Gordak985 2456 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Premestio P nalepnicu, stavio drugu, stavio novu registracionu nalepnicu, provozao 55km po Bratu Googlu, napunio rezervoar i ostavio ga da spava. A da, danas sam učinio dobro delo, kupio i probao akcionu kameru DENVER ACT-5051W, nisam verovao da može da bude lošija nego jeftinija, može. Ne mora niko drugi da se trudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7869 Napisano April 5, 2022 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao disk,pločice,zamenjeno.Više nemam ideju ,sve izmenjano.........il sam trebao da zamenim motor.E sad je kasno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3946 Napisano April 9, 2022 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio "cica-maca-stop", jer mi urniše sedište, gde prođe uprlja motor... 2 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh!!! Pazi samo da u žurbi ne zaboraviš da skineš "zaštitu" pre sedanja na skuter! 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 585 Napisano April 10, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas na PCX-u zamenio kais, rolnice i klizače varijatora. Delovi, potreban alat, youtube i polako.Očistio i pregledao sve, korak po korak po uputstvu. Pali masinu da kais legne na mesto, zatvaranje, sklapanje, proba i parkiraj i ️Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga propederisao, dobio je zaštitne folije na rezervoaru i nosač za reg.nalepnicu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano April 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jesi taj nosač za nalepnicu ovde negde uzeo ili je Ali expres? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao točkove sa novim gumama, oprao i podmazao lanac. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano April 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za izbor gume. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10418 Napisano April 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I bravo za počupane iglice I mene to iritira kad uzmem nove gume, odma ih sve počupam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano April 12, 2022 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Prosle sezone sam već čepovao zadnju gumu, i nađem opet mali ekser pri ribanju lanca... Pomislim nek je sa srećom ... Reko daj da obradujem staru damu Prošle sezone sam naučio lekciju kad nisam menjao ventile a stavio par novih guma (neiskustvo) i pri spuštanje niz Boka Kotorsku za 1 maj ode mi ventil na prednjoj gumi sa 3 puna kofera... Aj ti nadji majstora Crnogorca za 1 maj da radi 3x sam pitao majstora ventil koji stavlja dal je nov hahaha i krene on pricu kako mu je prosle godine otisao lezaj tocka u sred nedodjije, i ja onako ćutim i slušam ga, i gledam u motor i kao jbt to nisam menjao reko vidi dal treba i kako da znam dal uopšte treba... nema ko se jednom opeče ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: I bravo za počupane iglice I mene to iritira kad uzmem nove gume, odma ih sve počupam Iritiraju i mene ali ih nisam ja čupao nego je to tako fabrički obrađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10418 Napisano April 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za Dunlop, bilo je vreme da pocnu to da rade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan - Promenio April 12, 2022 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5507 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Disko Nindža je napisao: I bravo za počupane iglice I mene to iritira kad uzmem nove gume, odma ih sve počupam Како можеш ручно? Ускраћујеш себе задовољства да по кривинама "ошишаш јежа". То ми је највећа радост прве вожње на новим гумама. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10418 Napisano April 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A iglice na bokovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ako oboriš dovoljno ni one nisu problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano April 13, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se bojis da te drugari ne zezaju podigni ga na stender, upali, ubaci u trecu, smirgla u ruke i polako. Lakse je nego cupkati rucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10418 Napisano April 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to gušt, kad stignu friške nove gume uzmem lepo stoličicu, mala špic klešta, otvorim ladno pivo, i uživam u čupkanju iglica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5507 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: A iglice na bokovima? Ништа слађе. Додуше у праву си, зезају бокови. Promenio April 13, 2022 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3946 Napisano April 13, 2022 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Disko Nindža je napisao: Meni je to gušt, kad stignu friške nove gume uzmem lepo stoličicu, mala špic klešta, otvorim ladno pivo, i uživam u čupkanju iglica N.F.S. ti nije rod? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21436 Napisano April 13, 2022 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja iglice lepim nazad! 1 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10418 Napisano April 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam baš toooliko temeljan, jedan je NFS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3070 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni žao naljepnicu da skinem, a kamoli iglice..Podsjeća me da je nova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio pločice napred. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...