bajker71 10498 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Testerol sam probao za podmazivanje lanca i nije mi se svideo. Prlja više od menjačkog ulja, ređi je čini mi se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Februar 27, 2024 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: I petrolej je u zadnje vreme cudan, pre je ostavljao tanak mastan sloj kada se pere njime a sada pobeli, kao da je benzin.Ja danas obrisao crnu felnu, ona pobelela, morao sam da je prskam kokpit sprejem da je povratim.Nisam pametan vise sta da koristim. Felne ocisti sa WD40 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14912 Napisano Februar 27, 2024 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, bajker71 je napisao: 200 ml petroleja na rezervoar od 20l. Da bude razmera i sve potrositi pa nasuti cist i tako provozati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17493 Napisano Februar 27, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da sipam 200ml u rezervoar od 22L, motor nije bio paljen 6 meseci pa rekoh da malo podmazem dizne petrolejom...negde na auto putu na 300... pun mi rezervoar starog benzina. Fala Vojo za info, ne zna ovaj Ranko za te cake, jos je mlad i zelen... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3081 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio karburator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2465 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Nema sanse, ja sam koristio petrolej, a posle kerozin sto je jel isto sto i filtrirani D2. Zamjenio lanac i lancanike i bas mi krivo sto nisam ostavio lanac, a samo zubcanike zamjenio koliko dobro izgleda. Ni jedan ring ne fali niti ke nesto pomotan, bar ne vidim ikakvo ostece je. Razmisljam se da pocnem stavljati testerol umjesto 90-tke je ima svojstvo da bude lepljiviji bas zato da ga lanac ne otrese lako, a i malo je gusci. Ringovima je bitno samo da se ne sasuse i tako ulju nije svrha da podmazuje vec ocuva elasticnos ringova Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Trošim testerol i 90-ku, testerol na biciklu i pokatkad na motoru, dobar da spere lanac jer sve otrese. Manje se lepi prljavština jer nema na šta Da ne davimo temu više, ali mogao bi ja da operem lanac ovih dana, nisam podugo. I slike ću da okačim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17493 Napisano Februar 27, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i Testerol...njesra...moze za bajs i eventualno za podmazivanje neke sajle, nista drugo...samo menjacko ulje i to sto gušće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6504 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Testerol je redak mnogo. Ko hoce da proba imam klizol, otprilike je 150 gustine, lepljivo i razvlaci se kao slina. Nije se pokazalo dobro na liftovima ali za lanac je ja mislim dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17493 Napisano Februar 28, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Sharky - Alex said: Ko hoce da proba imam klizol, otprilike je 150 gustine, lepljivo i razvlaci se kao slina. Hocu ja da probam... ali samo zato sto zvuci strasno perverzno... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Februar 28, 2024 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: Hocu ja da probam... ali samo zato sto zvuci strasno perverzno... Nemoj da se zahebes pa namazes pogresnu stvar 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7464 Napisano Februar 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 3097 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, BokyBoy said: Sutra cu da sipam 200ml u rezervoar od 22L, motor nije bio paljen 6 meseci pa rekoh da malo podmazem dizne petrolejom...negde na auto putu na 300... pun mi rezervoar starog benzina. Fala Vojo za info, ne zna ovaj Ranko za te cake, jos je mlad i zelen... Reci mi sa se šališ?? Ulje za diferencijale, 85w140 je dobro. Promenio Februar 28, 2024 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Hocu ja da probam... ali samo zato sto zvuci strasno perverzno... Пљунеш, ухватиш ја у руку и трљаш горе доле, док не постане скроз мастан, и тек тада је спреман за употребу, ланац… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Februar 28, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kupio mu gume. Prosle su bile ContiTrialAttack 3, pa sad da probamo i skorpiju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko ako pišeš o gs-u, pre sinhronizacije jesi sređivao koturače na klapni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. U nekom trenutku cu to uraditi... Preko zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 28, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2024. at 20:04, BokyBoy je napisao: I petrolej je u zadnje vreme cudan, pre je ostavljao tanak mastan sloj kada se pere njime a sada pobeli, kao da je benzin.Ja danas obrisao crnu felnu, ona pobelela, morao sam da je prskam kokpit sprejem da je povratim.Nisam pametan vise sta da koristim. adeco kliner ,i ispereš vodom ili dobro obrišeš pa nekim klinerom ,chain,karburator,brake ima raznih klinra na bazi nekih šampona koji nagrizaju boju,samo na bazi nafte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 28, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas rasklopio sve ispod dekle varionata,čistio jedno sat ipo i podmazo gde treba sklopio i skuter se preporodio,više ne trza na kretanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Mart 1, 2024 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo zaštitio 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 2, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 2. 2024. at 0:40, sasa ns 1 je napisao: danas rasklopio sve ispod dekle varionata,čistio jedno sat ipo i podmazo gde treba sklopio i skuter se preporodio,više ne trza na kretanju više ne trza prilikom kretanja znači uredno krene i posle par metara i ubrzanja na recimo 5 km na sat ima orednji trzaj koji zatrese ceo skuter. To do sad ni jedan put se nije desilo do mog čišćenja i podmazivanja svega .Jedino što sam promenuo je to da je mitsuboshi kaiš koji je iz prve ugradnje bio fabrički montiran u kontra smeru okretanja pa sam ga okrenuo i montirao kako treba.Kaiš je prešao 17000 km i nikad se do sad ta vrsta trešenja nije desilo. Kaiš se pojeo tačno 1 mm i do sad sa njim nije bilo problema. Bio sam siguran da je kaiš bio kontra smera okrenut ali sam zvao jednog majstora za svaki slučaj i on mi kaže da ga okrenem u pravom smeru i tako sve sastavim.J sam ga upozorio da je kaiš pojeo sigurno na jedan način a ja sad ga okrećem kontra a on kaže da to nema nikave veze i da je bolje da ga okrenem u pravom smeru. Da li je moguće da je to razlog ili može i da bude još nešto. Znači nema ono zatrzavanje kod kretanja nego posle par metara i blagog ubrzanja samo jedan odsečni udar i nastavi dalje-Kad spuštam brzinu na nulu toga nikad nema Promenio Mart 3, 2024 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10065 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo mesta u radionici p a je ušla da se provere tečnosti i skine nosač vizira i naravno malo doterivanja.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2818 Napisano Mart 3, 2024 Ne silazi, 4907 postova Prijavi odgovor kao problematičan više ne trza prilikom kretanja znači uredno krene i posle par metara i ubrzanja na recimo 5 km na sat ima orednji trzaj koji zatrese ceo skuter. To do sad ni jedan put se nije desilo do mog čišćenja i podmazivanja svega .Jedino što sam promenuo je to da je mitsuboshi kaiš koji je iz prve ugradnje bio fabrički montiran u kontra smeru okretanja pa sam ga okrenuo i montirao kako treba.Kaiš je prešao 17000 km i nikad se do sad ta vrsta trešenja nije desilo. Kaiš se pojeo tačno 1 mm i do sad sa njim nije bilo problema. Bio sam siguran da je kaiš bio kontra smera okrenut ali sam zvao jednog majstora za svaki slučaj i on mi kaže da ga okrenem u pravom smeru i tako sve sastavim.J sam ga upozorio da je kaiš pojeo sigurno na jedan način a ja sad ga okrećem kontra a on kaže da to nema nikave veze i da je bolje da ga okrenem u pravom smeru. Da li je moguće da je to razlog ili može i da bude još nešto. Znači nema ono zatrzavanje kod kretanja nego posle par metara i blagog ubrzanja samo jedan odsečni udar i nastavi dalje-Kad spuštam brzinu na nulu toga nikad nemaКајш си требао да оставиш како што је био, ако је издржао толико онда терао би тако до краја. И проблем којег описујеш није до кајша. Ја би га тражио у варијатору или задњем склопу.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 257 Napisano Mart 3, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Juče namontirao crash bar i magkenke, a danas generalna proba i test vožnja. Za sad rade 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8092 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Саша Kolega ostaješ bez maglenke prvo obaranje motora u krivini. Prrbacuj to s gornje strane. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 257 Napisano Mart 3, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: @Саша Kolega ostaješ bez maglenke prvo obaranje motora u krivini. Prrbacuj to s gornje strane. Ne može da stane nosač, preblizu je crsah agregatu! Ima da vozim samo pravoliniski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Mart 3, 2024 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Raskopao sam ga danas sutra stelovanje ventila Prethodno promenio ulje u teleskopima Napravio nov filter vazduha Prenocili da se ocede Delove pojedine ocistio od korozije i ofarbao Kocnice sredjene,greskom mi dosle duple kolicine prednjih TRW plocica pa imam jedan par za prodaju ako nekome trebaju Transalp 650, na ambazi pise da pasuje i za jos neke modele one su TRW MCB669EC Da i prekidac migavca nesto zezao Ostalo jos provera i podmazivanje lezajeva vrata upravljaca i bice spreman za sezonu ako ne izmislim jos nesto 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...