xpetronije 65 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Krokodilo said: Тај магнет је проблем код KLE 500 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Koji? Ovaj desni sam skinuo,razleteli se magneti, a ovaj levi sam uzeo zatvoreni i montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тај десни, уопште оригинални магнет је промашај и много је важно да се проблем "увати" на време пре но што се деси веча хаварија.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srećom, nije bilo ništa, sad je stavljen ovaj zatvoreni, i još ostaje frajlauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6259 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Obrati pažnju, rolnice za frajlauf treba da budu cementirane. Ako samo napraviš po meri, deformisaće se za mesec dana, možda i manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17326 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 5132 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je magnet kod starije generacije, barem je tako na gpz. Posle je promenjen dizajn magneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, misa-pei said: Obrati pažnju, rolnice za frajlauf treba da budu cementirane. Ako samo napraviš po meri, deformisaće se za mesec dana, možda i manje. Pričao sam sa @Krokodilo, poravnaću samo zupčanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Motorcyclist said: Problem je magnet kod starije generacije, barem je tako na gpz. Posle je promenjen dizajn magneta. Stavio sam preradjeni, bar je to rešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17356 Napisano Maj 31, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...buka je opet u modi... vracen Remus X, zatamnjeno stop svetlo, stavljeni fabricki zatamljeni migavci... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvadio mašinu iz XRai pronašao što su majstori zaboravili u cilindru. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Maj 31, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan my100bank Prepravio nosač kofera,za drugu ploču,i uglancao moped 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio 530 ZVM-X 114 lanac Motul 300V ulje oprao, ispolirao, još prednju gumu da zamenim i miran sam 5000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma, nove prednje pločice i još par nekih sitnica. I malo snalaženje za štender. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Jun 1, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Suzana dobila kofer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filteri. Nove gume montirane. Registrovan. I od tada pada kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iako je ulje bilo zamenjeno pre 300km, nisam bio zadovoljan kako se čuje prilikom saltanja.@štampar Opet me stigla ista sudbina od pre neku godinu. Ovaj put poučen iskustvom odmah sam uzeo odgovarajući alat koji sam po običaju prvo iskrivio a potom otišao korak dalje, čak i slomio. jedino sto ovaj put ne znam naziv alata. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispjeskario okvirbacio primeri temeljnusad u nabavu,što će sigurno potrajati a onda polako na sklapanje. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: Iako je ulje bilo zamenjeno pre 300km, nisam bio zadovoljan kako se čuje prilikom saltanja.@štampar Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Operacija uspešna. Menjač opet radi kako treba. Ecstar neka se drži suzukija. Mada dođje mi da i u suzukija stavim castrol ili motul sa vidim hoće li biti razlike. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17326 Napisano Jun 1, 2020 Integrisan, 5132 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, al sam se prisetio mog dream bajka iz teenage dana, ninja 636 2005/06... I dalje ima nesto u tom modelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 2, 2020 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nijed danas ali jeste u subotu Posjetio sam ordinaciju doktora majstora Miće u Loznici. Izvrsena zamjena ulja i filtera, nastelovani vakumi, kompletno pretresao motor ostaje jos da zamijenimo plocice na zadnjoj kocnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za majstor Miću. Viri mu glava iza repa Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio keder na ivicu rezervoara... Odma lepše izgleda... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio boju koju sam imao pri ruci a to je bila i originalna nekad davno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17356 Napisano Jun 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista uradio... Al sad cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17356 Napisano Jun 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Nisam jos nista uradio... Al sad cu... Zadnji promenjen jesenas, nisam morao ni prednji da menjam, izgleda da je fabricki i ok je skroz bio, nema veze, sad sam miran, druga prica sad skroz u voznji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio pakne na Astri. A juče sam promenio filter goriva na Hondi i registrovao. Izašlo me 13500 sa tehničkim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...