DonToni 570 Napisano Jul 17, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo masnoću sa felne, zanjih viljuški i lančanika. Sve sinulo, a i otkrio sam da je lančanik bezbojan, a ne boje felne . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 17, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2020. at 0:28, dangubas je napisao: prenekidan probao diy ali nisam zadovoljan, mora malo duži i sivi.. sivi molto bene! i zamena ulja u vilama, bilo manje nego po specifikaciji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 18, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Negde moram da se pohvalim Doterao sam ga kuci za pocetak...evo dokusurim kafu pa da vidimo sta moze da se licka....maze,brise,zabelezi za bacanje sledece plate.... ih 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1903 Napisano Jul 18, 2020 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 200km voznje po kisi, danas je palo pranje, lickanje i sredjivanje lanca... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 18, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mirkic je napisao: Negde moram da se pohvalim Doterao sam ga kuci za pocetak...evo dokusurim kafu pa da vidimo sta moze da se licka....maze,brise,zabelezi za bacanje sledece plate.... ih Kakva slucajnost, prosli petak drugar pazario u N.Pazaru i doterali u Bgd.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 18, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican motoric :) Nisam jos stigao postenu turu da napravim ali za prvi utisak...valjano :) Mozda samo da su auspusi za nijansu glasniji,....sta znam :D Tdm je grmeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2220 Napisano Jul 19, 2020 Mr., 572 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 18.7.2020. at 20:43, DjoleLO je napisao: Posle 200km voznje po kisi, danas je palo pranje, lickanje i sredjivanje lanca... Pozdrav kolega. Cestitke na novoj masini. Prelijep je svakako. Ako ti nije problem kad se uhvati vremena da napises koliko je moguce detaljno poredjenje Tracer-a sa novom igrackom. Bilo bi zanimljivo, pogotovo nama koji smo jos na Traceru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1903 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Pirotehnicar je napisao: Pozdrav kolega. Cestitke na novoj masini. Prelijep je svakako. Ako ti nije problem kad se uhvati vremena da napises koliko je moguce detaljno poredjenje Tracer-a sa novom igrackom. Bilo bi zanimljivo, pogotovo nama koji smo jos na Traceru. Nije problem... Dva razlicita sveta... Dosta bolji u svemu. 165ks, skoro ista tezina i lakse se vozi od Tracera. Samo sto je dupla razlika u ceni Moje misljenje je da je XR za 50% bolji u svemu i, kao sto napisah, duplo skuplji. I dalje mislim da je Tracer bestbuy. Ovaj XR je cak i priblizniji Traceru, nego stari XR, koji je skroz divlji motor. I ono najvaznije (pa neka me streljaju ), uopste ne vidim da je sad to neki veci kvalitet u odnosu na Yamahu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2220 Napisano Jul 20, 2020 Mr., 572 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, DjoleLO je napisao: Nije problem... Dva razlicita sveta... Dosta bolji u svemu. 165ks, skoro ista tezina i lakse se vozi od Tracera. Samo sto je dupla razlika u ceni Moje misljenje je da je XR za 50% bolji u svemu i, kao sto napisah, duplo skuplji. I dalje mislim da je Tracer bestbuy. Ovaj XR je cak i priblizniji Traceru, nego stari XR, koji je skroz divlji motor. I ono najvaznije (pa neka me streljaju ), uopste ne vidim da je sad to neki veci kvalitet u odnosu na Yamahu. Hvala mnogo. I sam se vec neko vrijeme pitam da li mi uopste treba bolji motor od Tracera za ono za sta meni motor sluzi trenutno. Mislim da jedan od najvaznijih faktora kad se odlucuje o zamijeni i odabiru igracke treba da bude kilometraza u jedinici vremena (recimo godisnja). Jeste da golica pomisao voziti nesto prvenstveno skuplje sto u isto vrijeme i ne mora da znaci bolje al ipak nekad treba i spustiti loptu. Hvala na iskreno iznesenom misljenju. Od znacajne je pomoci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jul 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom @DjoleLO, jer sam vozio sva tri motora, i stari i novi XR a i Tracera... Tracer jeste best by po meni, ako nemas potrebe za jurcanjem i onolikom elektronikom, takodje i vise snage kao sto ima XR, mada, ide sasvim dobro i Tracer, terao sam ga po Navaku i kad sam se navikao na njegovu prednju viljusku tj na njen dug hod i potanjanje na kocenju, odusevio me kako lezi i kako se vozi.Odlican motor za sve, ali ipak mi je bolji mt 09... Neka me mrze sektasi, ne kazem da je los, daleko od toga ali mislim da je XR precenjen, isto kao i GS... edit: Izvoskirao zver malopre...musica ako sleti, ima vrat sa slomi... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17806 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da taj XR i nije u klasi sa Tracerom vec F 900 XR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jul 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Generalno sve iz BMW-ove fabrike motora je precenjeno, ne kažem da je loše, daleko od toga, ali definitivno ne opravdava cenu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Jul 22, 2020 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo sijaju zahvaljujući @Arakisnove maglenke biće mi od pomoći na drumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas, al ovih dana.Majstor [mention]Astral [/mention] mi je kompletno sredio kocione celjusti i stavio nove plocice, iako po njegovim recima za to nije bilo potrebe.Uglavnom, Sumimoto sa Nissin NS plocicamaZamenio mi je takodje filter vazduha, filter goriva, komplet kocionu tecnost, podesio free-play sajle kvacila, podmazao sajle kvacila i gasa, prekontrolisao kompletan motor.Danas smo [mention]milos-v [/mention] i ja vratili originalni fabricki podrepI montirali Givi nosac kofera i kofer, sto uzeh pre par dana od [mention]malitomic [/mention] Isto tako sam pre nekih tri meseca ugradio quckshifter koji sam sam pravioFazer spreman u potpunosti i resetovan na fabricka podesavanja.:-)Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 23, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao prekidac prednje kocnice...mada slabo hvata...nece stop da sija cim se "dotakne kocnica" nego mora malo jace... izgubih gomilu zivaca ali donekle radi posao..moracu jos da cackam kad budem imao volje... Stalno moram i zadnju da dotaknem da me neko ne bi pokupio kad kocim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao prekidac prednje kocnice...mada slabo hvata...nece stop da sija cim se "dotakne kocnica" nego mora malo jace... izgubih gomilu zivaca ali donekle radi posao..moracu jos da cackam kad budem imao volje... Stalno moram i zadnju da dotaknem da me neko ne bi pokupio kad kocim...Koji motor?Kakp to?Jel mogu da pomognem?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan U rucici kocnice ima zljeb u koji se ubada plasticni ulozak sa federom i bakarnim U profilom kada se stisne rucica mehanicki pomera taj ulozak i bakar pravi kontak na dva izvoda na ovoj narandzasoj plocici na kraju kabla. Kupio sam novo medjnutim izgleda da braca kinezi nisu bas detaljni.... Mozda da malo sazuljam ovo ispupcenje na plocici pa ce samim tim imati manje hoda bakar? Intruder 750 90' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic jesi siguran da je ovo originalni deo? Malo pretrazivah po netu Front brake switch Suzuki Intruder 750 1990 i dobih sledeci oblik: Pretrazi na netu "mikro prekidac" pa mozda izleti nesto slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan ovakav kakav je @m.milivojevic okačio. Kupio sam ga odavno za Freewind-a, ali sam popravio njegov fabrički (prostim šmirglanjem kontakta) pa ovaj koji je stigao nikada nisam montirao. Ako je to to što treba, mogu da ga prosledim dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam danas malo...Moguce da je menjana rucica na motoru..nzm ovako sam ga kupio. Prvi put da vidim ovaj sistem al oke..takav je kakav je Ako nista drugo ce nabudzim "klasican" mikroprekidac... Ovaj je sa nekog suzuki gs 750...bar mi tako izbaci kad kucam suzuki gs 750 brak switch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje kao prekidač ćopave. Mislim ovo što si okačio i za šta kažeš da ti izlazi kad kucaš "suzuki gs 750 brak switch". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to...Probaj da mabudzis neki mikro prekodac, ima ih razlicitih.Preporucujem onaj sa malo duzim polugom i rupom za sraf...Tada bi cak polugu mogao iskriviti malo.Elem, premeri taj, pa naspram dimenzija potrazi.Nije to skupo, 100-inak dinara max.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo što za kočnicu treba neki invertovani prekidač, ne znam da li se takvi mogu naći lako kao i standardni. Treba da bude kratkospojen kad je otpušten, odnosno da ima prekid kad je pritisnut. Makar tako funkcioniše onaj sa slike za koji sam rekao da možda imam jedan u rezervi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno mikro prekidaci imaju 3 konektora.Npr izmedju 1 i 2 je normalno otvoren a izmedju 2 i 3 normalno zatvoren. Tako da to nije problem Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Jul 25, 2020 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan "Инсталирао" закаснели рођендански поклон на Јаворкино дупенце Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...