Borkosan 619 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Motowolf, sa alija. Cekao 3 meseca za vreme korone i stigao. A vec sam ga bio otpisao. Inace je super cvrst i stabilan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Octobar 4, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga detaljno i sredio lanac, jedva sam skinuo musice i one leteće mrave sa vizira, farova i maske, što sam ih polepio na povratku iz Novoga Sada... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 4, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okrpio ga posle pada na Portimau prosle nedelje. Slika sa staze prosle nedelje: Slika danas: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 5, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan koliko cirada pomogne po pljusku toliko odmogne pri udaru jakog vetra u "jedro" i obori ga na desnu stranu..doduše poluga kočnice je već varena kod prethodnog vlasnika a sada je armirana, dokle će trajati ko zna (naručena nova).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vise ne mogu da stavljam slike, ali cim budem dobio malo slobodnog vremena resicu i to. U pitanju je srediivanje Vivacity-ja, cisto da napomenem da se nesto radi. Inace vratio sam se deceniju u rikverc kad nije bilo “mogucnosti (para)” za ovakav skuter ali sad je doslo vreme da ispunim i tu zelju i vozim odlican primerak. Uskoro i detaljne slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 5, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, dangubas je napisao: dokle će trajati ko zna vidim da fali nešto : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16965 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/2/2020 at 2:26 PM, ThePainkiller said: Ja uvek pre svakog odvrtanja svećice, kompresorom izduvam prostor oko svećice, baš zato da se ne desi da slučajno upadne nešto u cilindar... Takodje, jer uvek se tu nadje poneka mrtva osa,muva i pokoji kamencic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam da detaljno operem lanac i lančanike. Jedino gde nisam mogao skroz da udjem je prednji lančanik, mrzelo me da skidam sve da dodjem do njega, izvadio sam kolko je moglo, zadovoljan sam krajnjim rezultatom. Lanac opran, osušen, podmazan Priprema: 20201006-004609 IBB.CO Image 20201006-004609 in Markone88's images album Pre pranja: 20201006-005232 IBB.CO Image 20201006-005232 in Markone88's images album 20201006-005212 IBB.CO Image 20201006-005212 in Markone88's images album 20201006-004820 IBB.CO Image 20201006-004820 in Markone88's images album Posle pranja: 20201006-020533 IBB.CO Image 20201006-020533 in Markone88's images album 20201006-021032 IBB.CO Image 20201006-021032 in Markone88's images album 20201006-020616 IBB.CO Image 20201006-020616 in Markone88's images album Sklopljen, opran, podmazan lanac: 20201006-023334 IBB.CO Image 20201006-023334 in Markone88's images album Neki O-Ringovi su propali, ali je lanac zdrav, nije rastegnut, na samo jedan podeok od sredine, nema blokiranih karika, lančanici nisu naoštreni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Octobar 6, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Isti motori a viljuške različite ??? Moj je naked 2006 abs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6757 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 6581 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre isti...zar nije onaj gore 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Octobar 6, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, pronto je napisao: Kako bre isti...zar nije onaj gore 650? Upssss. Markone je imao 1200. Moguće.Nisam obratio pažnju .....rano je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Octobar 6, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slike znaju da slazu, ugao slikanja i svetlost.Ovaj mi lancanik deluje za zamenu (kao sto ti i rekoh) zubi (deluju) krivo i razvuceno, kao na cirkularu... Ako je zadnji stvarno takav kao sto pretpostavljam mogu zamisliti prednji koji propada duplo brze (i vise od toga). Lepo oprano inace Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Octobar 6, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je cudna i "sara" na zlancaniku zadnjem, kao da je lanac 520 a lancanik 525... Ako je tako nije ni cudo sto gumice ispadaju i propadaju, siri lancanik ih spljosti u svakom krugu.Svaki drugu zub ima istu boju...Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je RK 525, 118 zuba. Fabricki i dalje jos iz 2010. O ringovi su propali od starosti. Zamena će uslediti, ali najverovatnije na proleće. Nema smisla da mi zbog par vožnji u Oktobru nov lanac sedi u garaži celu zimu (ja pre Aprila ne verujem da ću izvoziti motor). Inače, proverio sam ova 3 koraka da vidim kakav je lanac, sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Octobar 6, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Kakvo zapazanje... Pise 525 i na lancu i na lancaniku. 48 zuba pozadi, paran broj karika na lancu, svaki put isti zubi nabadaju u "uze" karike, a ona druga polovina u "siroke". @Markone88 Slicnu situaciju sam imao na proslom motoru. Nije bio rastegnut lanac, sve karike pokretne, lancanik zadnji delovao ok. Ispao 1 O ring dan pred put, na putu jos 2, 3. Vratio se iz Grcke uz obilato zalivanje Scottoilerom. U roku od par dana je taj lanac bio u takvom stanju da u nekom polozaju ne mozes da okrenes zadnji tocak rukom. Prednji lancanik naravno daleko gori nego zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, MilanS said: @N.F.S. Kakvo zapazanje... Pise 525 i na lancu i na lancaniku. 48 zuba pozadi, paran broj karika na lancu, svaki put isti zubi nabadaju u "uze" karike, a ona druga polovina u "siroke". @Markone88 Slicnu situaciju sam imao na proslom motoru. Nije bio rastegnut lanac, sve karike pokretne, lancanik zadnji delovao ok. Ispao 1 O ring dan pred put, na putu jos 2, 3. Vratio se iz Grcke uz obilato zalivanje Scottoilerom. U roku od par dana je taj lanac bio u takvom stanju da u nekom polozaju ne mozes da okrenes zadnji tocak rukom. Prednji lancanik naravno daleko gori nego zadnji. Ja vec radim na nabavci lanca i lancanika. Samo se pitam dal menjati sad pa da stoji preko zime, ili menjati na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, BaneVuk58 said: Upssss. Markone je imao 1200. Moguće.Nisam obratio pažnju .....rano je Ja sam na 650, kod mene obicna viljuska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Octobar 6, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 650, kod mene obicna viljuska Мени у глави онај 1200 што је био. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Markone88 je napisao: Ja vec radim na nabavci lanca i lancanika. Samo se pitam dal menjati sad pa da stoji preko zime, ili menjati na prolece Ja da se pitam, ako si vec rešio da menjaš, menjaj što pre, mirna ti glava, taj lanac je završio svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, BokyBoy said: Ja da se pitam, ako si vec rešio da menjaš, menjaj što pre, mirna ti glava, taj lanac je završio svoje. Star 10 godina, presao 31000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy a nece ovaj lanac kod mene preci vise od 500 do 1000km, zamena mu sledi svakako. Nego, oktobar mesec, a ja da menjam lanac, nema smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda menjaj na proleće.Inače da znate mnogi proizvodjači ali ne i prodavci dižu cene po malo na proleće ,ako ništa drugo postoji mala infalcija 1-2 % pa posle nekog vremena oni se uskladjuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: @BokyBoy a nece ovaj lanac kod mene preci vise od 500 do 1000km, zamena mu sledi svakako. Nego, oktobar mesec, a ja da menjam lanac, nema smisla Ma sve to ok ali ja malo drugačije razmišljam, ja sve delove menjam preventivno, tako sam pre par meseci zamenio svoj lanac iako nije presao ni 10.000 km ali je bio samo na jednom mestu maaalo istegnut i u vožnji je išao kao talas i vrlo malo se čuo kako u tim talasima menja zvuk. Kaže čak i majstor da teram al ja jok, odmah nov set ceo i ćao, ne razmišljam više o njemu. Ne znam tvoj stil vožnje a i slabiji motor voziš, ja ne tockarim (sem kad sam ne izglisira na ubrzanju) ali volim da ga zavrnem i poteram ponekad i 300+(kao sad na povratku iz NSa) tako da sam sada sa novim setom mnogo mirniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BokyBoy said: Ma sve to ok ali ja malo drugačije razmišljam, ja sve delove menjam preventivno, tako sam pre par meseci zamenio svoj lanac iako nije presao ni 10.000 km ali je bio samo na jednom mestu maaalo istegnut i u vožnji je išao kao talas i vrlo malo se čuo kako u tim talasima menja zvuk. Kaže čak i majstor da teram al ja jok, Cao i nov set ceo i ne razmišljam. Ne znam tvoj stil vožnje a i slabiji motor voziš, ja ne tockarim (sem kad sam ne izglisira na ubrzanju) i volim da poteram ponekad i 300+(kao sad na povratku iz NSa) tako da sam sada sa novim setom mnogo mirniji. Tako je, mirna glava je mirna glava. Ja sam svestan da ovaj lanac mora na zamenu, otisli o rongovi, nekoliko ih fali... @MilanS jel si primetio da tamo gde nema o-ringova da curi mast iz samog lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Markone88 je napisao: Tako je, mirna glava je mirna glava. Ja sam svestan da ovaj lanac mora na zamenu, otisli o rongovi, nekoliko ih fali... @MilanS jel si primetio da tamo gde nema o-ringova da curi mast iz samog lanca? Primetio sam, zato i kažem, nema veze sto je kraj sezone, ako si rešio da menjaš, menjaj što pre, jebes ti vožnju kad na svako zavrtanje gasa, u glavi se vrti lanac...meni je tako bilo Tu sam ako ti bude potrebna pomoć oko zamene, izmenjao sam ih XY... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...