markommarko 103 Napisano Novembar 4 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, marcos je napisao: “Blago” nama koji garaže nemamo. Da imamo samo bi nešto čačali Upravo mi je to palo na pamet. Zavidim ljudima koji imaju garažu u kojoj mogu da čačkaju motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano Novembar 4 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dajem automehaničaru uvek, skoro sam mu odneo 5l (imam spremno još pola balona od 5l), koliko znam negde ga vozi na reciklažu. Iskreno nikad nisam ni pitao gde, šta i kako, da me on ne shvati pogrešno. Sasvim svejedno, da ga baca negde ne bi ga pakovao u velikim Castol metalnim buradima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Novembar 4 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, markommarko je napisao: Upravo mi je to palo na pamet. Zavidim ljudima koji imaju garažu u kojoj mogu da čačkaju motor Kako steci prijatelje, imaj garazu, alat, dizalicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 4 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne da ne recikliramo.......nek' daju posudu pa će da skupljamo i ulje .....do tadaSoloRider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Novembar 4 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BaneVuk58 je napisao: Da ne ispadne da ne recikliramo.......nek' daju posudu pa će da skupljamo i ulje .....do tada SoloRider Бог те мазо, јеси ли мерио шећер скоро 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 103 Napisano Novembar 4 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, RankoBg87 je napisao: Kako steci prijatelje, imaj garazu, alat, dizalicu Nego, imaš li garažu, alat, dizalicu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 4 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Немања je napisao: Бог те мазо, јеси ли мерио шећер скоро Zadnji put......izmedju 12 i 15 ...........cm......nije loše s obzirom na godine 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Novembar 4 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, markommarko je napisao: Nego, imaš li garažu, alat, dizalicu...? Alat i garazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je, nije motocikl al boze moj Produvao sam pogon skutera tj. varijator i kvačilo baterijskim kompresorom i filter vazduha isto malo protresao, nema više onog čangrljanja pri kretanju kad je hladan, Sh350 na skoro 7k…Isti problem imaju i Forza i ADV sa tim motorom, opisivao ga negde Satelis, ja sam doduše pratio neki YT video (ima ih brdo, prosto je).Zapravo sam hteo da ih rasklopim tj. skinem sa osovina i očistim ali nisam imao pošten odvrtač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11112 Napisano Novembar 5 (promenjeno) Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, markommarko je napisao: Upravo mi je to palo na pamet. Zavidim ljudima koji imaju garažu u kojoj mogu da čačkaju motor ne retko, zbog toga jer ne znas sta ćeš, kad nema potrebe sjebes nesto, ne pitaj kako znam Promenio Novembar 5 član piki 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Novembar 5 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Ji 4Tze je napisao: Sh350 na skoro 7k Za Honda 350 skuter je ovo rešenje, ili menjenje pakni, obrada zvona, zamena masti..., što radi Dare. Loše im je kvačilo u pm. Clutch and bell ø 150 maxi fly system - MalossiStore WWW.MALOSSISTORE.COM clutch and bell ø 150 maxi fly system Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Novembar 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Preparkirao ga u dvoriste, ispod prozora spavace sobe, da ga gledam dok spavam, iako ga nisam oterao u garazu, cvrsto sam resio da ga ne vozim... do vikenda...ako budem karakter i izdrzim dotle ...sta kaze prognoza sa sutra, sunce, a...15C? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 5 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ubih danas 100+ km ....malo novo oil da se razbaca 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Novembar 5 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U skladu sa naslovom teme, mislim da sam danas prvi put okrenuo slavinu na rezervu... Vraćam se sa posla, kod Ade izgubi snagu. Radi na leru, al ne prima gas ? Jbt, otkud Kawa da se pokvari ? Setim se, nisam dugo bio na pumpi. Dok još radi motor, okrenem slavinu, par sekundi kasnije isturiram ga, radi ! Što volim ove brze popravke ! Pravac pumpa, 100 oktana do čepa ! Zaslužila je. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 103 Napisano Novembar 5 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, piki je napisao: ne retko, zbog toga jer ne znas sta ćeš, kad nema potrebe sjebes nesto, ne pitaj kako znam haha, ok, ima smisla, mada i kompjuter sam naučio da sklapam tako što sam ga prvo rasklopio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 6 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal' se i drugima dogadja....primenio ulje i filtere i vidim fali mi ulje za dif. Idem juče do Moto Bike u Žarkovu.....litar ulja 5.000.rsd ....ostalo je bilo gratis SoloRider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Novembar 6 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Olešili te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 404 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U skladu sa naslovom teme, mislim da sam danas prvi put okrenuo slavinu na rezervu... Vraćam se sa posla, kod Ade izgubi snagu. Radi na leru, al ne prima gas ? Jbt, otkud Kawa da se pokvari ? Setim se, nisam dugo bio na pumpi. Dok još radi motor, okrenem slavinu, par sekundi kasnije isturiram ga, radi ! Što volim ove brze popravke ! Pravac pumpa, 100 oktana do čepa ! Zaslužila je.Jel može objašnjenje mladjim generacijama kako se to vozio motor kojem se rezerva uključivala na slavinu? (Kontam da nema lampicu za rezervu) Mislim na to jel nije bio trip da ne zatrokira nekad u krivini i pod gasom jer nema benzina?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 404 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal' se i drugima dogadja....primenio ulje i filtere i vidim fali mi ulje za dif. Idem juče do Moto Bike u Žarkovu.....litar ulja 5.000.rsd ....ostalo je bilo gratis SoloRider Visor Rain Off, vidjao sam tu tečnost na auto trkama, maže se na šoferšajbnu da se ne bi voda skupljala. Kako radi kada se namaže na vizir, u smislu jer smanji prljanje vizira koliko toliko ili samo služi da odbija vodu kad je kiša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 6 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Odlična stvar. Operem vizir, osušim,poprkam i utrljam. Stvara se kao neki film....onako ti prst klizi po vizuru. U kontaktu sa vodom ..kapljice klize. U toku vožnje bukvalno kapljice lete sa vizira. Naravno tokom ostalih vožnji ...kad skidamo bube i peremo kacige to se takodje skine ...zato ja kad nanjušim potencijalnu kišu..proces ponovim. U motoru mi je obavezna oprema SoloRider 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Novembar 6 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @marcos Baš tako kako je Blaža objasnio. Nema lampice za rezervu. Motor po ponašanju nagovesti gubitkom snage. Prebaci se ventil, slavina na rezeru i vozi sa preostalim gorivom najčešće do pumpe. Točenje, ventil opet u predhodni položaj i vatra dalje. Imao to i taj FZ1 što si od @Marko05 kupio, samo je on to ukinuo - šala naravno. RainOFF vrhunskanstvar, koristim. Premaže se vizir, pa kad pada kiša voda samo klizne. Ne skuplja se. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Novembar 6 (promenjeno) Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BaneVuk58 je napisao: Tako je. Odlična stvar. Operem vizir, osušim,poprkam i utrljam. Stvara se kao neki film....onako ti prst klizi po vizuru. U kontaktu sa vodom ..kapljice klize. U toku vožnje bukvalno kapljice lete sa vizira. Naravno tokom ostalih vožnji ...kad skidamo bube i peremo kacige to se takodje skine ...zato ja kad nanjušim potencijalnu kišu..proces ponovim. U motoru mi je obavezna oprema SoloRider Bata Bane,jel može još nešto da se maže.....da bude klizavo.Pošto se pipa prstima. Promenio Novembar 6 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 6 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bata Bane,jel može još nešto da se maže.....da bude klizavo.Pošto se pipa prstima.Durex lubeSoloRider 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Novembar 6 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @marcos Baš kako je @the_doctor objasnio. Moja Kawa je bez lampice i kazaljke za gorivo, i to mi je baš smetalo kada sam prešao sa Skarabea (koji je sve imao) na ovaj motor. Prvih 7 dana sam non stop otvarao rezervoar da proverim količinu. Za ovih 17 hkm ovo je mislim prvi put da sam upalio rezervu na slavini. Uvek sipam na pumpi od 1000 do 1500 din, samo jednom za 1700...ovo je prvi put za 2500 din, doduše "skupljeg" goriva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Novembar 6 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Што би мој отац рекао, сине маче кад не зна шта ће и када му је досадно упиша се у крчаг Дошао са вожње у суботу, па ајде мало да упицаним мотор као и после сваке, али ова се разликује од сваке, ова је посебна. Пошто ми је пало на памет мало жбице да оперем, сваку крпицом, па хајде да пређем са сувом, па чек да пробам аутосол пасту, да видим како то ради и оде 2.5ч живота…Метнем стипопр ( што би рекао Ера Ојданић) седнем, привучем се и ломи прсте али резултат се види, сјаји … ови је тек прва рука, иду још две, дуга је зима… 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...