Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, sasa ns 1 said: meniovaj disk vizuelno liči na moj sa skutera longija trevis 125 i 50 cm a verovatno ide na gomilu motora .Platio ga 30 evra kod nas.Verovatno samo liči Dimenzije su baš za ovaj model. Spoljnji prečnik je 275 mm. Samo liči, jer je na tvom skuteru spoljni prečnik diska 220 mm, a to je ipak 55 mm razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 20, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, drmilan_ said: Moracu i ja da se pozabavim sa tim, meni ocajno sija plus mi ne broji ukupne km, al to je posao za nekog drugog ja ne umem Da, daš da ti to napravi ko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano April 20, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To sam i rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 20, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je bio lep dan te sam zamenuo ručicu prednje kočnice i ulje u sitemu. Naravno oprao, očistio čeljusti cilindar podmazao klizače... Po završetku proba. Sve radi dobro. Nigde ne curi. Stara ručica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1960 Napisano April 20, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog posla ostalo je samo jos dekli da ispoliras i mozda ostale delove cisto da im dodas sjaj. E onda je 10/10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 20, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Zlatko LA said: Posle ovog posla ostalo je samo jos dekli da ispoliras i mozda ostale delove cisto da im dodas sjaj. E onda je 10/10. Zlatko LA daće bog zdravlja. Trebalo bi na kraju da izgleda ovako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1960 Napisano April 20, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Taman ce ova situacija posluziti da sto pre bude privedeno kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 21, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zlatko LA said: Taman ce ova situacija posluziti da sto pre bude privedeno kraju. Tačno tako. Danas sam ladno prošao tehnički pregled. Sviđa im se motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 21, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam da ofarbam šrafove u crno potopio šrafove u sonu kiselinu na oko 40minuta pa su mahom svi pocrneli, ali... znam da će da uhvate koroziju orvom prilikom, ne znam da li je pametno da ih ofarbam tečnom crnom bronzom ili postoji nešto bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12881 Napisano April 21, 2020 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff. Ne bih baš tako uradio Nemaš više nikakav finiš, to će sve da korodira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 21, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Alekre said: Ufff. Ne bih baš tako uradio Nemaš više nikakav finiš, to će sve da korodira. Pisao je neko ovde čini mi se da postoji neka firma koja radi cinkovanje? A meni bi odgovarala crna boja šrafova, ovo su svakako dupli šrafovi, ne gubim ništa, i ne žurim, tako da može da se odradi na ovaj ili onaj način, samo da pronađemo koji je najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 21, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe dolazi u obzir da kupim potpuno nove šrafove, ali kod nas toga nema. Ako neko zna gde i kako nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Acko017 je napisao: Pisao je neko ovde čini mi se da postoji neka firma koja radi cinkovanje? A meni bi odgovarala crna boja šrafova, ovo su svakako dupli šrafovi, ne gubim ništa, i ne žurim, tako da može da se odradi na ovaj ili onaj način, samo da pronađemo koji je najbolji Kontaktiraj @štampar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas preštelovao ventile. Nisu bili nešto strašno razdešeni, ali 8 od 16 je trebalo dovesti na meru... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14669 Napisano April 21, 2020 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller e lako je tako, zavrni/odvrni ja sam prestelovao ALI sa 20 plocica ukupno, guraj spijun, skidaj bregaste, meri, vracaj ... i doveo sve na istu meru i to usis na min. izduv na max. Nisam verovao sam sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: @ThePainkiller e lako je tako, zavrni/odvrni ja sam prestelovao ALI sa 20 plocica ukupno, guraj spijun, skidaj bregaste, meri, vracaj ... i doveo sve na istu meru i to usis na min. izduv na max. Nisam verovao sam sebi Eeee, zato je ovo old school mehanika... Gurneš špijun i ako ne valja odvrneš, namestiš i zavrneš... i tako do 16 puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14669 Napisano April 21, 2020 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To jeste i mozes svakih 10k "pretrcati" i da su uvek na meri, a ovako moras cekati da se rasteluju, ko ce sve kupusati na maloj km + onda bi bar morao brusiti ili se otvoriti par stoja evra za ceo komplet plocica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12881 Napisano April 21, 2020 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se naruče tačno po meri. Jedino što treba tri nedelje iz Yamahe da stignu. Znači zimski posao. Doduše kod tog sistema servisni interval je znatno duži. Desi se ponekad i da svi budu u toleranciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 22, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema boljeg sistema od ovog na srafove. Jebale ih plocice da ih jebu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17156 Napisano April 22, 2020 Integrisan, 5041 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: Ma nema boljeg sistema od ovog na srafove. Jebale ih plocice da ih jebu. Ja isto kada sam prvi put video taj sistem bio sam u fazonu wtf, zast? Koja je prednost inace? Duze drze u stimu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да дуже држе штелку, омогучују велики распон и шта је најважније омогучују идеални угао отварање и затварање вентила. Свака клацкалица је допунска тежина која опруге треба да савладају а то им не иде баш на велики обртај. Зато је Дукати измислио Дезмоседичи а да не причам о најновијим достигнучем пнеуматског отварања и затварања вентила где нема брегастих, ланац или ребрасти, опруге итд.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jbt sve sami majstori, ja ovih dana u 'zatvoru' zalepio trakice na točkove... edit: da me ne razumete pogrešno, i ja bi voleo da očistim izduvne grane, da servisiram ogibljenje, da zamenim ulje u kočnicama (to sam sve čitao u poslednjih 10ak strana ove teme) ali n'umem... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 22, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, PremieRacing said: Jbt sve sami majstori, ja ovih dana u 'zatvoru' zalepio trakice na točkove... edit: da me ne razumete pogrešno, i ja bi voleo da očistim izduvne grane, da servisiram ogibljenje, da zamenim ulje u kočnicama (to sam sve čitao u poslednjih 10ak strana ove teme) ali n'umem... Ma nema veze, nisu svi majstori, ali trakice si uradio majstorski. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 22, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing trakice su ok ali je masina bruka! Na ovo se misli vrv kada se kazr "sex masina" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano April 22, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Postavio štitnike ruku i ZAP enduro korman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...