gebee&co 8218 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta sam uradio.....ništa,već mesec,dva.Nisam ni ušao u garažu.Prikupljam stvari za servis,i to je.Kad ga budem otkrio,sumnjam da će hteti da razgovara samnom.Moraću da mu tepam malo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da ne podmazujem lanac ? Par puta me zezao prekidač ćopave, pa rešim da ga očistim. Lepo ga oprao u benzinu, osušio, podmazao gumicu silikonom i naprskao kontakt sprej u konektor. Filer vazduha sam naručio nov. Nije strašan, al nije ni sto dukata... I led rele migavaca. Oprao sve, spakovao, punim malo aku (treba drugi, jbga), pa da palim mašinu ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, mali je upalio ko mina ! Podmazao malo i ručicu gasa silikonskim sprejem. Malo je glavila, sad se vraća kako treba. Nemam sad vremena za vožnju, možda sutra napravim neki krug, u lokalu. Mali servis sam skoro radio, pred zimu. Ostalo mi da stavim nov filter vazduha, da sredim malo migavce (led rele), ev. novu bateriju, i to je to. Gume su i dalje odlične, mišelinke. Koliko sam lenj, još nisam zamenio prednji disk. Koči dobro, nove pločice čekaju drugi disk, al mi se ne daje preko 100 evra za nov oriđiđi, a zamenski nikako da naručim. Sve se nadam nekom polovnom iz originala, da valja. Jbga, lenj i neozbiljan... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Januar 26, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj nisam hteo da palim ako ga ne vozim, da ne navlaci dzaba kondenz, samo ga otkrio i izmerio aku u stanju mirovanja, odlican, s obzirom da je zadnji put vozen 1. Januara... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok japanac meri punjacem iz lidla, kinez aplikaciju “boc” 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 26, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Koliko sam lenj, još nisam zamenio prednji disk. Koči dobro, nove pločice čekaju drugi disk, al mi se ne daje preko 100 evra za nov oriđiđi, a zamenski nikako da naručim. Sve se nadam nekom polovnom iz originala, da valja. Jbga, lenj i neozbilja što ne kažeš ,ima nas koji smo ozbiljni za nadoknadu od 105 evra za novi NG disk .Vrhunski kvalitet ,ide na ktm ,nema greške ni bilo kakvih deformacija tokom exploatacije.Naravno nije kinez Disc type Solid Diameter outside (mm) 280 Diameter inside (mm) 130 Thickness (mm) 4,5 Number of holes 6 Diameter holes (mm )Samo ako si zainteresovan javi se što pre .Dolazi max do 15 februara u novi sad 10,5 Promenio Januar 26, 2024 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Januar 26, 2024 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: Ja moj nisam hteo da palim ako ga ne vozim, da ne navlaci dzaba kondenz, samo ga otkrio i izmerio aku u stanju mirovanja, odlican, s obzirom da je zadnji put vozen 1. Januara... Ja palim u toku zime samo jedared. Za Božić. Kažu sta radiš za Božić radiće cele godine. Inače preko zime mi je nauljena krpa ubodena u auspuh, da ne prolazi vlaga. Ne znam da li koristi, ali ne šteti sigurno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја лепо у пролазу извадим мобител, опалим па апликацији и пратим здраствено стање лименог кућног члана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 znam da si mi nudio još prošle godine disk iz (valjda) nemačke, nisam zaboravio. Drugar mi je našao kod Mileta u Biker house dosta povoljnije, ali poljski čelik. Treći drugar mi traži kat.broj sa Luisa, da mi poruči. A ima i kineza, sa Alija. Da mi je bila frka kao za lanac, već bi rešio. Pisao sam da zbog lanca nisam vozio 2 meseca, nisam imao vremena da uzmem i zamenim. Sa ovim diskom može još uvek da se vozi (i koči), nego ja nikako da odlučim šta da uzmem. A najpre bih dobar polovan original, i da platim po ceni poljskog novog. U svakom slučaju, hvala ti, javljam ako rešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog garazirao 10.10 i nisam ga tako. Iz kine doslo gomila dzidza bidza i jedva cekam da ih ugradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Januar 26, 2024 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Немања je napisao: Ја лепо у пролазу извадим мобител, опалим па апликацији и пратим здраствено стање лименог кућног члана Ovo je smart punjač ili? Ako je punjač, koji je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Baniša je napisao: Ovo je smart punjač ili? Ako je punjač, koji je u pitanju? Јесте. У питању је Pro-User IBC4000B. Купио сам га Андреја доо. Само прикачим и с’времена на време бацим поглед преко апликације и то је то…Одлична и корисна справа… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Januar 26, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, al ste se razmazili, sve neki gadzeti ovo ono, u moje vreme bre liznes kleme da vidis dal valja aku, ako te izuje iz cipela, dobar je, ako samo pukne na jeziku, zreo je za bacanje... 3 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: U svakom slučaju, hvala ti, javljam ako rešim. gledo ja na luis u ,cena za trw disk 129e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, video sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod lizanja, gde nestadose one baterije od 4,5V? 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Januar 27, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, skoro sam kupio takvu za Moskviča na pedale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Januar 27, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bolje su one od 9V, bolje udaraju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Последње припреме за почетак сезоне уз стручну помоћ. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам овакве као клинац вадио из даљинских, па кад прислоним језик, трни језик и зуби у исто време али ја срећан нашао батерију за аутиће… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo ih kao klinci zvali "kisele baterije". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Januar 27, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine da promene naziv teme u: "Najbolje baterije za lizanje" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Januar 27, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan У мој време се лизао сладолед и ......зна се ....беше тада чупаво сада као @BokyBoy-jeva ћела 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, mi smo jezike "trenirali" tim baterijama da bi kasnije mogli da pređemo na nešto konkretnije! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bajker71 je napisao: Bane, mi smo jezike "trenirali" tim baterijama da bi kasnije mogli da pređemo na nešto konkretnije! Човек се учи док је жив.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...