Gordak985 2859 Napisano juče u 15:37 Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bolja lokacija donja tačka vizira, bliže mestu gde je vizir fiksiran, tu gore sam vizir najviše vibrira.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1868 Napisano juče u 16:05 Drug član, 1070 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Peppermint said: - kupila amatersku kameru SJCAM C100+ i zalepila ravni nosač na vizir, koliko će da stoji vreme će pokazati, sutra idem u probnu vožnju da vidim koliko se trese i može li se išta videti na snimku, aliexpressom stiže nosač baš za moj model kacige i to bi trebalo kasnije da bude glavna pozicija snimanja Ako ne gresim ona ima realtivno slican prikaz kao jedna jeftina kineska koju sam ja uzeo probe radi, tj. malo bolji, ali sam poprilicno siguran da nema stabilizaciju? Mozda ti je bolje da je stavis na volan/guvernalu zbog vibracija ili je zalepi na rezervoar pa iza vizira da snima, taman nema ni vetra. Inace, posto vec nema stabilizaciju (ako ne gresim) taman izgovor da malo "gazis" motor, onda ti snimci izgledaju jos zesce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 646 Napisano juče u 16:08 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bolja lokacija donja tačka vizira, bliže mestu gde je vizir fiksiran, tu gore sam vizir najviše vibrira.Sent from my 2107113SG using TapatalkI nosač je kineski pa u toj poziciji snima samo asfalt par metara ispred mene. Ne može da se “zabaci” dovoljno unazad. Probala sam sve lokacije na viziru i ovo jedino hvata delimično normalno put. U mestu jako vibrira kad dodam gas. Nadam se da će sa nosačem na kacigi biti bar malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 646 Napisano juče u 16:12 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne gresim ona ima realtivno slican prikaz kao jedna jeftina kineska koju sam ja uzeo probe radi, tj. malo bolji, ali sam poprilicno siguran da nema stabilizaciju? Mozda ti je bolje da je stavis na volan/guvernalu zbog vibracija ili je zalepi na rezervoar pa iza vizira da snima, taman nema ni vetra. Inace, posto vec nema stabilizaciju (ako ne gresim) taman izgovor da malo "gazis" motor, onda ti snimci izgledaju jos zesce Na korman nemam gde, vizir je isto kineski pa iza njega nema ničega (jako je visoko), na mali štitnik komandne table ne može jer je previše zaobljen, nadam se da se ja manje tresem u vožnji ali to ćemo videti za koji dan kad stigne nosač za kacigu. U specifikacijama model plus ima stabilizaciju ali ja to ne primećujem na probnom snimku u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1868 Napisano juče u 16:13 (promenjeno) Drug član, 1070 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan *edit Sad vidim tvoj drugi post. Onda na bradu kacige, ali gledaj one sto se lepe, ne sto se vezuju za kacigu @Peppermint Licno bih zalepio na rezervoar, nema bas toliko vibracija, zasticena od vetra itd. Imas na aliju da porucis zilion tih nosaca i dodataka za jako male pare, a funckionisu skroz ok. Mozes i onaj na bradu kacige, trebalo bi da bude ok. Imas dve varijante koliko sam video. Jedna je da se veze oko brade kacige, druge da se zalepi, ovaj prvi sam koristio i bilo je ok, mada kamera ima stabilizaciju, tako da bi tebi verovatno vise koristio onaj sto se lepi (ovaj drugi ipak vibrira vise). A na ovo sam inace mislio, klasicno lepljenje na rezervoar. Promenio juče u 16:15 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 646 Napisano juče u 16:36 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Abi je napisao: klasicno lepljenje na rezervoar Odmah ujutru proveravam da li išta vidi ako stoji na rezervoaru, mislim da neće dobaciti preko komandne table ako lepim posle čepa a pre čepa nema mesta, uzela sam nosač za kacigu prema modelu moje kacige pa se nadam da će to biti rešenje. Kamera je bila manje od 9.000 pa nisam ni očekivala neki kvalitet. Samo sam želela da imam bilo kakve snimke kuda sam vozila dok ne dodje na red i prava kamera. Za sada su preči kurs bezbedne vožnje, air bag prsluk, verovatno i moto patike sa povišenom petom jer mi fali 2cm da spustim celo stopalo. Čak je i crash bar pametnija investicija od profi kamere. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1868 Napisano juče u 16:56 Drug član, 1070 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da, rezervoar poprilicno otpada, na kacigu i uzivaj Ma nije losa kamera, dobro je snimati, ostanu uspomene. Dok sam mislio da se vise nikada necu vratiti na 2 tocka, stvarno mi je bilo krivo sto ni sliku nisam imao kako treba, kamoli neke snimke, mada nije ni bilo bas nekih kamera tada. A crash bar ti ne treba, naterace te da vise pazis da ne padnes :)) Btw pogledaj imas temu ona radnja u Spaniji, imaju klasicne one airbag prsluke na popustu za nepunih 200e. Jeste bezveze sto retko koji od tih prsluka pokriva ramena ali za tu cenu koliko sam video deluju skroz ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2074 Napisano juče u 17:06 Drug član, 1076 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Stavio led sijalicu za tablicu, proverio svecice posle servisa karburatora. I naravno junior Z sve vreme pored mene. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2911 Napisano juče u 18:10 Ne silazi, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Играле се делије.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio ler gas kako treba. Sad cekam filter vazduha da stigne, kad zamenim, opet provera i to je to od redovnog servisivanja za ovu sezonu. Promenio pre 8 sati član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2859 Napisano pre 7 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio zadnje pločice i namestio nedostajuću gumicu, očistio sve klizače, omastio, sastavio, provozao, ispred stana parkirao, najbitnije i preživeo :-D Od sutra sam na dva točka do daljnjeg.Kome ovo padne na pamet da radi kao ja, bez skidanja točka, veliko je maltretiranje, nemojte :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2074 Napisano pre 6 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985Počeo si i trakicu da lepiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2859 Napisano pre 5 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985Počeo si i trakicu da lepiš? Jesenas. Nešto mi se svidelo ovako četvrt kruga.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 490 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja, filtera, filtera vazduha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5741 Napisano pre 5 sati Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic drug , jesam tebe pitao negde pre miseluka koje je godiste k1600 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2074 Napisano pre 4 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je danas. Kasnije obrisana, izduvana kompresorom i naprskana silikonom u spreju, milina za gledati. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8574 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2203 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dobro.....i kud pogledah sliku....Zlatko,zajebo si me. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2074 Napisano pre 4 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Što Žare, šampon od koprive, ništa što bi mu na bilo koji način štetilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 490 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic nesto mi nije u sećanju, ali 2011 je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5741 Napisano pre 2 sati Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, miljanvasic je napisao: @Darko Mihajlovic nesto mi nije u sećanju, ali 2011 je Aha , onda nisi ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...