TAZZ 1467 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan vidi proceprkaj malo po forumu bila je tema za ove cobane..... ne znam tacno kako se zove, pa mozes i tamo da prosledis link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Januar 20, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj snimak, prepravi naziv snimka na youtube kako bi vise ljudi mogli da ga vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 20, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte SAT, oni su k'o beli medvedi!!! > 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan MOJ! Sad cu da prepravim . Tema jeste bila ali je zakljucana! A ovde sam pogresio Nazviv! Molim Moderatora da ispravi nije SAM MEDIJA nego SAT MEDIJA. Hvala na Blicovom FB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan a što ti voziš 90 a ograničenje 40 pa još i mobilnim snimaš, to ništa? lićimur... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6740 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A kako drugačije da pokaže? Nema kao presretač kameru i radar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 20, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A kako drugačije da pokaže? Nema kao presretač kameru i radar. Slazem se, i u pravu si...ali da ne popije i on kaznu ako dodje do kaznjavanja Mirkovog pulena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, taman posla da ovo opravdavam ali to je slika saobraćaja u Beogradu. Ništa neobično i veoma često. Čini mi se da bi neki anonimus u istoj situaciji bio krajnje nezanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne vidim nista DRAMATICNO...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Tu u blizini stanujem, do tog iskljucenja iz J. Gagarina skoro svi voze brze od dozvoljenog zato sto to put omogucava. Pre je bas na toj raskrsnici stajao radar. Skoro sva kola idu preko 70km/h o motorima i da ne pricam. Ta njihova test kola (razna) cesto vidjam kod Arakisa u bloku i ovaj snimak mi pokazuje da je taj koji ih vozi samo jos jedan stanovnik blokova, covek kao i velika vecina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan u tome i jeste fora.... ni mi ne vidimo nista dramaticno u tome sto skuter obilazi sa 5 na sat automobil (provlaci se) ali su oni to preneli kako "motociklista neverovatnom brzinom divlja u centru grada" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Već je bilo reči o tome kada je Alvirović snimljen kako divlja po auto putu. Čuo sam da je momak koji ga je snimio imao problema i da je zbog pretnji snimak skinuo sa youtube-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost od teme??? Voze ljudi po propisu, malo prekoracuju brzinu pa sta???? Vi to ne radite???? Stvarno je dosadno pa se smarate ovakvim glupostima......(((((((((((((((( Divljanje ulicama Beograda?????????????? nema ovo nikakve veze sa divljanjem, ali nikakve....zali boze vremena sto trosim tastaturu na glupost 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ovde sve moze i onaj sto se vraca sa izuzetnog puta umesto u zatvor dobio odstetu od studija b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 20, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan bice obrisano, i verovatno ce tumaciti da je to lazna brzini posto ovaj sto snima je morao voziti vecom brzinom da bi ih stigao, snacice se oni nebrinite.... samo da zaobidju zakon... popisam se im na SAT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 20, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost od teme??? Voze ljudi po propisu, malo prekoracuju brzinu pa sta???? Vi to ne radite???? Stvarno je dosadno pa se smarate ovakvim glupostima......(((((((((((((((( Divljanje ulicama Beograda?????????????? nema ovo nikakve veze sa divljanjem, ali nikakve....zali boze vremena sto trosim tastaturu na glupost Zima je Džigi... Nemaju šta da seksaju pa našli forumaše da njakaju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha, uhvaceni na delu kako brutalno prekoracuju brzinu u saobracaju, ali to su Alvirovici i mora da su snimali emisiju o tome kako ne sme da se vozi po gradu! Inace taman posla da oni, ugledni publicisti koji se svesrdno zalazu za bezbednost krse propise Ali nije to nista, moracu da se otvorim za sportsku kameru i stavim je na kola. Evo danas policijski dzip ispred mene na uglu Francuske kod Doma Vojske je opusteno prosao kroz crveno svetlo i za dlaku izazvao sudar. Cak je i mene zamalo navukao da prodjem kroz crveno jer sam vozio levom trakom a autobus mi je zaklanjao semafor dok smo se peli Francuskom. Posle sam ih stigao kod palate Albanija i obojica nisu imali vezane pojaseve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...