Savan 8689 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Beše mi čudno da 'doktor' preporucuje sarafe, ne manje od 12.9 kvaliteta za slajdere Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 13, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci da sam napravio "konektore" od granu do aupuha, inace potraga po majstora koji ce to da uradi je trajao vise od 4 nedelje. Neko ce da pita zasto? Jer je leva strana komlikovana do boga i nazad, sastoji se od 7 delova, 3 kolena i 6 vara. Dok desna je bilo lako izvesti, jedan var i samo jedno normalno koleno. Slede slike: Desna strana: Evo i problematicne strane, leva: A zvuk, ... hmmm, .... ja bi jos tise da bude, ali odlican dubok zvuk vadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 13, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako izuzetno nezadovoljan radom na mojoj navigaciji koji je urađen u servisu, za prvu ruku sam ga montirao... a za drugu kupujem Garmin... dok nakupim pezosa...image hosting 20mb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 275 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vidi da je SW neizrađen i očuvan čak i ovako na parcijalnim fotografijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma to ga gumi naglancao i usijao, žena mu je ljubomorna na SW koliko pažnje mu poklanja Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 14, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekla je odmah da bi joj bilo lakše da sam uzeo Kawasaki... Reko što Kawasaki?Kaže pa muškog roda... Honda je cura! Kraljica! Glede "nje"... Ima još dooosta rada na njoj, ali dobra je sada takva kakva jeste... Sređivaćemo posle, sada vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 15, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan oterao ga juče kod Bokilića, da se srede karbovi.kaže Bokilić da je sve fabrika, nijedan šraf nikada diran ni na mašini, ni na karbovima. kaže da je na oko i stvarna kilometraža, da jeste bio 29.000km kada sam ga uzeo. Sada je blizu 36.000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Bokiliću? Da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17504 Napisano Mart 16, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Bokiliću? Da. Kako mu je, jel bolje, poceo da radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan počeo je. Ispričasmo se, ismejao sam se. Pozitivan je, vedar duh, drži se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Bokiliću? Da. Dobrooo Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 17, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Bokiliću? Da. Dobrooo Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk ne razumem? ne poznaješ Bokija, lika koji je mnooogima izašao u susret, pomogao, popravio, savetovao. nama jadnima u Srbiji takvi ljudi puno znače, jer imaš iskrenog, poštenog majstora koji će sve da učini da te popravka košta što manje. Ne znam da postoji neko koje bio nezadovoljan njegovim radom ili da je rekao "Skupo". a to što moraš da postuješ u svakoj temi je za neku drugu temu. Smarač si žešći. Pošto se družim sa (mogu reći) većim brojem forumaša, mnogi dele moje mišljenje. Kada bi znao da neki mnogo kvalitetni forumaši neće više ništa da pišu po forumu, savetuju, komentarišu baš zbog tebe i tebi sličnim. Aufiderzejn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ti mu veruješ? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Bokiliću? Da. Dobrooo Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk ne razumem? ne poznaješ Bokija, lika koji je mnooogima izašao u susret, pomogao, popravio, savetovao. nama jadnima u Srbiji takvi ljudi puno znače, jer imaš iskrenog, poštenog majstora koji će sve da učini da te popravka košta što manje. Ne znam da postoji neko koje bio nezadovoljan njegovim radom ili da je rekao "Skupo". a to što moraš da postuješ u svakoj temi je za neku drugu temu. Smarač si žešći. Pošto se družim sa (mogu reći) većim brojem forumaša, mnogi dele moje mišljenje. Kada bi znao da neki mnogo kvalitetni forumaši neće više ništa da pišu po forumu, savetuju, komentarišu baš zbog tebe i tebi sličnim. Aufiderzejn. Napisao si to kao da sam ja nekad rekao da bokilic nije dobar majstor. Zasto tako nesto insinuiras? Koliko sam skuzio, bokilica prati dobar glas i ima vise pozitivnih preporuka, znaci prestani da bacas mrak na coveka koji nit je luk jeo, nit mirisao. A sve ostalo sto si napisao..cini mi se da si omasio po ko zna koji put temu, nastranu sto to nema veze nikakve sa istinom, a meni prabacujes tako nesto. Probaj u temu sta me je danas iznerviralo/obradovalo Sad, mogao bih i ja sto sta kazati o tebi, ali postedecu citaoce toga. Lep pozdrav mrle. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Mart 17, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5151 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo briskao moped ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moj prljav i dalje, ali se vozi... Prljavstina je uspomena na proslu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5151 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vala , i moj , kad sam ga isterao iz zimovnika bio je pod tonom prasine , ali prosli vikend i ovaj je bio za sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mom danas nabacio maglenke, extra izgledaju. zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5151 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Slike , or didn't happen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se do kasno u garazi, bice sutra vise slika. Za sada evo dve iz garaze i jedna slikana na putu Znaci ubijaju kako sijaju Sutra kupujem jos plasticne cepove za cev, i to bi bilo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5151 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se sad vidi prednji migavac , s obzirom da je blizu maglenki ? Inace , svetli ovo za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Komsija kad je palio dugo slucajno upalio i zmigavac, i vidi se da trepce. Eee sad nisam se setio da pogledam iz daleka koliko se primecuje zmigavac ?? Montirane su na mesto gde ih svi montiraju (ispod zmigavca), provericu sutra kad padne mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5151 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ... bitno da vidis nocu ful , i boli te uvo za zmigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan I danas se malo radilo. Ugradio sam prekidac za maglenke, i skinuo ovo: A stavio ovo ova vristi za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...