Zarkela 2171 Napisano juče u 12:12 Drug član, 1355 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Ima i onih normalne duzine. I cuju se odlicno. Za nesto brendirano nikada necu biti spreman izdvojiti 500+ evra. Meni se iskreno ne dopada, ali opet stvar ukusa. Slazem se za 500 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano juče u 12:31 Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Zarkela said: Meni se iskreno ne dopada, ali opet stvar ukusa. Slazem se za 500 evra Jbg za 100e otprilike za dva topa to nema nigde. A pogotovo da odgovara liniji gsr a. Radio je Akrapovic ali to je relikvija za naci, ne postoji vrv. Postoji GPR Ghost kojem je samo drugaciji lonac ispod tako da kada se vrate plastike nema razlike naspram fabrike. I kao treci fabricki Yoshimura GSR, nemoguce naci kod nas a i preko. Preskupo za lepsi zvuk i mozda 1ks vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14290 Napisano juče u 16:42 Ne silazi, 3149 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Posle više od 20 dana kako sam dobio od kolege @Nimmin ručice sa grejačima, uspeo sam da "nađem" sat vremena da ih ugradim. Priprema Levu sam lako promenio. Kompresorom uduvao vazduh između stare obloge i plastične ručke, i samo svukao. Navukao novu i vratio teg. Prekidač ima 4 položaja. Na desnoj strani počeo isto tako da "svlačim", pa sam posle video da ide komplet. U novu nalio silikonski sprej, namestio sajle, sve o.k. Ne sviđa mi se što se kablić stalno pomera prilikom davanja gasa, ali izgleda da tako mora. Na kraju struja... Kako je u garaži hladno kao napolju, na brzinu sam doveo napon 12 V sa kontakta, i masu, samo da me posluži za prvo vreme. Kad otopli, to se mora lepše srediti. Najvažnije je da sve radi ! 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano juče u 19:43 Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao takve Lampa a ima i na Temu, samo sto mislim da nemaju osigurac itd. Razmisljam se uzeti Oxfordove, samo sto mi nekako zao seci fabricke rucice :). Svakako korisna stavka u rano prolece, leti rano ujutro itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano juče u 19:55 Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pod broj 5, kako postaviti taj osigurac, kako ga povezati? @Blaza Ako neko ima sliku da vidim kako je crvena povezana na osigurac i ako ima nesto gotovo da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14290 Napisano juče u 20:14 Ne silazi, 3149 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Ja sam ga stavio sa zadnje strane (do maske) pod šraf od desnih prekidača. Možda treba napred, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7052 Napisano juče u 20:22 čeka dobru titulu, 1384 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Blaza je napisao: @Motorcyclist Ja sam ga stavio sa zadnje strane (do Daske). Možda treba napred, ne znam. @Blaza Ovo se samo napisalo, morao sam, sorry. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano juče u 20:42 Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Blaza said: @Motorcyclist Ja sam ga stavio sa zadnje strane (do maske) pod šraf od desnih prekidača. Možda treba napred, ne znam. Na uputstvu pise kao da bude sto blize + klemi akumulatora. Pa bih voleo ako moze neko da slika. Da li se ima kupiti gotov osigurac sa kucistem ili kako se vec to zove? Onda od osiguraca opet ide kabel do kleme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14290 Napisano juče u 21:37 Ne silazi, 3149 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Možda grešim, ali tako neke potrošače volim da vežem preko kontakta. Izvadim ključ, sve isključeno. Ako vezuješ direktno na akumulator, uvek može da se desi da neko na moto skupu (deca npr) čačkaju razne prekidače, uključe grejače, maglenke itd i kad kreneš kući, akumulator prazan... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano juče u 21:41 Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Istina, zato onaj Oxford ima detekciju voltaze pa se sami grejaci gase ako se zaboravi ugasiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6230 Napisano pre 23 sati Drug član, 2852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to lepo, kod mene se mora turpijati plastika na gasu, kad bi nekad hteo da se vratim na fabriku ne bi bilo to i rucica bi se pomerala ili bi morao da radi dobar lepak, jos nisam video potrebu da mi trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9113 Napisano pre 21 sati Drug član, 3267 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan A ovo nema relej? Sva struja za grejanje ručki ide preko kontakt brave? Ja bih ovo vezivao kao anlaser, sa kontakt brave na jak relej, pa nek "jaka" struja ide preko njega. A i reši se problem čačkaličara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14290 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3149 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam za relej, ali kada sam video debljinu crvene i crne žice, nema potrebe...tanke, baš tanke. Znači, slab potrošač. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano pre 6 sati Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda porucim ovako nesto, pa cu testirati da vidim koliko je prakticno. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601103860483888&sku_id=17611936895269&_oak_page_source=501&_x_sessn_id=02xcarlsty&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1766330603797_7m46jzahky&refer_page_sn=10037 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8662 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 12. 2025. at 11:21, Motorcyclist je napisao: Ima i onih normalne duzine. ciji je ovo moped , nisam ispratio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 8 Napisano pre 6 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bacio sam relativno nove fabricke cst gume i montirao nove Pireli Angel Scooter. Tesko mogu opisati recima kolika je razlika i koliko ova guma pruza vecu sigurnost i grip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21661 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6796 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: ciji je ovo moped , nisam ispratio ? Nasao sam coveka na internetu, pa sam ga ispitivao oko montaze i delova. Nije na forumu koliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...