Jump to content

Moto Zajednica

croarcher

Članovi
 • Broj tema i poruka

  110
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

214 Excelent

O članu croarcher

 • Rank
  Svrati ponekad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. I tad su motori razvijali dovoljno brzine za oproštaj s ovim svijetom ali su ljudi bili svjesni posljedica dok danas misle da respawn funkcionira i s ove strane monitora.
 2. A organi će odgovoriti “da nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti”.
 3. Znaju iskusni u koje doba godine se putuje;nema žege ni gužve van špice sezone. Uživaj majstore.
 4. Ako se ne koristi,olovo voli biti puno a litij prazan.
 5. Ovde nitko TDM ne zove tudum ?[emoji854] tudum | Leksikon LEKSIKON.THINKING-GARMENT.COM Vrsta vina dobivena od Delaware hibridnih direktno rodećih sorti grožđa (u narodu poznatijim kao delivara, direktor, izabela inače porijeklom sa sjevernoameričkog kontinenta), koje alkoholnim vrenj…
 6. Da je moj ne bi izašao iz dvorišta dok ne otkrijem kvar,ne zbog kvara već da naučim nešto (srednja el.tehnička pa ovo malo mozga razmišlja na takav način) a ti probaj pomicati lagano žice dok radi i vidi prestaje li ikada;ako je sve u redu vozi ga dok radi. Na prvi znak kvara tjeraj to nekom poznaniku koji se bar malo razumije u struju,ponesi gajbu hladne pive pa polako,nije to nuklearna fizika.
 7. Tebi je vjerovatno instalacija loša pa kad okreneš relej pomakneš žice i dobiju kontakt.
 8. Ležaj volana;dotegnuti ili promijeniti.
 9. Nije to bahatost već nedostatak kućnog odgoja.
 10. Onaj podatak o 4 kW max nazivne(trajne) snage je zanimljiv jer ovisno o izvedbi može kratkotrajno isporučiti nekoliko puta veću snagu a to je već ozbiljan stroj i 4 kW nije peterostruka snaga prosječnog bicikliste nego 25 puta veća pošto prosječan biciklist razvija samo oko 150 W. Samo pri kretanju mi motor povuće oko 2-3 kW a poslije za održavanje brzine do 50 kmh vuče oko tristotinjak W,potpuno bez pedaliranja.
 11. Na njima bi sijalica trebala stajati uzduž a ne poprijeko.
 12. croarcher

  Strujni udar!

  Kao i sav elektronički otpad do sada,u Afriku,oni odvoje sve što vrijedi a ostalo unište.Čim prljavija tehnologija tim dalje od vrlog zapada.
 13. Samo ako su jači od 250W i brži od 25 kmh ide osiguranje i tablica;sebi sam prije 11 godina složio 2 kW i ide 50 kmh,na "gas" a u EU je zabranjeno tako da su pedal assist-moraš okretati pedale a motor pripomaže i na 25 kmh se isključuje.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja