MaxiS 2652 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uterao u garazu, skinuo akumulator i pokrio ceradom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Konzerviram peti put! Oprao osmoznom vodom, silikonirao sve gumeno, voskirao sve lakirano, zamastio sve gvozdeno... ... vozicu ga koliko sutra 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Novembar 21, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je...ima i ludjih od mene... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To ti samo misliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam sve video.Gasim internet 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek! Ima jos... Zovem drugara, "jes bese kupio onu endoskopsku kameru u Lindi?" Jesam kaze, sta ce ti? Donesi i ne pitaj mnogo, da bacim oko na ventile/eventualne naslage na telu kroz kutiju filtera vazduha i usisne klapne.. Neces valjda? (Cudi se kao) Ma samo ti donesi! Skinem ti ja rezervoar, odvadim filter (taman da ga operem i zamastim) kad ono prc! Zaboravio sam na prve klapne do filtera, njih kontrolise step motor, ne bih da diram i zeznem motoric i zupcanike koji pokrecu ceo sklop... Ali sam zato malo bacio oko na celo klipova (kroz rupu svecice), bas lepo sagoreva shell gorivo 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svi spakovani, do proleća samo bicikl dolazi u obzir.Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Novembar 23, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pošto sam motor spakovao,sređivao opremu,detaljno pranje kaciga,rukavice,jakna,prsluk.I počeo polako sa naručivanjem delova za zimsko sređivanje,naručeni ležajevi za oba točka.Za sada toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.11.2021. at 20:33, N.F.S. je napisao: zamastio sve gvozdeno... A kocione diskove? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Novembar 23, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Njih posebno maže sa ovčijom masti, a pločice drži u pacu da budu sveže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Jel ono stiropor ispod prednjeg tocka? Ako nije, sta je i sto je tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Jel ono stiropor ispod prednjeg tocka? Ako nije, sta je i sto je tu?Da ne sedi točak na ladan beton!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Novembar 24, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jes stiropor, tvrdo presovani!Da guma od stajanja ne preslika na sebe reljef betona.Gurnem obicno i prednji podizac pa u vazduhu bude tocak ali trenutno drzi (podizac) drugaru motor, radi nesto. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jes stiropor, tvrdo presovani!Da guma od stajanja ne preslika na sebe reljef betona.Gurnem obicno i prednji podizac pa u vazduhu bude tocak ali trenutno drzi (podizac) drugaru motor, radi nesto. Sent from my EML-L09 using TapatalkKragujevčani opsednuti stiroporom Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Novembar 24, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I onako ce danas da bude vozen (motor, ne stiropor) Posle ponovo zezancija... Dok sam "vozio" karburatore vise je zajebancije bilo. Izbacuj gorivo iz svih loncica, da ostanu suvi skroz. (za 3 dana se opet vozim, pa ponavljaj proceduru ) Umelo je gorivo da se u sitnim kanalima "uslinavi" i za dva meseca stajanja. Onda skidanje, ciscenje, nivelisanje klapni, stelovanje smese... Pu, pu... Ne vratilo se. Zadnjih 10-ak godina milina! Pripremim za period stajanja cas, sat vremena ako utrosim... Na prolece kljuc u (podmazanu ) bravu i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Novembar 24, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...dosta je bio konzerviran, odoh da se vozim 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 24, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kawasakijevoupotstvo kaže da se podmetne nešto ispod gume zbog toga što je gume higroskopna i upija vlagu iz betona.Nezaboravite da se beton vlaži i odole naročito posle jakih kiša.Jednom sam kleko da vidim šta mi se dešava pod autom odma posle jakog pljuska i čuo šuštanje .To šušti voda dok je upija beton. Promenio Novembar 24, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Bato, pa ti imas ozbiljnu dijagnozu Šalim se. Nisam znao za ovo. Ima logike. Da pokupim i ja neku caku ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan kawasakijevoupotstvo kaže da se podmetne nešto ispod gume zbog toga što je gume higroskopna i upija vlagu iz betona.Nezaboravite da se beton vlaži i odole naročito posle jakih kiša.Jednom sam kleko da vidim šta mi se dešava pod autom odma posle jakog pljuska i čuo šuštanje .To šušti voda dok je upija beton.Pa da, i ja sam čuo da se Kawasaki vozi samo po stiroporu i to isključivo suvom, da gume ne upiju vodu, ako te pak uhvati kiša usput, gume se trajno degradiraju, upiju vodu i možeš da ih baciš.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi kawasakisti smo extra precizni .Svaka dlaka nam smeta za postizanje što boljeg ulaska u krivinu- I kawa ne preporučuje stiropor nego nešto neodređeno kao podloga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1895 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Redovno mesecno lickanje... 29.10.2021. spremljen za zimu, ali svaki mesec, dok stoji pod ceradom, moram da ga ponovo premazem sa sto zajebancija Bolest, ili sta li je... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8194 Napisano Decembar 6, 2021 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bolje za smirivanje živaca 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17097 Napisano Decembar 6, 2021 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio da li je sipan antifriz, deluje plavicasto, klizavo na dodir... Nemam vremena za zamenu i detaljniju proveru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Decembar 7, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Proverio da li je sipan antifriz, deluje plavicasto, klizavo na dodir... Nemam vremena za zamenu i detaljniju proveru... Lizni samo...ako je sladak, dobar je... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Decembar 7, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Lizni samo...ako je sladak, dobar je... EDIT: mislio sam na antifriz....(sram vas bilo) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...