Jump to content

Moto Zajednica

MilanS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    156
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MilanS

  • Rođendan 04.01.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Tracer 900 GT

Poslednji posetioci profila

1181 profile views

MilanS's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

374

Reputacija u zajednici

  1. Apropo isplativosti koriscenja osiguranja: Za svaki udes se ide 3 premijska stepena na gore. Ko hoce bas precizno da izracuna da li se isplati, mora uzeti u obzir barem naredne 3 godine. Ako je sada na stepnu 1, skace sledece godine na 4. No, one tamo ce (ako ne budeo imao udesa) pasti na treci, pa godinu kasnije na drugi i tek posle nazad na prvi. Tako da sve to treba izracunati da bi se videlo da li se isplati. Ako nije na stepenu 1, onda ce jos duze da se vuku te vise cene. U sustini, ko se ne lupa cesto i ima iole ozbiljniju stetu, jeste jeftinije cimnuti osiguranje. Za ogreban branik, pa i ne bas...
  2. Ode guma za NS. Hvala @nafetS na prevozu njegovim Nis Ekspresom.
  3. MilanS

    Saito top box 51L

    Keder slobodno zalepi lepkom, jer ces vremenom doci do toga da moras da ga namestas svaki put kad otvoris kofer. Prvo ga samo tvde, teske stvari otkace od kofera. Kasnije svaka sitnica koja ga dodiruje. Konacno, od tolikog drndanja krene da ispada sam, cim se otvori kofer.
  4. Procitah da je raskrsnica sa Jurija Gagarina, nisam obratio paznju na sliku. Sad vidim po zgradama... Tu je ipak "uslovno" levo.
  5. Na toj raskrsnici vec duze vreme nije "uslovno" levo iz Ivana Ribara, vec semafor odvojeno otvara za pravo i za levo. Pretpostavljam da je neko prosao na crveno.
  6. Continental Road Attack 4 120/70 R17 DOT 3222 Bila na motoru oko 4 meseca, presla tacno 10k. Ima jos malo zivota u njoj, ako neko hoce da proba gumu ili premosti neki period. Nije krpljna, nije kriva, pocepao sam zadnju, a menjam ih uvek u paru. Jeste malo vise potrosena po bokovima, ali nista strasno. Preuzimanje na NBG, izbegao bih slanje ako je ikako moguce.
  7. Odlicno drzi, jako brzo se greje, dobro se i trosi. Ubija je i velika vrucina i brzina, tezina... Meni je trajala tacno 10k. Nekoliko setova Pirelli Angel GT2 su mi trajale od 13.5k do 16k. Jako cudno, ali rekao bih da je malo osetljivija na bele linije (posebno mokre) od Pirelli. Uglavnom, jako dobra guma, ali vratio sam se na Pirelli. 10% jeftinija, a fino dugotrajnija.
  8. Ako idete samo do onog staklenog mosta, mozda i moze da bude sat vremena. Ako idete do vrha, prilicno sam siguran da ne moze za sat vremena. Put je uzak i los, pa je prosecna brzina jako mala. No, svakako ne treba preskociti...
  9. I od mene pohvale za Sunce, posle malo ubedjivanja, cak su i maglenke prosle. Motor je krcat kojekakvom opremom, ali je sve originalno/homologovano. Jedino su za maglenke pravili problem i trazili da ih skinem. Kad sam im objasnio da su fabricke i na fabrickom nosacu (istina) i da je takav porucen iz fabrike (nije istina), proslo je bez skidanja, samo su ih proverili regloskopom.
  10. Covece, da li je neophodno da useres bas svaku temu na forumu?
  11. Ako brojis musterije, dodaj jos jednog. Rado bih sredio drndavo otvaranje gasa. Nisam imao strpljenja da se upustam u ovako proucavanje materije, samo sam povrsno gledao. Mehanika mi nije bas strana, od programiranja zivim, ali nikako to nisam mogao da ovako povezem. Zaista svaka cast! S druge strane, nisam hteo da dopustim da mi cacka ecu momak koji prica o turbo rupama na atmo motoru... Tako da i dalje imam drndav gas koji me nervira...
  12. MilanS

    ENP

    Navara bi morala proci kao putnicko vozilo po pitanju putarine, nema veze sto je registrovana kao teretno. Kombi, ako je H1, najcesce prolazi isto kao putnicko. Svi su tu negde, na granici, pa se desi da ne digne rampu, napise da je neodgovarajuca kategorija. Onda neko rucno digne rampu i to je to... Recimo da Ford Custom tu najvise problema pravi, ostali prolaze najcesce bez problema.
  13. MilanS

    BMW S1000XR

    Ako je odnos 17/45, -1 na prednjem lancaniku je manje radikalno (blize standardnim odnosu) nego +3 ili +4 na zadnjem.
  14. MilanS

    Louis pomoc

    Ja sam tu muku mucio letos. Cini mi se da ovako moze: Otvoris austrijski sajt (ne EU), stavis u korpu sta zelis. Ne ulogujes se na svoj nalog, nego pri kupovini izaberes onu opciju da kupujes kao gost (popunis ime, prezime, mejl). Kad to zavrsis, posle tog koraka ces imati opciju da ti robu isporuce u njihovu filijalu. Placa se pri preuzimanju, pa nije problem da se tamo provuce Louis kartica za poene.
  15. Umesto ovih TCX WP, razmotri i njihove GTX verzije. Ako nosis Terrex, znas koja je milina gorotex. Ja drljam Jupiter 4 GTX preko 50k kilometara. Vise ne mogu da izdrze vise sati pljuska kao kada su bile nove. I dalje su ok za kraci pljusak, duzu slabiju kisu, ulazenje u neku baru/potok na nekoliko minuta. Ispod pantalona izgledaju sasvim fino, manje su glomazne od Terrex-a, a za vrucinu su mi prijatnije od vecine "koznih" plitkih patika.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja