Andrej_Hotstepper 7434 Napisano April 12, 2023 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Gordak985 said: Smrzo se :-) Sent from my 2107113SG using Tapatalk Sa posla je bilo lepo... Ali na posao je bilo - osvežavajuće Ali na motoru je uvek lepo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, GR 46 je napisao: @yogibear najlepše čestitke od srca , nadam se da ćeš sa ovim još više skrenuti pogrešno i otkriti sva blaga Srbije Hvalaaaa!!! U to možeš da se kladiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1584 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Није на мотору, али јесте везано за мотор. Уградио комуникацију у кацигу и испробао како ради: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8317 Napisano April 15, 2023 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Није на мотору, али јесте везано за мотор. Уградио комуникацију у кацигу и испробао како ради: И .....јел' ради ?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1584 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Нисам пробао комуникацију са другима (узели смо заједно 4 ком, па ће бити прилике наредних недеља), али јесам самостално (музика, позиви). Ово што сам пробао одлично ради. Људи с које сам звао уопште нису провалили да зовим из вожње (80-90 кмч). Такође, баш сам задовољан што сам успео да је монтирам без лепљења, само коришћењем штипаљке. Promenio April 15, 2023 član MrD 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana produžena registracija a danas namontirani crash bar-ovi. Što se mene tiče sezona može da počne! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није на мотору, али јесте везано за мотор. Уградио комуникацију у кацигу и испробао како ради: Gdje si kupio i koji model? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posle lepe dnevne vožnje opran i namazana keramika.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1584 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, _funjara__ je napisao: Pre 10 sati, MrD je napisao: Gdje si kupio i koji model? Model: FodSports M1-s PRO Mrzelo me da čekam mesec-dva preko Alija, i razmišljam da li će carina sem PDVa naplatiti i špediciju i ostale usluge, pa sam kupio kod nas od prodavca na Kupujemprodajem koji je imao više komada. Promenio April 15, 2023 član MrD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 15, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gulio sam zapečeni asfalt sa grana alu folijom.Ide sporo ,kvasi se zgužvani komad folije i trlja se svaka tačkica pojedinačno. Probao sam ranijih godina razne stvari od nitra,benzina,purol paste ali nema nikakvog rezultata ako se trlja krpicom. Zato kombinacija alu folije i purola daje rezultat tri puta brže od vode.Čim se načne tačkica purol počne da je rastvara.Ne kolko bi voleo ali počne i onda se briše krpicom pa opet purol i alu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6248 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi purol? Kad sam u farbarama tražio bilo šta za poliranje metala, gledali su me kao da im tražim pogačice s čvarcima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 651 Napisano April 15, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 418 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Autosol pasta (Metal Polish) je daleko bolja od Purola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, misa-pei je napisao: Gde ima da se kupi purol? Kad sam u farbarama tražio bilo šta za poliranje metala, gledali su me kao da im tražim pogačice s čvarcima. Imam ja još paste u tubi nisam potrošio, ni jednu četvrtinu. Mogu ti poslati to. Meni ne treba. Mislim da nemam više neotvorenih, da sam podelio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6248 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša Hvala! Pišem ti na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 16, 2023 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, uradio juce ali danas se tek osusilo Viseslojno poliranje mog autobusa i keramicka zastita ServFaces Ultima. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7434 Napisano April 16, 2023 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2023 at 12:04 PM, MrD said: Није на мотору, али јесте везано за мотор. Уградио комуникацију у кацигу и испробао како ради: Čime je ovo slikano? Kakva fotka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1584 Napisano April 16, 2023 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ništa posebno, slikano mobilnim (Samsung S20+ 5G). Slučajno se potrefilo da je sve monohromatsko (motor, kaciga... sve je belo, sivo, crno), samo znak na komunikaciji ima boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 16, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Slammer je napisao: Autosol pasta (Metal Polish) je daleko bolja od Purola. čitao sam takva iskustva ali imam purol.sonax i još neku .Stare su između 20 i 40 godina a nekorištene..Ostali još od babe i majke. Došlo vreme da se potroši.I to se neće desiti pošto može da se očisti 4 izduvne grane bar 10 puta po pasti. Ako poznajete neku stariju gospođu ona sigurno više ne trlja srebrni escajg a ima purola još od socijalizma.Mislim da je realno da van ga pokloni. Promenio April 16, 2023 član sasa ns 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano April 17, 2023 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sitna majstorija, mazanje lanca, pranje po kiši... Čeka lepo vreme ili novog vlasnika, šta pre dodje. Do tad se vozimo, kao i do sada 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3806 Napisano April 17, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Presvukao sam kožuricom naslon na koferu, da mi ženče ima udobnos' Volim bre ovo moje matoro sokoćalo. Ništa ja tu ne bih menjao. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10159 Napisano April 17, 2023 Ne silazi, 2339 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, bre, @Atorn kad sam ja to montirao...al džaba, neće moje ženče sa mnom na motorče ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3806 Napisano April 17, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Možda neće na automatik. Sad kad šaltaš ručno možda 'oće. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ja moju pitam,kada kaze "necu" samo odgovorim "lakse konju bez samara" Promenio April 17, 2023 član Vampa 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22298 Napisano April 17, 2023 Integrisan, 9597 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nesto jace od 20 godina Marina i ja se zajedno vozimo ("82 smo godiste) , poslednjih godina sve lokalno ali takav je period. I pre nego mi je supruga postala isli smo BT-om do Srebrnog jezera, prva god srednje kooooja avanura! Znamo se od dece, vozili se i vozimo! Kupili kucu dole u Canju svojevremeno, putovali par puta godisnje, uglavnom nocu! Vezem je za sebe, ona spava dok vozim, to je poverenje... Pred zoru je hladnoca probudi. Kupicu joj neki skuter veliki, ili jos bolje zamenicu moju hondu za neki xmax400 (taj joj se bas svidja) a meni RT da uzmem Kada je nema "nazad" kao da deo mene tu nije, voznja mi nije lepa pa neka me cokoladama gadjaju 21 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3806 Napisano April 17, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Kada je nema "nazad" kao da deo mene tu nije, voznja mi nije lepa pa neka me cokoladama gadjaju To se zove ljubav doživotna prijatelju. Srećni vam putevi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...