QmBGD 4030 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam ga oprao, jutros sam ga pokvasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nemam na zalost, sa db kilerom je bio malo bucniji od orginala, ali bez je bio kako treba, ne preglasan al lepo je brundao i lepo su me culi ostali ucesnici u saobracaju.Hvala, zvao sam na broj sa interneta pre dan, dva, nemaju ništa više od godinu dana, verovatno su otišle stare zalihe.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Spremio ga za tehnicki sutra... Vratio fabricki sulundar... fabricki vizir... H4 halogene sijalice... zute migavce... od tamneo stop... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bogme necu sijalice vracati a top je za vfr a, jedino ponesem db killer. Ako vrate onda cu. Imace buduci vlasnik sveze reg vozilo, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: top je za vfr a, jedino ponesem db killer. Ne moze, zvao ja danas mora fabricki, iako imam Remusa sa homologacijom i db kiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jun 23, 2022 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, BokyBoy je napisao: Ne moze, zvao ja danas mora fabricki, iako imam Remusa sa homologacijom i db kiler Nemaju pojma. Ako ti je lakse vrati fabricki izduv, ali nema logike da te ne pusti sa topom koji ima homologaciju. Treba naci na netu i odstampati homologaciju za taj izduv, traziti napismeno da vozilo nije tehnički ispravno zbog tog "nedostatka", pa prijaviti tehnicki pregled nadležnom inspektoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, BokyBoy said: Ne moze, zvao ja danas mora fabricki, iako imam Remusa sa homologacijom i db kiler To oni kazu, promenis tehnicki. Ja imam kuci u rezervi original ili je neki od Honde ali to njakanje tek ako ne postoji druga opcija. Kao sto kolega kaze ako ima homologaciju a jos je za taj model, oni nemaju pojma. Hoce da se ograde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre koji dan otisao na jedan tehnicki na salajci, i pitam ih jel sve uredu sa motorom, ima remus auspuh ima homologaciju, kofer mogu da skinem, nosac kofera necu da skidam kao ni vizir. Pogledaju momci, kazu auspuh je ok, ima homologaciju, vizir i kofer prolaze. Da kontakt i upali zmigavce, i kaze, jako brzo trepcu, to moras da resis. Ja pitam kako da resim kad su normalne sijalice, nisu led, menjani su zmigavci, ali ista je sijalica. Ne to ne moze da prodje, ja pitam koliko brzo smeju da trepcu, kaze 90 +- 30. Pogledam njega, pogledam zmigavac i pitam ga kako je utvrdio da trepcu prebrzo... Pozdravim se sa njima i odem u isti tehnicki u Sr. kamenicu, momci pogledali homologaciju na auspuhu i nista vise nisu ni pitali. Najnormalnije registrovao. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenadjel' to ne mora više da se skida kofer zbog tehničkog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: Nemaju pojma. Ako ti je lakse vrati fabricki izduv, ali nema logike da te ne pusti sa topom koji ima homologaciju. Treba naci na netu i odstampati homologaciju za taj izduv, traziti napismeno da vozilo nije tehnički ispravno zbog tog "nedostatka", pa prijaviti tehnicki pregled nadležnom inspektoru. A jbg, gotovo sad, imam sve fabricko, namontirao sam vec, ne mogu da se raspravljam sa priucenim debilima a ne bih da pravim ekscese jer mi je gazda drugar, takodje necu njega da cimam za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: @kvaicnenadjel' to ne mora više da se skida kofer zbog tehničkog? Ja ga vec 4 godine registrujem sa koferom i vizirom. Zato sam i napisao ono, isti tehnicki pregled, na 3 lokacije imaju, ovde prolazi tamo ne... Cak su mi rekli da zmigavci smeju da se menjaju, da ne moraju biti original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, kvaicnenad said: Ja sam pre koji dan otisao na jedan tehnicki na salajci, i pitam ih jel sve uredu sa motorom, ima remus auspuh ima homologaciju, kofer mogu da skinem, nosac kofera necu da skidam kao ni vizir. Pogledaju momci, kazu auspuh je ok, ima homologaciju, vizir i kofer prolaze. Da kontakt i upali zmigavce, i kaze, jako brzo trepcu, to moras da resis. Ja pitam kako da resim kad su normalne sijalice, nisu led, menjani su zmigavci, ali ista je sijalica. Ne to ne moze da prodje, ja pitam koliko brzo smeju da trepcu, kaze 90 +- 30. Pogledam njega, pogledam zmigavac i pitam ga kako je utvrdio da trepcu prebrzo... Pozdravim se sa njima i odem u isti tehnicki u Sr. kamenicu, momci pogledali homologaciju na auspuhu i nista vise nisu ni pitali. Najnormalnije registrovao. Isto iskustvo sam imao s tim sto sam ga ja odmah sredio zbog homologacije na zmigavcima na proslom motoru pa nije vise nista zanovetao. Tako da ljudi menjajte tehnicki, pola njih nema pojma, pola se izdrkava iz nekog razloga a neki su toliko preplaseni da cak eto traze i originalne auspuhe za motore od preko 30 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, kvaicnenad said: Ja ga vec 4 godine registrujem sa koferom i vizirom. Zato sam i napisao ono, isti tehnicki pregled, na 3 lokacije imaju, ovde prolazi tamo ne... Cak su mi rekli da zmigavci smeju da se menjaju, da ne moraju biti original. Tacno, bitno je da imaju homologaciju. Ja sam prosao sa GPZ-om da su nazad bili fabricki, zuto staklo, a napred Lampa sa homologacijom, halogen, belo staklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: A jbg, gotovo sad, imam sve fabricko, namontirao sam vec, ne mogu da se raspravljam sa priucenim debilima a ne bih da pravim ekscese jer mi je gazda drugar, takodje necu njega da cimam za to. Iskoristi to, ja sigurno hocu ako zapne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 23, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nemam NIKAKVO obavestenje kada me neko taguje, pomene... Odgovor se svodi na " ako slucajno vidim".Da, hladjenje Led sijalica (bilo aktivno ili pasivno) mora van kucista fara biti!Cak mi nije logicno zasto smer ventilatora ne okrenuse ka van?!Ni jedan proizvodjac koji probah, svi duvaju unutra (i polako pune prasinom unutrasnjost fara).Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14469 Napisano Jun 23, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kvaicnenad je napisao: Cak su mi rekli da zmigavci smeju da se menjaju, da ne moraju biti original Nas zakon (pravilnik o podeli vozila) ne poznaje rec original, to ne postoji. Ukoliko imate zamenski deo, homologovan sa papirom (nadjete na internetu i odstampate) auspuh najcesce, pozovite se na clan 3 pravilnika o podeli, zanima me sta ce odgovoriti. Za migavac su recimo tehnicki uslovi: homologovan, daje svetlost zute boje, ima 90 +-30 otkucaja u minuti - oblik, izvor svetla, boja kada ne radi se nigde ne spominju. Vizir L kategorije vozila NE podleze homologaciji, znaci samo da nije slomljen sa ostrim ivicama, sve drugo moze (clan 72) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2642 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam pumpu goriva da proverim filter. Da li je ovaj filter zaprljan? Salim se. Moze li to da bude izrok otezanog paljenja? Primetio sam da i posle nedelju dana stajanja upali ekstra. Cim ga vozim, odem u kupovinu 15-tak min i pokusam vruc da upalim opet, upali tek iz drugog, treceg puta i to jedva. Aku nije, testiran je. Isao bih redom, filter, svecica, pumpa... Porucio sam drugi filter, ovaj oprao, namontirao, nema razlike. Cekam da stavim novi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije pumpa, pumpa ili ne radi ili oslabi sto je bas redtko. A tada bi bio problem ful gas. Pali kad je hladan, jer uklljuci automatski sauh ili slicno. KAda je vruc obrtaji lera su niski i nece da sastavi ili se ugasi. Sito pumpe na slici nije zapuseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 24, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Продао га. То је био један од последњих покушаја повратка на вожњу на путу са мотором. Баш сам га заволео за ово мало што сам га возао откад га купих прошле године да се шврћкам с њим. За успомену ево и последњих фотки са огласа, и последња вожња. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 24, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao ga... napali ga sa svih strana ali dzaba, sve tip top 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas promenio motorno ulje i filter. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume i već planirao da ih menjam... kad pogledah, pogrešne dimenzije Sad šaljem nazad, pa čekam novi set... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Jun 25, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan dobio dobru cenu za motor... i uzeo kaparu... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne kukaj.. traži sledeći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano Jun 25, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo tablice, pokrio ciradom, ceka neka druga vremena. Verovatno narednih 5 godina izpod cirade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...