croarcher 2980 Napisano Septembar 1 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hill climb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1220 Napisano Septembar 1 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio dihtunge auspuha zadnja dva cilindra, zamenio gumice kočionih klipova. Za dihtunge auspuha sam morao raspustiti kompletne grane...na 37C prosto za uživanje. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3993 Napisano Septembar 2 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio blatobran i dodao podizače kormana Evo kako je izgledao pre: 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16129 Napisano Septembar 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kazu neki da nije bolest sve sto boli... Skinuo bateriju indzeksna, sutra ide na pranje i podesavanje leptira i ubacivanje Dyno dzet dizni stage 2, posle ide na mapiranje, nadam se da cu izvuci barem jos 10-15 konja iz njega. Ako ne budem zadovoljan, definitivno ide turbo... Znam...bolestan sam... 9 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Septembar 3 Drug član, 2969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Kazu neki da nije bolest sve sto boli... Skinuo bateriju indzeksna, sutra ide na pranje i podesavanje leptira i ubacivanje Dyno dzet dizni stage 2, posle ide na mapiranje, nadam se da cu izvuci barem jos 10-15 konja iz njega. Ako ne budem zadovoljan, definitivno ide turbo... Znam...bolestan sam... Ma da brate... I ja kad sam ga vozio sam pomislio to.. "ovde definitivno fali jedno 15ks..." ...nije bolest sve što boli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno, što u startu kupujete te spore motore, pa ih posle budžite... Kao ono, " kolko može da razvije ?" Pa, malo... 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 4 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Crno pa se ne vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7908 Napisano Septembar 4 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da to ide sa godinama.Sve ti malo sporo,tesno.....Boki,udri ti odmah turbinu,to pranje klapni,mape ništA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Septembar 4 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Да плачем или да се смејем, питање од пар стотина еврића 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što je veliki posao, skidaj točak, skidaj gumu... @ivica744, ovo se najbolje rešava flekom sa unutrašnje strane, ništa crvići, gliste itd... Nije pocepana, samo rupica. I bolje je što je na gazećem sloju, nego da je sa strane...Voziće se ona još ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21472 Napisano Septembar 4 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Немања je napisao: плачем или да се смејем Cudno je to kako ekser ili sraf uvek saceka novu gumu! Na NC sam izbusio novu zadnju (pa je zamenio polovnom , izasao ekser sa strane uz felnu), na crnom gsx650f takodje u prvoj voznji po montazi novih... Zamenio na kawi prekjuce, straah me da je na ulicu isteram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16397 Napisano Septembar 4 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Немања said: Да плачем или да се смејем, питање од пар стотина еврића Samo stavi platnicu i nece on nigde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Baš Marfi... Meni je, na prvoj dužoj vožnji sa novim gumama, drugar nonšalantno saopštio da imam šraf u gumi kad smo se nalazili u vukojebini bez signala, na šumskom putu od Ravne gore ka Koštunićima Sad mi je smešno... a da post ne bude off, opra' sam ga posle vožnje: Promenio Septembar 4 član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Septembar 4 Drug član, 2969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Да плачем или да се смејем, питање од пар стотина еврића Ako ti je za utehu, vidi šta sam ja pokupio, veruješ da sam čuo kad je probilo gumu, vulkanizire je skinuo sa felne, iznutra stavio onu fleku što se vulkanizira, i ja to posle terao još iha... Neće joj ništa biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16397 Napisano Septembar 4 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto moto guma lakse kupi sranja sa puta od automobila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Septembar 4 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ako ti je za utehu, vidi šta sam ja pokupio, veruješ da sam čuo kad je probilo gumu, vulkanizire je skinuo sa felne, iznutra stavio onu fleku što se vulkanizira, i ja to posle terao još iha... Neće joj ništa biti. Ма знам да неће него Марфи не спава никада Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 4 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Немања je napisao: да се смејем Ima onaj kineski holšraf, gumiran. Bolje drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Septembar 4 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Atorn je napisao: Ima onaj kineski holšraf, gumiran. Bolje drži. Имам ово, вучем са собом већ трећи мотор али сад ћу први пут да га тестирам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 4 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan To je to, gumirani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Septembar 4 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Cudno je to kako ekser ili sraf uvek saceka novu gumu! Na NC sam izbusio novu zadnju (pa je zamenio polovnom , izasao ekser sa strane uz felnu), na crnom gsx650f takodje u prvoj voznji po montazi novih... Zamenio na kawi prekjuce, straah me da je na ulicu isteram Bukvalno, eno kod mene na VFRu, drugar prosle godine stavio novu zadnju gumu, pokupio sraf posle par dana Eno ga i dalje u gumi, nikako da odem da udare cep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Jedino što je veliki posao, skidaj točak, skidaj gumu... @ivica744, ovo se najbolje rešava flekom sa unutrašnje strane, ništa crvići, gliste itd... Nije pocepana, samo rupica. I bolje je što je na gazećem sloju, nego da je sa strane...Voziće se ona još ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 4 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Za tu plavu flekicu skidaš gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Septembar 4 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Операција одрађена, пацијент преживео за сада. Ставио чепић, сачекао мало лепак да повуче и исекао вишак. Попрскао са помешаном водом и детерџентом, за сада нема балончића, али у сваком случају пратићу преко сензора, ако крене да пушта, скидање и вулканизирање, нема друге.. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Za tu plavu flekicu skidaš gumu? Da,zovemo je pecurka ili cep.Ima dvostruku funkciju,"stablo" prolazi kroz rupu kao crvic-zvaka,a okrugli deo iznutra kao fleka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 4 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan To se lepi, jel tako, a mora i da se malo rupa isturpija, ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...