ekozelj 933 Napisano April 14 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, dule2812 said: Ово је НЕО(мислим да се тако зове) у Сурчину, то ми је најближе, и већ сам радио ту и технички и регистрацију на скутеру и било је све ок, али сад ово нисам очекивао искрено. По свим калкулаторима излази доста мање (доста, није доста али 3000,4000 дин сигурно). И није ствар у парама, сигурно да нећу пропасти за ту цифру, него сам се више изнервирао што нисам одмах одреаговао а сад могу само овако да кевћем, али како год то је што је, сад је готово. Не знам колико је шта, јер нисам добио ни фискални, само слип од банке. Извињавам се за оф, знам да није тема за овако нешто. На крају могу да кажем да сам залепио налепницу Cena tehničkog pregleda za motocikle je ograničena na maksimalno 4000 dinara i toliko je skoro svuda osim eto recimo kod Dunava. Ostalo su te odrali za "uslugu", "takse" itd. A što se tiče toga "nije stvar u parama, neću propasti za tu cifru" to niti mi je jasno niti će mi ikada biti jasno jbg ali mogu da ti dam jedan, što se kaže, besplatan savet. Poštuj svaki svoj dinar. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 90 Napisano April 14 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motociklu i nisam još uradio ali bi mi trebala pomoć nekog iskusnijeg.Treba mi neko ko ima Aku bušilicu(ili koju god za beton) da ovaj djavo prikacim za zid garaze SHIELD2 ANKER | Maxmoment MAXMOMENT.RS Shield 2, floor install motorcycles anchoring Create an ultra-strong and safe anchorage point for your motorbike. Hardened steel made with Dodju tiple koje se učvrste i šta već, ja nemam bušilicu a i nisam vičan za tako nešto pa ako ima neko ko bi do Rakovice skoknuo ne bih mu ostao dužan. Pitao po komšiluku al niko nije imao bušilicu da pozajmim makar.Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 15 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene.S' obzirom da ovo prvi put radim, sad idem da probam kako rade, nadam se najboljem Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano April 15 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 jesi ziv? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 15 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 jesi ziv? Živ, probao, radi Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano April 15 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E dobro je, jos ce to da legne. Moje imaju vise mesa tako da ce cekaju neki dalji put za zamenu, A opet dve je god treba menjati ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2243 Napisano April 15 Drug član, 846 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bojan_87 je napisao: Zamenjene. S' obzirom da ovo prvi put radim, sad idem da probam kako rade, nadam se najboljem Sent from my iPhone using Tapatalk Црвени брембо топ, само тражи загревање, после вата очи да испадну 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 15 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro je, jos ce to da legne. Moje imaju vise mesa tako da ce cekaju neki dalji put za zamenu, A opet dve je god treba menjati ulje. I ja već počinjem da planiram menjanje ulja.Menjao sam prošle godine u aprilu, prešao sam jedva 2000km, pa gledam da ga doguram negde do Avgusta, i onda da zamenim.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 15 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Црвени брембо топ, само тражи загревање, после вата очи да испаднуUzeo sam ih na preporuku par prijatelja iz Šapca.Nemam iskustva sa njima. Jedan stari bajker mi je rekao da samo njih koristi, i da koči isključivo vrhovima 2 prsta. Svidelo mi se kako to zvuči Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2243 Napisano April 15 Drug član, 846 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Bojan_87 je napisao: Uzeo sam ih na preporuku par prijatelja iz Šapca. Nemam iskustva sa njima. Jedan stari bajker mi je rekao da samo njih koristi, i da koči isključivo vrhovima 2 prsta. Svidelo mi se kako to zvuči Sent from my iPhone using Tapatalk Можда су мало агрсивније по диск али опет, глава нам више вреди… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 186 Napisano April 15 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio ove, 3500 po disku, valjda se nisam zeznuo, dobro kociSent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano April 15 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Juan je napisao: Ja stavio ove, 3500 po disku, valjda se nisam zeznuo, dobro koci Sent from my 2201117PG using Tapatalk Samo par strana pre ovoga sam pisao da se trw menja samo u kompletu sa trw diskom....samo plocice na oem disk - dobio si glodalicu za disk .. na oridjidji diskove samo brembo i nissin... Ostalo da ga duva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3294 Napisano April 16 Drug član, 1653 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam TRW sinter napred na CBF-u nekih 6 meseci, nikakvih problema ni ukopavanja za sad.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24284 Napisano April 16 Integrisan, 10149 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I na TRW sajtu, za "SV" seriju kaze sledece.. "Should only be used with bikes that were originally equipped with sintered metal brake pads" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3294 Napisano April 16 Drug član, 1653 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Donekle logično Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 186 Napisano April 16 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo par strana pre ovoga sam pisao da se trw menja samo u kompletu sa trw diskom....samo plocice na oem disk - dobio si glodalicu za disk .. na oridjidji diskove samo brembo i nissin... Ostalo da ga duvaVozio u servis, te mi preporucili. Rekoh im da stave najbolje.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2864 Napisano April 16 Drug član, 1605 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ih danas. Nije da se nisam potrudio Ali sam se i namucio. Sto vise starim, sve mi teze da perem oba od jednom i da razvlacim perač i creva. Lakse mi da odem na samousluznu perionicu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano April 16 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Juan je napisao: Vozio u servis, te mi preporucili. Rekoh im da stave najbolje. Sent from my 2201117PG using Tapatalk A u servisu radi neki Mile iz SvrljiG ! A gazda vrv ima samo trw ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 186 Napisano April 16 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo raspitah se kod ekipe, dosta njih voze na trw, kazu da nikad greske sa njima, vrhunski koce, a kamoli da su ostetile diskove. Ne znam sta da kazem, ako sam tolki maler da kupujem diskove zbog njih, da ga jbm onda.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano April 16 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pobrusio fabrički loše napravljen ConStands-ov centralni štender. Sad je ugao štendera bolji i motor više ne "silazi" sam sa štendera i dosta čvrsto stoji,čak i na nizbrdici. Moglo bi još malo ali ostaviću to za nekad kad odem kući u RS. Promenio April 16 član igogitar 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 16 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada skinuo TRW. Šta znam, nije mi disk kao nov, ali nije ni strašan. Ima tragova po njemu svakako. Ali kontam da disk mora da se troši.Sada kad sam kupovao, razmišljao sam o njima zbog cene, iako su mi Brembo preporučene, pa sam video Darkov post, i još dvoje troje kolega sa potvrdom priče, pa mi je i to prevagnulo.Sad zavisi kako ko gleda, potrošiće se i disk nekad, lepo izgleda i novi disk kad se stavi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19238 Napisano April 17 Integrisan, 5853 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 186 Napisano April 17 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, a masinu cime polirate? Da li ima neko sredstvo efektivno kao sonax za plastike, samo za motor, masinu? Da malo zasija.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6445 Napisano April 17 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i za drugi disk... Jos par dana i pozadi , i "pocrveneo" sam ceo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 426 Napisano April 17 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i za drugi disk... Jos par dana i pozadi , i "pocrveneo" sam ceo Svi brembiramo ovih dana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...