Blaza 10095 Napisano Mart 11, 2022 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sve ovo pročitam, i izanaliziram, neću se ja još "skinuti" sa kaiša...jes da košta 10 hiljada, al ga ne gledam mesečno, već godišnje... Mala šala, ne shvatajte ozbiljno, bilo je jače od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sve ovo pročitam, i izanaliziram, neću se ja još "skinuti" sa kaiša...jes da košta 10 hiljada, al ga ne gledam mesečno, već godišnje... Mala šala, ne shvatajte ozbiljno, bilo je jače od mene...А ако купиш неку Gilera GP 800Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10095 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uh...i to je jače od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Lanac perem puskom na perionici kad perem i motor. Imam jednu flasu petroleja kupio sam pre mozda 10+ god i potrosena je pola, a mazem ga uljem ili nekad spejem i to kad se setim, cesto je u blatu i pesku posto dosta vozim off. Ustvari uopste se ne opterecujem lancem i hemijama za isti, cim pokaze znakove istrosenosti ide nov sto mu dodje na isto, jedino ga dotegnem kad treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan To je isto kao u maketarstvu što postoje posebni razređivači za uljane boje, a u suštini kupi se Zvezdin uljani razređivač u bilo kojoj farbari koji isto završava posao, a mnogo jeftinije. A nitro sam koristila da čistim posle farbanja, pa mi je pojeo gumice na prvom airbrush-u... Hvala svima na odgovoru. Sutra skidamo točkove pa ću taman sve da operem i nalickam, javljam kako sam prošla. Ja sam jednom u životu samo kupila petrolej za fenjer neki koji smo odavno imali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već skidaš točkove, skini poklopac na prednjem lančaniku i tu operi.Ume dosta prljavštine da se stvori Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je isto kao u maketarstvu što postoje posebni razređivači za uljane boje, a u suštini kupi se Zvezdin uljani razređivač u bilo kojoj farbari koji isto završava posao, a mnogo jeftinije. A nitro sam koristila da čistim posle farbanja, pa mi je pojeo gumice na prvom airbrush-u... Hvala svima na odgovoru. Sutra skidamo točkove pa ću taman sve da operem i nalickam, javljam kako sam prošla. Ja sam jednom u životu samo kupila petrolej za fenjer neki koji smo odavno imali... Чисто информативно ја стављам петролеј и у гориво. Око 10ml /1L, одлично чисти карбураторе, дизне, комресивни простор и вентиле. Некад 1L горива заменим са петролејом али ако терам дужи пут и трудим се да га више жустрије терам и после вожње поново налијем до врха. Машина после преде ко мачка.Мислим да сам ово веч негде писао на форуму, да се не понављам.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Krmco je napisao: Kad već skidaš točkove, skini poklopac na prednjem lančaniku i tu operi. Ume dosta prljavštine da se stvori Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Moraću svakako, ceo lanac je dlakav, zbog kera kog sam udarila prošlog četvrtka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan За старије агрегате без катализатора, препоручујем. 1ml/1L је размер, поготово лети и за ваздушаре.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Krokodilo je napisao: Чисто информативно ја стављам петролеј и у гориво. Око 10ml /1L, одлично чисти карбураторе, дизне, комресивни простор и вентиле. Некад 1L горива заменим са петролејом али ако терам дужи пут и трудим се да га више жустрије терам и после вожње поново налијем до врха. Машина после преде ко мачка. Мислим да сам ово веч негде писао на форуму, да се не понављам. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Sad sam uzela, 230din/0.9l. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam uzela, 230din/0.9l. МожеSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krokodilo said: Чисто информативно ја стављам петролеј и у гориво. Око 10ml /1L, одлично чисти карбураторе, дизне, комресивни простор и вентиле. Некад 1L горива заменим са петролејом али ако терам дужи пут и трудим се да га више жустрије терам и после вожње поново налијем до врха. Машина после преде ко мачка. Мислим да сам ово веч негде писао на форуму, да се не понављам. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Kad pogledas sastavi oni aditiva za ciscenej dizni i pise da je uglavnom petrolej, tako i mirise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 12, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona novi filter goriva Za nove cene benzina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Krokodilo je napisao: Чисто информативно ја стављам петролеј и у гориво. Око 10ml /1L, одлично чисти карбураторе, дизне, комресивни простор и вентиле. Некад 1L горива заменим са петролејом али ако терам дужи пут и трудим се да га више жустрије терам и после вожње поново налијем до врха. Машина после преде ко мачка. Мислим да сам ово веч негде писао на форуму, да се не понављам. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Hvala,baš me podseti,kanim se,sad imam priliku...Znači 200ml na 20L...taman pun...neću,šalim se,sipaću ma 10L 100ml...Znam za ovo,nikako da probam.Mislim da bi Banditu odgovaralo pošto se nije baš vozio,malko duže stajao,da ne sipam hemiju... Eto mi razloga za auto put...ih!!!Samo...malo mu ovo,ovo ode za 100-tinak km.?!?Hm...taman...pošto Bandit troši kol'ko mu daš gas...Hvala Lalegatoru Danas ga palio malo...Prvi utisak sa Shellom,lepo radi...Čekamo Sanšajn! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 13, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to placebo efekat kolega moj dragi Ovo je Srbija Kakav Sel kakav Lukoil Sve je to Nis Gde ce Sel da doveze gorivo na 5 pumpi Uzeli fransize i udaraj po usima Jedino nisam siguran ako je neko upucen mozda da je stvaran Omv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14722 Napisano Mart 13, 2022 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nije OMV nego MOL, uSr. Karlovcima im je depo svi ostali uzimaju u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10375 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cr4zyzola je napisao: Sve je to placebo efekat kolega moj dragi Ovo je Srbija Kakav Sel kakav Lukoil Sve je to Nis Gde ce Sel da doveze gorivo na 5 pumpi Uzeli fransize i udaraj po usima Jedino nisam siguran ako je neko upucen mozda da je stvaran Omv Moja greška,ostao nedorečen...mislio na ulje...ko šiša gorivo,svako je isto...manje više!?! Promenio Mart 13, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2022. at 9:44, Krokodilo je napisao: Чисто информативно ја стављам петролеј и у гориво. Око 10ml /1L, одлично чисти карбураторе, дизне, комресивни простор и вентиле. Некад 1L горива заменим са петролејом али ако терам дужи пут и трудим се да га више жустрије терам и после вожње поново налијем до врха. Машина после преде ко мачка. Мислим да сам ово веч негде писао на форуму, да се не понављам. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Jel' moze ovo i u dizele , mislim , da li pije vodu i kod njih u vezi ciscenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно, и помаже зими против "смрзавања" горива.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 13, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, bdada je napisao: Nije OMV nego MOL, uSr. Karlovcima im je depo svi ostali uzimaju u Pancevu. Ako mogu Madjari pre mogu valjda Austrijanci jer imaju vise stanica u Evropi jos vidjam njihove cisterne za razliku od ostalih bezimenih sto dovoze na Lukoil i privatne pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лукоил у МК имају лоше гориво црвене боје која оставља талоге које се и ултразвуком једва скидају. На рукама гори као мравја киселина, све у свему вероватно пуно адитива да би испунило неопходни минимум. Приватне пумпе обично лажу да га набављају из Грчке, како и да је лоше. Некад потрошња мања, некад веча а режим вожње исти и пумпа. НЗС, немаSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5626 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Упалио га да допуни акумулатор, па је ред и да постигне радну температуру. Кацига и у вожњу по локалу. Срећа, нема много ризле. https://ibb.co/6XZD9N5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Упалио га да допуни акумулатор, па је ред и да постигне радну температуру. Кацига и у вожњу по локалу. Срећа, нема много ризле. https://ibb.co/6XZD9N5 СречаSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4843 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sva seljana sa motora - off... Trakice , stikeri , zmigavci , tribali , maglenke , sve sto mali japanac nije stavio nego je dodao srbenda - cao Sad je zalicio na motor... Sent from my RMX3085 using Tapatalk Promenio Mart 13, 2022 član Darko Mihajlovic 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4843 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 13, 2022 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...