Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 4 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jako...www.medinobend.rswww.bendovi.info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Octobar 4 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videti i biti vidjen! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krmco said: Ko bre ne stavlja dva para magkenki na motor koji nije BMW Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Nije dozvoljeno na drugim motorima, samo BMW to moze da podnese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 4 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da sprdamo GS , ali za to nisi pogresio , i treba im skinuti kapu... Imaju struju kao Djerdap ...mogu da zakace tonu maglenki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Tako je, površina kvadrata nad hipotenuzom jednaka je zbiru površina kvadrata nad katetama. E, sa ovakvim se predznanjem ide u kafanu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: E, sa ovakvim se predznanjem ide u kafanu... Jbg brate, Pitagora glavu cuva u saobracaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 4 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...sa druge strane... Ja tvrdim da svako ko ima veliki motor treba u garaži da ima i neki 125cc 4T... Da sebe s vremena na vreme vrati na zemlju, na osnovu šta je suština motociklizma, malo rama, malo kočnica, agregata i milion tona esencije i onog što ti je motor bio sa 14, kad je ceo svet bio tvoj, i kad je pun rezervoar goriva bio najveća sreća na svetu... Jurimo svi više, bolje, brže, a zaboravimo šta je ono zbog čega smo zavoleli motore. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Octobar 4 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja iz godine u godinu vešto izbegavam kupovinu litre, i ako je jaaako želim, nek kaže ko šta hoće, ja kažem 600-tka je taman mera, ni na nebu ni na zemlji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 2973 Napisano Octobar 4 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Savršena za vađenje masti litrama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, croarcher je napisao: Savršena za vađenje masti litrama Mozda na Navaku, na ulici tesko, al opet zavisi od vozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3455 Napisano Octobar 4 Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo znajte da neke zemlje dozvoljavaju zakonski samo jedan par maglenka da se ne nadjete u neprijatnoj situaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 4 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Vampa said: Samo znajte da neke zemlje dozvoljavaju zakonski samo jedan par maglenka da se ne nadjete u neprijatnoj situaciji A ako su kineske ? Tj sa Alija ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3455 Napisano Octobar 4 (promenjeno) Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan E ako su takve vracaju novac Za francuske znaju da zezaju Promenio Octobar 4 član Vampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Octobar 4 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, BokyBoy je napisao: Mozda na Navaku, na ulici tesko, al opet zavisi od vozaca... Ako je ulica vijugava bez dugih pravaca... će bude napeto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 4 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ej , salu na stranu ...da podelim jedno pozitivno iskustvo... Dosta nas ima problem lepljivih rucica i mnogo nervira... Hteo sam pre nego sto narucim nove rucice da isprobam ovo jeftinije resenje .. iznenadjujuce je dobro i jeftino... Bio sam zestoko nepoverljiv , ali nisam bio u pravu...montiranje je laganica , ko ima grejace rucica - sve top, nista ne gubi , osecaj pod rukom je dojajani ..evo o cemu pricam...www.medinobend.rswww.bendovi.info 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio da se glasnom sirenom dobija kontra efekat. Barem do sada sam video samo prednosti tj. da ili prekida manevar koji je hteo/la, počeo/la ili odmah okreće volan na desnu stranu. Svakako bih preporučio svakome da stavi vazdušnu sirenu. Ja konkretno imam denali i odlična je. Mana je kad si u manjem mestu pa se javljaš ili sviraš nekome da ga pozdraviš pa to bude preglasno.. Ali da je kontra efekat, samo je 'rekla-kazala'. Kad čuješ sirene nemaš vremena da 'tražiš' tramvaj nego staješ ili se sklanjaš u stranu jer ti taj neko ne svira bez razloga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3455 Napisano Octobar 4 Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Ej , salu na stranu ...da podelim jedno pozitivno iskustvo... Dosta nas ima problem lepljivih rucica i mnogo nervira... Hteo sam pre nego sto narucim nove rucice da isprobam ovo jeftinije resenje .. iznenadjujuce je dobro i jeftino... Bio sam zestoko nepoverljiv , ali nisam bio u pravu...montiranje je laganica , ko ima grejace rucica - sve top, nista ne gubi , osecaj pod rukom je dojajani ..evo o cemu pricam... www.medinobend.rs www.bendovi.info Meni se cini da ne greju grejaci isto sa i bez,ali svakako super je,ne kliza i za osecaj se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro , mozda malo ...mada kod mene ima 5,6 podeoka , ja ga nikad nisam stavio na najjace jer tad przi...mozda je sada za po jedan podeok manje...ali svakako greje lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 5 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Darko Mihajlovic said: Ej , salu na stranu ...da podelim jedno pozitivno iskustvo... Dosta nas ima problem lepljivih rucica i mnogo nervira... Hteo sam pre nego sto narucim nove rucice da isprobam ovo jeftinije resenje .. iznenadjujuce je dobro i jeftino... Bio sam zestoko nepoverljiv , ali nisam bio u pravu...montiranje je laganica , ko ima grejace rucica - sve top, nista ne gubi , osecaj pod rukom je dojajani ..evo o cemu pricam... www.medinobend.rs www.bendovi.info Wilson traka za rekete je mama. 150din komad. Fogetabaret 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 5 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Baniša je napisao: Ne bih se složio da se glasnom sirenom dobija kontra efekat. Barem do sada sam video samo prednosti tj. da ili prekida manevar koji je hteo/la, počeo/la ili odmah okreće volan na desnu stranu. Svakako bih preporučio svakome da stavi vazdušnu sirenu. Ja konkretno imam denali i odlična je. Mana je kad si u manjem mestu pa se javljaš ili sviraš nekome da ga pozdraviš pa to bude preglasno.. Ali da je kontra efekat, samo je 'rekla-kazala'. Kad čuješ sirene nemaš vremena da 'tražiš' tramvaj nego staješ ili se sklanjaš u stranu jer ti taj neko ne svira bez razloga Porucio i ja, kazu nismo te ni culi kad sviras, sad vala hoce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3190 Napisano Octobar 5 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan E, sad sam se setio da te navlake imam. Dobio na poklon, al nisam nabacio na rucice. Ima li neki lagan metod za montazu ili je sex? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sex je ako se mlatis kao ja , sa upaljacem... Dosta su vece od rucica , ali se dosta i skupljaju .. i fora je da ih iseces makazama na pravu duzinu , a ne skalpelom... Dakle , izmeris duzinu, iseces , i ako imas onaj fen sto greje - montaza je limunada i traje 10 min 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9376 Napisano Octobar 5 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da kupim te navlake na aliju, imam i "farbarski fen" ali ne znam kako se to posle skida, kada se pohaba, a da ne oštetim fabričke ručice koje su kao nove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, RankoBg87 said: Poručio i ja, kazu nismo te ni culi kad sviras, sad vala hoce. Upravo iz tog razloga sam i stavio, da ne može reći nije čuo. Mada svakako da ima onih bahatih 'ja sam naumio da izađem po svaku cenu pa ti uspori'. Ako ćeš sirenu na crash bar, ima da se kupi nosač od Denalija a ima i da se kupi jeftiniji. Ako ti treba, javi se pa ću ti poslati kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 5 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Videcu kad stigne, napravim sam nesto, bravarajia mi struka. Posalji svakako da vidim kako je reseno. Znam da cu morati da produzim instalaciju pa da vidim taman kako da je postavim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...