Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2021. at 18:56, drmilan_ je napisao: Ista prica i kod mene, s tim da sam lemio zice na ledu u koferu jer se jedna otkaca pa nije bilo struje. a ovako izgleda takozvani motorex "oridjidji" od nemacku posle 1500km jedva sam cekao da ga se otarasim. Sipao ipone 15/50 polusintetiku. Totalno druga gustina ulja. Menjac sad radi ko pesma Ne znam sta vam prodaju u "Srbistanu" pod Motorex uljem , vjerovatno kao i Motul koji "krste", ali ja vozim vec dvije sezone Motorex 10w40 full sintetiku u Banditu 650 kupljeno u SBK Brcko kod Harisa ( prva ruka - uvoznik ) i ulje je vrhunsko. Ujedno za informaciju da je SBK Brcko prije dvije godine odbilo zbog "male" kolicice uvoza ( po novim kvotama kolicine Motula ) da uvozi MOTUL preko MASS-a upravo zbog "krstenja" ulja. Kupite Motorex u SBK Brcko i dobicete originalno Made in CH ulje. Promenio Septembar 13, 2021 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: Kao da sam tu pricu za motorex four stroke ulje cuo isto i za boxer motorex ulje, ili nisam dobro razumeo kako god, ono je bio zejtin a ne 15/50. Imam i snimak kao dokaz, mogu i ovde da okacim to magicno ulje to je tačno za boxer ulja i to svi kažu koji teraju boxer ulja a ovo za t max i novosađana je moje saznanje od pre mesec dana i samo taj slučaj .Jedino što sam čuo prošle godine od više ljudi sa polusintetikom ipona počeli da imaju potrošnju a pre toga sipali isti ipon kupljen na istom mestu.Kupovanjem motorexa a verovatno i bilo kog drugog lja potrošnja se unormalila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Pirotehnicar said: Ako moze kontakt od momka za naljepnice i info o cijeni za to sta je kod tebe uradjeno na koferima (koferu)? Lazar Popovic iz Sremske Mitrovice - 063 615 054 - https://www.facebook.com/nalepniceza.motore Radio je ovo sto vidis samo, centralni kofer sa 4 strane i bilo je 1000din. Svaka preporuka za momka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2099 Napisano Septembar 13, 2021 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, gavrela je napisao: Lazar Popovic iz Sremske Mitrovice - 063 615 054 - https://www.facebook.com/nalepniceza.motore Radio je ovo sto vidis samo, centralni kofer sa 4 strane i bilo je 1000din. Svaka preporuka za momka. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10167 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Očistio uljni hladnjak od insekata i prašine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Septembar 17, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio ga kod majstora na sistematski pregled i rehabilitaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Septembar 18, 2021 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao ga danas do Vizića i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa bogami trljao danas.Da ne bude kako samo N.F.S.ume da trlja.Umem i ja. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10167 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega! Šta si koristio za poliranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Septembar 29, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas trljano!Svidja mi se... Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu pastu na slici po preporuci iz farbare gde sam kupio,a koristio sam nešto i od K2.Mnogo znači u kakvom su stanju same izduvne grane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga napojio sa 100 oktana na GazpromuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7684 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Osjetis li kakvu razliku? Ja sam prije sipao u auto, nikakvu razliku u voznji nisam osjetioПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vise je razlika na psiholoskom planu,kao tripujes se da je to bolje za tvoj motor,duzi radni vek itd...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, halfman je napisao: Vise je razlika na psiholoskom planu,kao tripujes se da je to bolje za tvoj motor,duzi radni vek itd... Sent from my iPhone using Tapatalk tako utripovan si mnogo sretniji ali praznijeg novčanika,ali ipak samo utripovan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sipao na omwu onaj max motion u passat b8, kaze oseti se da je mnogo bolje kad na 170 stisne do panja, kaze osetno bolje vuce nego na europetrolu. Reko kud u b8 sips na euro petrolu. Ja tamo ni u kosilicu ne sipam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos na 170 stiska do panjaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan onaj kome Vmax nije na 175 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Bigor je napisao: Osjetis li kakvu razliku? Ja sam prije sipao u auto, nikakvu razliku u voznji nisam osjetio Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ја на фрези осетим баш добру разлику када сипам 100ку. Некако много боље потегне на неких 6-7.000 обртаја на потапању гаса. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, halfman said: Ko jos na 170 stiska do panja Sent from my iPhone using Tapatalk Jbg, onaj ko ima, ko putuje redovno gore gde nije ogranicenje 130 plus rupe po AP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Octobar 1, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Još ništa al sa'ću... samo da smutim Nes... IMG 20211001 133250 — Postimages POSTIMG.CC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Octobar 1, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez mućkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio opruge kvačila....bilo mi dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobio v power 100 racing Shell Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17142 Napisano Octobar 5, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Mač betr... Promenio Octobar 5, 2021 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...