Grnca 1240 Napisano Octobar 5, 2021 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 10/2/2021 at 8:43 PM, zodini said: Zamenio opruge kvačila....bilo mi dosadno E ovo podrzavam , ovo ce mu stvarno prijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pripremam mu nesto lepo a da jos ne zna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se iznenadi vala baš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 3, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Osmirglao fabricke boje i originalne nalepnice...jel ja sam pametniji od Japanskog strucnjaka koji je osmislio takav dizajn..i finalni proizvod mog ludila izgleda ovako kao na zadnjoj fotografiji ..Zbog ovakvih kao ja je izmisljena ona cuvena recenica "Nahrani svinje i nista ne diraj"Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da ga imam... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Novembar 5, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mi se lagano spremamo za prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 13, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je dan bio samo tako za vožnju,spremio ga za zimu,iskoristio toplo vreme da ga ušuškam. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 13, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam preterao sa trljanjem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16136 Napisano Novembar 14, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam Kawu uglancao I ususkao, nije baš u dnevnoj sobi al je parno grejanje i toplo. Dokle cu izdržati, videćemo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16401 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provozao ga. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću do Marta nekako izdržati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16401 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, gebee&co said: Ja ću do Marta nekako izdržati. Ja do prodavnice, na kafu do kafane i tako. Nekad mi mrsko ga i paliti i cekati da se zagreje a i moram srediti ram pred sezonu pa mi se bas i ne vozi puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2530 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nista konkretno. Nasao garazu i ocistio teeeezak lom. Napravio mu mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 19, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan probam Termo scud od Burgmana da nabacim na mog Skarabea, ne gađa se. Sinoć nešto mozgam, da probam od kartona da napravim "mustru", pa da tražim neku plastiku za zaštitu od vetra. Na kraju karton prelepim lepljivom trakom, i evo ga finalni proizvod... Ružno, al ne duva, već greje (kroz rešetke) ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio ga samo ne znam kako cu ga sklopiti ćera mi pomesala sve srafove 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Terao macke sa njega, sto vole da se penju na ciradu i da se zavlace ispod nje pa cudo jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2021. at 6:57, Blaza je napisao: Pre neki dan probam Termo scud od Burgmana da nabacim na mog Skarabea, ne gađa se. Nije tako ni skup Tucano urbano, a puno znači ako voziš zimi. Tucano urbano Termoscud® Leg Cover Aprilia Scarabeo 500 06 Black, Motardinn WWW.MOTARDINN.COM Tucano urbano Termoscud® Leg Cover Aprilia Scarabeo 500 06 - Black.Compatible models:APRILIA APRILIA SCARABEO 250 >2006 APRILIA APRILIA SCA, motorcycle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pontismotori.com/media/catalogProduct/termoKeceljaZaSkuter/802_cof%20picture%20007%20copy_1.jpg Termo kecelja za skuter WWW.PONTISMOTORI.COM Pontis Termo kecelja za skuter- štiti od hladnoće i kiše. Nepromočiva platna na spoljnoj i unutrašnjoj strani... evo jeftinije varijante, a imaju i stitnike za noge, mozda jos bolja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg dok stigne do mene, biće "pojaka" cifra, a ne bi ga baš vozio po snegu. Ne daje mi se toliko para za nekoliko dana vožnje. Doduše, i na proleće će pomoći dok ne ogreje sunce... @Sharky - Alex ova kecelja pokriva noge, i o.k. je. Međutim, ja imam dve rešetke gde ubacuje topao vazduh od hladnjaka motora, i sa termo skudom ti je toplo oko nogu, dok sa keceljom nema efekta. Našao sam na KP polovne, par komada za 20 do 25 evra, ali od burgmana. Nisu pocepane, jesu prljave, imaju debelu (kao) vunu sa unutrašnje strane, original. Ali nisam mogao nikako da uklopim na moj skuter. I da sečem i prepravim, ne može. Zato sam ovo ovako napravio, nije loše, vrši posao. Dok ne nađem neki jeftin auto, da prezimim... A onda, u nove pobede ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK, nego video sam da ima i black friday popust od 15%, pa to ispadne negde oko 80€. Ko velim, možda imaš nekog iz EU da ti donese, pa da ne ispadne na mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara u Sloveniji, pokušaću preko njega gume da uzmem, samo još da se odlučim koje, i da mu javim. Valjda će moći. Imam još važnijih ulaganja za sledeću sezonu, termo skud će da sačeka, nije prioritet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Blaza verujmi da su dobri untruci mnogo dobra stvar,a i jeftiniji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 7284 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2021 at 1:18 PM, BokyBoy said: I ja sam Kawu uglancao I ususkao, nije baš u dnevnoj sobi al je parno grejanje i toplo. Dokle cu izdržati, videćemo... Da nisi prošao danas tamo negde oko Bubanj potoka? Beše ZX12, ja se pomerih u stranu i blicnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16136 Napisano Novembar 21, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alekre je napisao: Da nisi prošao danas tamo negde oko Bubanj potoka? Beše ZX12, ja se pomerih u stranu i blicnu. Nisam kolega, ne videh motor vec nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 7284 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako sam se obradovao Eto, dođe vreme da se promeni "Maxia 3". 19 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...