BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 6 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Leleeee,mora da pojačam trljanje.Čisto info radi treba da znaš da @bajker71 @shoyyka i @N.F.S. ..... imaju dijagnozu...... Nemoj da propadneš kao Nadal i Federer...neke stvari su nedokučive Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 6 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan cccc.....SoloRider 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Octobar 6 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bata @BaneVuk58 imam i ja tajne adute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10007 Napisano Octobar 7 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Turena, da ne kažem metnuta Vulkanizer u LA, tačnije u Petki, preko puta @Tumbe-ta. Celih 800din. sa balansiranjem, oni ne skidaju točkove... Sutra razgažavanje... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 7 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Turena, da ne kažem metnuta Vulkanizer u LA, tačnije u Petki, preko puta @Tumbe-ta. Celih 800din. sa balansiranjem, oni ne skidaju točkove... Sutra razgažavanje... У здрављу те служилаSoloRider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9376 Napisano Octobar 7 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas turio titanium-karbon Akrapa i cevku... 19 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ode potrosnja sad za litar gore, ima samo da zavrces medjugas... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ako je to auspuh sa Zaretovog motora mislim da sam ga ja prodao 2012 godine coveku iz V. Plane, crveni Bandit sa okruglim farom, posle se pojavio u Kg na sivom banditu koji je otisao za Jagodinu! (Mozda i gresim ali rekao bih da je taj!) Sve jedno vrhunski zvuk ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9376 Napisano Octobar 8 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 8 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...al se prokurvao jbt... (ne Voja, auspuh) Promenio Octobar 8 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9376 Napisano Octobar 8 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Promiskutetan Akrap! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ovo je za moje uvo naj, naj zvuk (a na maloj kubikazi!). Bas mi je zao sto nisam zadrzao taj mocni bodis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan fabricki od k5 1000 takodje prelepo zvuci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I moj pobednik, karbon oval, komplet grane i izduv duplog zida, punih mesec dana radio Robert iz Ade! Snimak je takav kakav je jbg, nisu bile bolje kamere tada... CBR1000, ispadaju plombe! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. dominatori na CBF1000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...dominator na suzani, eto malo da se zvuk cuje Necu kaciti dalje, takodje mi se svidjao zvuk karbonskog shark-a kog sam vozio na z750! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upali ti sad" versysa sa 2 klipa jos sa 180c radilicom!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 8 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, N.F.S. said: Upali ti sad" versysa sa 2 klipa jos sa 180c radilicom!!! Kao krupara... Užas... A fenomenalan agregat za voziti.. Al kad ga čujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne usudjujem se da auspuh zamenim, neka ga ovako, bolje da se ne cuje Sto se voznje tice i komfora ja sam odusevljen! Okretniji je i udobniji od skutera, nikada manji radijus okretanja nisam imao i da se mogu popeti/sici sa trotoara npr. to me odusevljava. Potrosnja mu je na nivou nc750 honde a dooooosta bolje ide (i koci!). Samo taj zvuk... Ne secam se da sam sta ruznije cuo. I da u temi ostanemo, evo oprao ga posle ovih kisa, pijem kaficu pa voskiram 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Octobar 8 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Izvini, koliko si visok? Izgleda mi nekako ovo sjedište, zadnji kraj mnogo nisko u odnosu na prednji, još na štenderu, kao da si spuštao? Mada, možda ovako preko slike se varam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 180, ugao slike je takav.. Inace, ostro oko! Jeste spusten za 25mm ali obostrano... Prilicno je visok motor a ja sam sediste prosirio i podigao pa kada se stoji noge moraju upolje. Nazad je fabricki amortizer sa "tecnium" blokom za spustanje (pod tim uglom opruga je dosta jaca pa me nosi bez problema), napred 15% jace wilbers opruge i yss ventili, ulje "zero friction" takodje wilbers. Sve je u balansu i motor se "sam" vozi Danas evo ocekujem forumasa koji se najavio, ne zeli da proba, nabijam tremu ljudima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 8 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Au bokte, ja ću mom da dižem sedište... Meni to nisko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odoh bas da izmerim visinu sada (bez stendera naravno ) P.S. 86cm je tacno od tla do sedalnog dela vozaca, 98cm suvozacevo sediste. Verujem da je visi od ovih koji nisu spustani a sediste na standardu, dosta sam povisio i prosirio svoje, komfora radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo mu danas one gay crvene trakice sa tockova... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1448 Napisano Octobar 9 Drug član, 937 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio ga najzad, posle skoro godinu dana. Nervira me drzac, ne svidja mi se. Dosao je zasebno i bezveze je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...