gebee&co 8162 Napisano Januar 14, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, sasa ns 1 je napisao: biće filteri za jedno 10 dana Važi,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 14, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, gebee&co je napisao: Nemam više reakcija pa moram ovako.Kad dobijem pohvalu od tebe.......ima težinu. Svaka čast... samo, meni jedna stvar bode oci... srebrni lancanik na zlatan lanac... I crnu felnu... pa ne ide jbg... plastificiraj ga u crno, ja sam radio za Kawu, evo juče bas i za Busu... kostalo me jednu Koka kolu...a ne može da se poredi. edit: Gotovo moje čedo, mojih ruku delo, ponosan i prezadovoljan, sutra montaža i proba, da ga dobro ugrejem pa da zalepim logo. Sutra takodje uvrcem nov termodavac, sipam nov antifriz I vracam oklope. Promenio Januar 15, 2023 član BokyBoy 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 14, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, BokyBoy je napisao: .a ne može da se poredi. mnogo je lepši crni ali neznam šta će se desiti kad lanac iskida te krajeve pa nastavi da se ljuspa pošto je to odlika plastifikacije naročito kad krene voda ili sprej za lanac. Po meni si trebo zaštititi deo oko zubaca a ostalo plastificirati Uglavnom piši kako se pokazalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9971 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, lepo izgleda ta plastifikacija, verovatno će držati. Meni bode oči, gde nađe tako dugačak ventil? Kao na teretnom vozilu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 14, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Svaka čast... samo, meni jedna stvar bode oci... srebrni lancanik na zlatan lanac... I crnu felnu... pa ne ide jbg... plastificiraj ga u crno, ja sam radio za Kawu, evo juče bas i za Busu... kostalo me jednu Koka kolu...a ne može da se poredi. Ja i ovako izginuh od čišćenja,onako BiH svako zrnce prašine video.A i ove felne razmišljam da omlatim u neku drugu boju.Al onda neće da bude u originalu.Kad bi znao da mi SasaNs nudio pink lanac. Promenio Januar 14, 2023 član gebee&co 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 14, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta fali roza lancu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 14, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bajker71 je napisao: Boki, lepo izgleda ta plastifikacija, verovatno će držati. Meni bode oči, gde nađe tako dugačak ventil? Kao na teretnom vozilu... Ma držace, nema brige, nije to više tehnologija kao pre 50 godina, napredovao je taj proces do sada, evo na Kawi je lancanik već dve godine i nista se nije skinulo, juče sam uradio i za Busu, ide novi set a lanac je crn, ne ide tozla na beo motor, top takodje, uradio sam i cev u crno, do racve ispod, izgleda bolesno dobro. Došla Kawa sa tim ventilima, pitao sam prošlog vlasnika, kaže to su neki trkački, anti popap, od lake legure, mnogo izdržljiviji od običnih, i lakše se pridje da se napumpaju gume, pogotovo napred jer je disk maltene kao felna, 320mm... Promenio Januar 14, 2023 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9971 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da si namerno stavio te goleme ventile pa kada imaš suvozačice da im time sugerišeš... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 14, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, BokyBoy je napisao: evo na Kawi je lancanik već dve godine i nista se nije skinulo, verovatno je spalo na zupcima ali mene više zanima ostala površina lančanika jer kad se zakine onda se to dosta ljuspa jer je plastifikacija izuzetno kruta. Znači neide dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa ns 1 je napisao: Znači neide dalje Skinulo se minimalno i to samo na zupcima, ali toliko malo da se bukvalno vidi samo kad operes i obrišeš lancanik skroz na suvo i to kad se dobro zagledas, inace nema šanse da provalis, a i tu gde se skinulo nije srebrno nego tamno sivo i čim podmažeš lanac, više se ne vidi. Svakako dogodine na kraju sezone (ako bude još kod mene) ide zamena lanca i lančanika tako da je plastifikacija odradila posao za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Januar 16, 2023 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2023. at 1:57, aca-ks je napisao: Пред крај сезоне ми је мотор почео да ради на три цилиндра чим бих га упалио након неког краћег времена би се то враћало у нормалу. Међутим, како је време одмицало све више му је времена било потребно да сложи рад, чак је и у вожњи мењао на три неки пут и на два цилиндра, дешавало се ради нормално до 6.000обрт, од 6 до 8.000обрт трокира па пробије преко. Са тим у вези опрао сам пумпу у резервоару која је била баш прљава али чини ми се да нема баш добар притисак јер се лако прстом уштопује бензин. Тај рад није дао неког побољшања те сам заменио све 4 свећице половним са братовог мотора јер сам видео да први цилиндар не греје цев ауспуха. Моје свећице су биле влажне док су братове суве ко барут, он вози к1 600 ја к1 750. Након замене упалим мотор он опет мало као на три цилиндра али брзо сложи рад, понадах се то је, међутим ујутру ја га упалим он ради али на два цилиндра, први и задњи не раде. Сад сам у дилеми да ли да купим све 4 свећице, или су можда бобине проблем или нешто треће. Ја лично нисам неки стручњак те написах овде проблем па можда има неко да удели неки савет шта даље... Bobina miljenko... tj. moguce ako ti brljave 1. i 4. jer ih napaja ista bobina(jedna 1. i 4. a druga 2. i 3.). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2022. at 7:14, Jovan Ristic je napisao: Preporuke za Nemanju i moj SV za stazu koristi ta creva, Rankov SV se godinama tera sa njima i ugradili smo ih na nekoliko motora. Sve bez problema, brzo i kvalitetno. Ljudi, moram da povučem pohvale za ova pancirna creva. Otkako Nemanja ne radi na crevima za motore, izgleda da je neko napravio propust. @abarth_maniacje poručio pancirno crevo da ugradimo mušteriji, srećom, ali srećom (!) crevo nam je puklo na donjem spoju prilikom montaže. Kad smo uporedili sa crevima koja su na našim motorima, tačno se vidi da je spoj plići i čini mi se nešto tanji. Prilično smo se razočarali. Još nismo uspeli da dobijemo nekog da reklamiramo crevo i dobijemo bilo kakvo objašnjenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 16, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, da znam... da više ne uzimam od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, BokyBoy je napisao: Hvala, da znam... da više ne uzimam od njih. Tražili su da pošaljemo na reklamaciju. Videćemo šta će biti posle reklamacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, MarkoMoto je napisao: Bobina miljenko... tj. moguce ako ti brljave 1. i 4. jer ih napaja ista bobina(jedna 1. i 4. a druga 2. i 3.). Хвала на одговору! Скинућу са братовог gsxr да пробам, надам се да су исте за 600 и 750... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aca-ks je napisao: Хвала на одговору! Скинућу са братовог gsxr да пробам, надам се да су исте за 600 и 750... Odlicna opcija, samo ako dzek odgovara pa budes mogao bez prepravke instalacije(inace sve pase na sve). Princip rada je isti, jedan stalni plus i minus koji okida elektronika. Ukoliko ustanovis da je do toga ne moras kupovati komplet, mozes i samo jednu. Ja sam do te mere isao da sam za jednu yamau XJ budzio tako da sam produzio kablove od drugog i treceg za prvi i cetvrti, tj. jedan od njih(jer se kablovi sa bobina ne skidaju a sa kapica skidaju), holsraf plus termoskupljajuci buzir u dva navrata i to fercera vec dugo cim se vlasnik nije zalio a na ti smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Jovan Ristic je napisao: Ljudi, moram da povučem pohvale za ova pancirna creva. Otkako Nemanja ne radi na crevima za motore, izgleda da je neko napravio propust. @abarth_maniacje poručio pancirno crevo da ugradimo mušteriji, srećom, ali srećom (!) crevo nam je puklo na donjem spoju prilikom montaže. Kad smo uporedili sa crevima koja su na našim motorima, tačno se vidi da je spoj plići i čini mi se nešto tanji. Prilično smo se razočarali. Još nismo uspeli da dobijemo nekog da reklamiramo crevo i dobijemo bilo kakvo objašnjenje. Imamo li još neku opciju u Srbiji sem njih, da li još neko radi pancirna creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/14/2023 at 10:57 PM, sasa ns 1 said: verovatno je spalo na zupcima ali mene više zanima ostala površina lančanika jer kad se zakine onda se to dosta ljuspa jer je plastifikacija izuzetno kruta. Znači neide dalje Ako su propisno odradili pripremu, neće nigde plastifikacija, osim gde je mehanički skineš-na zubima. Treba da ga odmaste u nekoliko hemija, ugreju komad pre nanosa, solidna sirovina, i to je vrhunski. Jedino zeznuto ako baš moraš da skidaš neki višak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Januar 20, 2023 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jak si mi ti mastor kad se ne vidi ni rakija ni pivo.. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Januar 20, 2023 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Paljevina je napisao: Od žestine... samo Prolom voda Šalu na stranu, ne pijem alkohol! A jos nisi shvatio da sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola. Ja zadnjih 50 godina svako jutro po jednu lozu (sem kada znam da cu taj dan voziti motor) i evo 30 g nisam bio kod lekara, cak je i korona pobegla od mene. Ovaku cu sve dok ne prestignem onu englesku kraljicu po godinama, a posle cu da se prebacim na mineralnu vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 20, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dane Deda voda nikako,možda antifriz ali voda,ima pokvariš mašinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 21, 2023 (promenjeno) motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par dana vijuganja kako to da izvedem a da ne sjebem nešto, iščupao sam karburatore iz Vulkana. Bukvalno iz njega, jer su uglavljeni izmedju glava, ispod air boxa i rama. Plus gomila kablova i creva. Sada sledi rasklapanje i čišćenje, sklapanje i štelovanje. Evo samo jedna sličica da vidite kako izgledaju dizne koje su verovatno čišćene nikad. Promenio Januar 21, 2023 član stari roker 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 23, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Svratim malopre do garaže, pogledam slučajno one skinute bočne oklope od Nindze i slogiram se... Nisam ni primetio koliko je dole ralica i korito ispod katastrofalno izgubljeno, kao da sam strugao po asfaltu njime... Naravno u kola i pravac na farbanje, taman su i retrovizori već tamo pa cu sve zajedno, srećom je to crno pa cu lakše pogoditi boju nego da je zeleno. Promenio Januar 23, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 23, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan BokyBoy ljudi za švaleraj koriste auto,skrenu u livadu i nema problem.Jedino ti ideš motorom,što se čudiš onda što izgreban. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2023. at 18:57, Dane Deda je napisao: A jos nisi shvatio da sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola. Ja zadnjih 50 godina svako jutro po jednu lozu (sem kada znam da cu taj dan voziti motor) i evo 30 g nisam bio kod lekara, cak je i korona pobegla od mene. Ovaku cu sve dok ne prestignem onu englesku kraljicu po godinama, a posle cu da se prebacim na mineralnu vodu. Na vinjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...