sajt proizvodjaca haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Decembar 15, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nece to kod nas jos skoro, jer nema tog cimanja ni u Hrvata, ni Grka, Madjara, a svi su u EU, samo lepo turi neki DB killer u auspuh kad krenes u te zapadne drzave (da se ne izdvajas previse iz mase) i nemas frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...