BokyBoy 17074 Napisano Maj 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2370 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Немања je napisao: Од тада, црвено слова само кашика и хоризонтала… Brate, i kasika moze da postane jako ubojito oruzje ... Pricali mi neki ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze! Tko ne vjeruje, evo i dokaza : 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1681 Napisano Maj 16 Drug član, 993 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo stapove da sredim. Planirao jos pre 2 meseca, ali nikako, mada se nisam ni vozio. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Maj 17 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te vetar natera ,da pretražiš garažu i nadješ vizir kupljen 2017 i zaboravljenSent from my RMX2202 using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Maj 17 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da će ti vožnja biti udobnija, ali mu stoji ko perjanica Astek Indijancima Solo rajder sa i 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17074 Napisano Maj 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2370 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, BaneVuk58 je napisao: Ne sumnjam da će ti vožnja biti udobnija, ali mu stoji ko perjanica Astek Indijancima Solo rajder sa i kad prodje sleper pored njega, vrati ga u rikverc... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Maj 18 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad može BMW 1600 GT da ima .....mogu i ja ....samo što moj za "Dž"....Solo rajder sa i 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1681 Napisano Maj 21 (promenjeno) Drug član, 993 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali nekako se najlepse osecam kada vidim nove gume na motoru, izgleda da imam neki fetis prema gumama . Mada sam ih probao samo kilometar do grada i za to minimalno su mi se svidele (Metzeler Sportec M5) i padoh u krevet, sad cekam da se oporavim, pa da malo "bolje" probam. Sto se tice motora, ostala je jos sajla gasa nova i nesto sitno da se dotera sto cu kod naseg clana oterati i to bi trebalo da je to, bolje nego "nov, nov, nov" Jedno pitanje, hteo bih da uradim db killer za auspuh, a mozda cak i ceo auspuh da se reparira preventivno ako nista drugo (Remus Revolution). Jel imate neku preporuku? Bio sam procitoa da ima neki lik u Beloj Crkvi, ali nemam broj, nista, pa ako neko ima... Promenio Maj 21 član Abi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9943 Napisano Maj 21 (promenjeno) Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Fifi Mura iz Bele Crkve Promenio Maj 21 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Maj 22 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Blekija glancnuli... Kaplje ulje za lanac,neću ga voziti pola meseca sigurno, svaki članak nauljen, najgušće za zupčanike iz firme, koristim samo ulje već prilično, za čas ga opereš...ma opraću lako beton. A kad iskaplje... RK fabrički sa 32000 pređenih... Felne kao nove. Plastike sam tretirao sa Michelinom, dopada mi se, anti statičan, naprskaš, sačekaš minut, prebrišeš... 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen semering pom. cilindra kvačila koji sam čekao 3 nedelje da stigne. Nije bilo mnogo curenja na svaka 3 meseca dolijem malo. Evo par slika kako je sve izgledalo 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Maj 28 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Scottoiler sinoć, jutros barica kod točka, cevka prazna, back to the drawing board :-) Nešto sam zeznuo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7327 Napisano Maj 28 Drug član, 3048 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2024 at 4:56 PM, shoyyka said: Danas smo Blekija glancnuli... Kaplje ulje za lanac,neću ga voziti pola meseca sigurno, svaki članak nauljen, najgušće za zupčanike iz firme, koristim samo ulje već prilično, za čas ga opereš...ma opraću lako beton. A kad iskaplje... RK fabrički sa 32000 pređenih... Felne kao nove. Plastike sam tretirao sa Michelinom, dopada mi se, anti statičan, naprskaš, sačekaš minut, prebrišeš... Brašo, skidam kapu kako si ga picno... Što bi rekli u Banatu: "Kao slovačka prednja soba do ulice" 2 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9860 Napisano Maj 28 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan "Kao slovačka prednja soba do ulice" Hahaha ovo još nisam čuo ali ne mogu reći da nema smisla Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5639 Napisano Maj 28 Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka neverovatno, svaka čast. Verujem da je čistiji nego kad je bio nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Maj 28 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2024 at 5:51 PM, BokyBoy said: Meni je Buel smehotres, pocevši od prednjeg diska, preko kajša pa sve do HD agregata u alu ramu... kako bre to koči, kako se vozi, jedno je sigurno, ima torki kao kamion... daj malo nam prenesi iskustva, nisam nikada imao prilike da ga provozam... Lepo se vozi, jako lepo se vozi dok ide Prešao sam prošle srede nekih (za mene prvih) 300ak km, stigao na odredište, odmorio par dana i kad sam poželeo da se vratim kući motor reče "kenzo" Stradali namotaji. Fizički su oštećeni od (pazi sad) nekog plastičnog štitnika koji treba da drži kablove namotaja... a koji se raspao... glupost. Jedva sam našao majstora koji hoće i tvrdi da može da sredi namotaje, pa da ga pakujemo nazad. Usput (pošto još uvek nisam) menjam svećice, čistim i perem filter vazduha, sređujem lonac auspuha i tako... gomila sitnica. A posle slede nove gume koje čekaju u garaži, remont kočnica i zamena pločica, i još par sitnica i gomilica Motor se vozi lepo i u sporim i u brzim krivinama. Solidno koči. Poteže kao MACK. Nema uopšte osećaj naglog trzaja na dodavanju gasa ali sve vreme ubrzanja 'čupa ruke'. Moram da vežbam stomak i leđne mišiće, puno puta mi se desilo da me šake zabole kod dodavanja gasa na AP zato što se držim da ne otpadnem s' njega. Dosta je stabilan, ide kao po šinama ali mu i korekcije i promene pravca nisu prblm. Ono što je problem su niski obrtaji, sve ispod 2000. Ajd' što su vibracije nesnosne, nego što ima i neku rezonancu koja se pogodi sa zubima u lobanji pa mi se čini da mi tintara odzvanja kao gong i muti mi se pred očima. U pojedinim trenucima stvarno ne vidim ništa, gubim vid koliko se trese... Moraću da pregledam ili zamenim nosače motora, verujem da je malo i do njih. Ali je to generalno i normalno za te agregate. Ne da nisu japanski rafinisani nego su sušta i krajnje kretenska suprotnost. Me like it 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Maj 28 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A sad i par fotki dok je bio ispravan...: Promenio Maj 28 član PremieRacing 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Maj 28 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Divim ti se do imbecilnosti...što kažu neki. Egzotika ima raznih...ova je baš ono..sa velikim E. Imao sam priliku da probam jednog njegovog rođaka, koji u imenu ima "Lightning"...i zaista mi se dopalo. Bio je na prodaju...kuvali me da ga uzNem. Ali iskreno, budući da po karakteru nisam preterani avanturista (nekada se malo zanesem, u trenucima dokolice)..nisam zagriz'o. Ovo neka bude samo jedna neprijatna epizoda...i da terate dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Maj 28 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Бјуел је Харлијев сгрегат само нешто унапреџен у сурадњи са Поршеом ако се не варам. Сваки Харли има страшан торк али кад доџу вибрације на вече обртаје постаје веома неугодно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Posle 3 meseca agonije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Maj 29 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prodje godina.... dodje i vreme za registraciju.....28.700 din u budžet RS....nek' je sa srećom.....naravno sve ostalo ne pipim....Yamaha jbg....Solo rajder sa i 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Maj 29 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BaneVuk58 said: Prodje godina.... dodje i vreme za registraciju.....28.700 din u budžet RS....nek' je sa srećom.....naravno sve ostalo ne pipim....Yamaha jbg.... Solo rajder sa i Izasao iz 20 godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Maj 29 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Izasao iz 20 godina ?Još prošle godine ...'03.Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Maj 29 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BaneVuk58 said: Još prošle godine ...'03. Solo rajder sa i 33500 pre par dana. Bem ti drzavu kad treba da se radujem kad mi vozili omatori. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...