Nebojša S 73 Napisano Decembar 20, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad sam hteo nešto slično da napišem. Siđem u garažu i gledam ga malo.... Prosto me sramota što ništa ne radim, čitam da svi nešto čiste, farbaju, menjaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ništa......al se spremam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10188 Napisano Decembar 20, 2021 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Očistio i zaštitio rezervoar iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas skino ciradu da se malo osunča od ove silne vlage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 23, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Isterao ga malo iz garaže i upalio da malo dopuni aku, posle ga vratio na spavanje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mu skidaš akumulator, ili puniš direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 23, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, gebee&co je napisao: A jel mu skidaš akumulator, ili puniš direktno. Ozbiljno pitaš ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 23, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2021. at 22:49, Bojan82 je napisao: Pa jebem ga od aluminijuma je sve. Nema ništa plastično i gumeno. Naručio na Aliju stiglo mi za 10tak dana. 32$ jer shiping koštao ko i same komande. Mogu da se šteluju, i savijaju se ka unutra ako dodje do pada. Mada ja imam one štitnike velike pa mi to i ne znači. aluminijum ne valja zbog vibracija jesu mozda lepse ali stavljala bi onda i fabrika guma zakon a mogu i silikonske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio na zelenka sa slike, a na onog u garaži mislim da znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 23, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, gebee&co je napisao: Ja sam mislio na zelenka sa slike, a na onog u garaži mislim da znam. Hahahahah, Zelenko sa slike se samodopunjuje, a može i na AA baterije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, cr4zyzola je napisao: aluminijum ne valja zbog vibracija jesu mozda lepse ali stavljala bi onda i fabrika guma zakon a mogu i silikonske Aman sve ste pobrkaliIli ja,ili... To što vi kažete ručice ja zovem navlake. Meni su ručice, ono što upravlja kvačilom i kočnicom, ono što stisneš za kvačilo i ono desno što stiskaš kad oćeš da staneš ili usporiš.Ručica kvačila, ručica kočnice. Možda bih je trebao zvati poluga pa ne bi zbunjivao. A navlake na kormanu ili rukohvat je od gume, ne od metala. To ja zovem navlaka, a izgleda neko zove ručica. Uspeo sam da zakomplikujem i običnu sliku totalno. Ko razume shvatićeGlupave ručice:) Sad shvatam da sam to glupo nazvao ručice, zar ručice nisu male ruke? Onda ipak poluge, od "lever" recimo na eng. Promenio Decembar 23, 2021 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Decembar 23, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Na svom dopunio akumulator i video da ne radi prekidac za otvaranje sedista.A za sinovu masinu kupio par sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8211 Napisano Decembar 23, 2021 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Isterao ga malo iz garaže i upalio da malo dopuni aku, posle ga vratio na spavanje... Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 23, 2021 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Bojan82 je napisao: Aman sve ste pobrkaliIli ja,ili... To što vi kažete ručice ja zovem navlake. Meni su ručice, ono što upravlja kvačilom i kočnicom, ono što stisneš za kvačilo i ono desno što stiskaš kad oćeš da staneš ili usporiš.Ručica kvačila, ručica kočnice. Možda bih je trebao zvati poluga pa ne bi zbunjivao. A navlake na kormanu ili rukohvat je od gume, ne od metala. To ja zovem navlaka, a izgleda neko zove ručica. Uspeo sam da zakomplikujem i običnu sliku totalno. Ko razume shvatićeGlupave ručice:) Sad shvatam da sam to glupo nazvao ručice, zar ručice nisu male ruke? Onda ipak poluge, od "lever" recimo na eng. poluga kvacila i kocnice e da s tim sto zastita za njih trebalo bi da je preuzeta sa trka kao i sve ostalo sto se prenosi u smislu da zastiti polugu kocnice u bliskim susretima i preticanjima od slucajnog aktiviranja i ugradjuje se samo na desnoj strani a ne kao zastita od pada motocikla ovo se ne odnosi na tebe jer vozis xt vec pisem iz opazanja sportaka da mnogi montiraju na obe strane i prave od motocikla kiceraj misleci tako da voze makine sa ful apgrejdom ili u slucaju prodaje u oglasima naglase da ima dosta dodatne opreme ne znajuci cemu sluze Promenio Decembar 24, 2021 član cr4zyzola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Let’s the music playGrane sam već prije očistio Arrow sam neki dan jamija, bija je musav ka dite sa čokolinom.Malo sam ga proletija sa finim brusnim, rezultat više nego odličan.U kadar su uletile i prave tonske tube sa crkvenih orgulja.Gesendet von iPad mit Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 24, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kupio prednju IMG 20211224 190717 1 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20211224 190727 9 — Postimages POSTIMG.CC Nova nova je 110e. Ova je "nova" sa dot 2017. 55e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 24, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan A sto /60? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17174 Napisano Decembar 24, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas (a i juče i prekjuče) provozao po dvadesetak kilometara i vratio motor pod nadstrešnicu. A i sutra planiram da se provozam osamdesetak kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 24, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, BokyBoy je napisao: A sto /60? Sto znam... Takva je bila do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Decembar 24, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bane je je napisao: Sto znam... Takva je bila do sad. Niza je malo od fabricke /70...imaces vise lufta od gume do blatobrana... generalno, ne smeta nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 25, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BokyBoy je napisao: Niza je malo od fabricke /70...imaces vise lufta od gume do blatobrana... generalno, ne smeta nista Ako je samo zbog toga, onda je ova top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Додате 2кс 20211225-101652 IBB.CO Image 20211225-101652 hosted in ImgBB 20211225-101729 IBB.CO Image 20211225-101729 hosted in ImgBB Додуше само прислоњено да видим како ће да чучну. Ја задовољан. Чекамо лепше и топлије време па да се лепе. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 29, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Juce vulkanizer zamjenio gumu IMG 20211229 100605 7 — Postimages POSTIMG.CC Sad odoh da bratu pilam drva, pa mi mozda popodne vrati tocak na kawu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Montiran tocak IMG 20211230 103658 1 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20211230 105359 8 — Postimages POSTIMG.CC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Januar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zimsko detaljno pranje. Kupio sad u Lidlu dva brake cleanera i dva perača lanca, nije bilo ni 1000 din, poslužiće u sezoni. Promenio Januar 4, 2022 član Nebojša S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...