BokyBoy 20166 Napisano April 30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan_87 je napisao: Nešto novo u planu pre 4 minuta, Disko Nindža je napisao: Posle 14-ke samo H2R ...čuće se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4356 Napisano April 30 Drug član, 2355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mator je Boki, spreman je za Gs-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11081 Napisano April 30 Hronični Motociklopata, 7576 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ako i uzme Bmw, kladim se da će biti onaj sa 6 cilindara, K1600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19454 Napisano April 30 Integrisan, 5929 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Posle 14-ke samo H2R H2R ne moze u saobracaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1491 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 282 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan IMG 20250430 172146 — Postimages POSTIMG.CC Dzek kablova od reglera se rastopio... Juče kablovi povezani direktno, provozao ga 10tak min. nisu se grijali, valjda će bit ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24465 Napisano Maj 1 Integrisan, 10195 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se dogadja samo zbog loseg kontakta, zasto dozvoliti ...Pre bilo kakvog problema, kontakti se ociste, dzekovi napune dielektricnom mascu i ustekaju jedan u drugi, par godina mir pa se ponovi radnja od 5 min trajanja.Sacuvas se paljevine, sacuvas namotaj, regler, ostajanje kraj puta obicno u nedodjiji.. To drugarima odradim obavezno, vecina ni pojma nema koliko je bitno. (Niti kazem uopste za radnju, da zna on bi sredio )Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Proverio mašinu, ulickao ga, dolio scottoiler ulje i krećemo na put. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Proverio mašinu, ulickao ga, dolio scottoiler ulje i krećemo na put. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Proverio mašinu, ulickao ga, dolio scottoiler ulje i krećemo na put. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20166 Napisano Maj 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan @Korto Malteze Triput si ga proveravao i dolivao skot ulje? 3 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 568 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: @Korto Malteze Triput si ga proveravao i dolivao skot ulje? Cuti ne podsecaj ga... Sad ce da ode i cetvrti put 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 489 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio od kuma neki nosač za telefon. Nedostaju mu plastike (reduciri) za volan.Opet sam se igrao 3d printanja. Od TPU (gumasta plastika) sam odštampao odstojnik, i za sad deluje čvrsto. Danas i sutra testiram na putevima.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ne podsecaj ga... Sad ce da ode i cetvrti putHahahaha, nisam ni video da je postovao tri puta. Neki "bug" u Tapatalk. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ne podsecaj ga... Sad ce da ode i cetvrti putHahahaha, nisam ni video da je postovao tri puta. Neki "bug" u Tapatalk. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 292 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ne podsecaj ga... Sad ce da ode i cetvrti putHahahaha, nisam ni video da je postovao tri puta. Neki "bug" u Tapatalk. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12430 Napisano Maj 2 Ne silazi, 2881 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Baš te krenulo... ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 568 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas... Sreca pa je samo 3 puta, zamislite da je neki bag pa da salje po 7-8 puta. Cudi me da tema nije markirana da je aktuelna, bas ima dosta komentara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20166 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...kaparisao Ga... 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20166 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pssssst ...da ne izbaksuziram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9240 Napisano Maj 3 (promenjeno) Drug član, 934 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: ...kaparisao GSa... Progutao si slovo. Promenio Maj 3 član the_doctor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11692 Napisano Maj 3 (promenjeno) Ne silazi, 2586 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je GA?Trebao si GS. Promenio Maj 3 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20166 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, cezarpa je napisao: Sta je GA?Trebao si GS. NIKADAAAAAA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11692 Napisano Maj 3 Ne silazi, 2586 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20166 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, cezarpa je napisao: Daj sliku. Ne dam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19454 Napisano Maj 3 Integrisan, 5929 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko nek mi malo pojasni prema ovoj slici. Jel se u smeru kazaljke prema oznaci H ubrzava ili usporava rebound i obrnuto? Ja sam kontao tako dok nisam nasao na netu da je ustvari obrnuto. Kad ga zavrnem skroz to je najsporije i onda kako odvrcem ubrzavam. Sad mi kasno da probavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...