drmilan_ 5594 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Novi opanci od mitasa, u nedelju proba 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_Nije li prednja naopako? Ili na ovom modelu ide sara u takvom pravcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Jul 7, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Vampa je napisao: @drmilan_Nije li prednja naopako? Ili na ovom modelu ide sara u takvom pravcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Vampa said: @drmilan_Nije li prednja naopako? Ili na ovom modelu ide sara u takvom pravcu? Au baci me sad u razmisljanje, mrsko me sad da odem da vidim, mislim da tako treba, nije ludak valjda naopako stavio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je pravac gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, drmilan_ je napisao: Au baci me sad u razmisljanje, mrsko me sad da odem da vidim, mislim da tako treba, nije ludak valjda naopako stavio ja govorio tokom stavljanja da montira naopako on kaže dobro je pa tako i montira točak.Ja onda kažem skidaj sve i ponovo montiraj pošto je naravno bila naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao rostilj, ovaj put kako treba, prvo smo ga jako blizu stavili iiii drzac za tel, a i kupio sam kabel od 25cm da dobaci od drzaca do punjaca, da ne moram da ga obmotavam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ taj nosac za tel je samo za kisu i hladno vreme. Ne znam koji tel nosis,meni se bukvalno usijao telefon toliko da se razlepio ekran na gornjoj strani. Vodi racuna ako planiras da stoji unutra ceo dan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @lestraije, pa nosio sam i pre takav drzac samo sam stari tel koristio kao navigaciju i nikad problema. Sad cu iphone da stavim tamo, al obraticu paznju, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam iphone tako da pazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano Jul 14, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ništa, nisam otkrio mučenika nedelju dana... Al sam zato autu j... kevu... Jedna od dve poveće gomile delova... Boles' ne bira Promenio Jul 15, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Danas krenuo u poduhvat pravljenja nosaca nosaca telefona na VFRu. Nisam slucajno 2 puta napisao nosac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan kiklop 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Montirao zadnju gumu, taman zamenio kod Arakisa bateriju na TPMS-u misleći da je prazna ali avaj, prošli vulkanizer je bio toliko vešt prilikom zamene gume da je razvalio senzor. Tako da imam učinak 50%. Imam nogu gumu ali i dalje bez informacije tokom vožnje o pritisku iste Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano Jul 20, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sedišta i odneo ih kod Bobana na upgrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 20, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam sam da napravim nastavnu cev za ovu simfoniju Dragon Ada mi tražio za nastavnu cev 90e jos usput moram osustvovati sa posla oterati motor pa opet ići po njega sto mi je veliko zimanje tako da sam probao sam napraviti sve ukupno izašlo 1700din. 1200din cev i savijanje i 500 din navoj za O2 senzor kod strugara i varenje prijatelj odradio 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano Jul 24, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 20.7.2021. at 22:18, BokyBoy je napisao: Skinuo sedišta i odneo ih kod Bobana na upgrade... Stiglo sedište... Prezadovoljan Zamenio zadnje plocice, otišao skripavi Newfren, došao Brembo Sinter... IMG 20210724 172149 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210724 172126 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210724 184706 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210724 184620 — Postimages POSTIMG.CC Promenio Jul 24, 2021 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @marettoo ne cujemo ga na slici alo???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, lestra said: @marettoo ne cujemo ga na slici alo???? Najbitnije zaboravih biće sutra snimak Da se pohvalim i grejačima ručki, za sada su direktno na akumulator povezani a izvod sa brave sam odvojio za upaljač i maglenke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Jul 26, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @marettoo Ti oxford grejači (imam ih i ja) po uputstvu i treba da budu direktno na aku. Imaju neki senzor vibracija i sami se isključuju posle 30 sec.(mislim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih i ja i umanjio sam mogućnost greške spajanjem iza brave.Sve je super dok radi ali ne želim se opterećivati hoće li automatika svaki put odraditi a stvarno nema potrebe za direktnim spajanjem jer vuku manje od 2 A. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Jul 26, 2021 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam praksu da cim pazarim motor, na pogodno mesto stavim mini kutiju sa par osiguraca, povezem je preko releja direktno na akumulator. Pobuda/spulna releja je sa nekog osiguraca koji napajanje kontaktom dobija. Tako je instalacija rasterecena, sve sto zakacim dobija pun napon a preko zasebnih osiguraca. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BaneVuk58 said: @marettoo Ti oxford grejači (imam ih i ja) po uputstvu i treba da budu direktno na aku. Imaju neki senzor vibracija i sami se isključuju posle 30 sec.(mislim) Moguće nisam testirao, samo primetio da kada je motor ugašen a oni rade uključi se onaj eko mod, ali opet što @croarcher što je sigruno sigurno je relej ne gine, merena struja koju vuče na 100% kada je motor uplajen je 3.99A kada je ugašen ne prelazi 3.5A sa 18awg kablom koji nosi do 16A je skroz rasterećeno, moglo je i još nešto ići na njega ali to sam ostavio za izvod sa brave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Ja imam praksu da cim pazarim motor, na pogodno mesto stavim mini kutiju sa par osiguraca, povezem je preko releja direktno na akumulator. Pobuda/spulna releja je sa nekog osiguraca koji napajanje kontaktom dobija. Tako je instalacija rasterecena, sve sto zakacim dobija pun napon a preko zasebnih osiguraca. Odlična stvar, baš uredna instalacija bude sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jul 29, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na čekanju evo zvuka Ko je iz Kraljeva čuo me je do sada sigurno Promenio Jul 29, 2021 član marettoo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...