BAJATI1 86 Napisano pre 1 sat U prolazu, 36 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ista ili slicna tema bila. Ako jeste... jbg. sorry Da probam da ne duzim. Dan lep suncan. Odvojilo se vreme, ,energija ,sredstva da se motor opere . Ne na brzinu kako se danas zivi nego kako zasluzuje. Trajalo je to druzenje - terapija sa vodom ,samponom, krpama,sprejevima jedno dobrih 3 sata. Samo sto sam zavrsio zove me prijatelj da se ispricamo , posedimo malo kod njega u basti kafica. U pitanju je strogi centar grada. Motor da parkiram na trotoar i nikome ne smeta moze pored njega kombi da prodje. Kako smo seli iz ulaza pored kafica izlazi neki lik sa zenom i na povodcu izvede nekog cupavog psa, javi se mom prijatelju i produzi. Nije proslo ni par sekundi a on i njegova zena su pored mog motora,zagledaju ga dok ga njihov pas zapisava. Dok se razmisljam onako zatecen prizorom sta mi je ciniti (dal da im j.... samo mamu i tatu ili i baku,deku ili mozda prva tri reda na sahrani ) oni vec odlaze . Motor je jedno 20m od kafica tako da potera vec tada postaje besmislena.Prijatelj odmahuje glavom,kaze to ti je ovde normalno.Vode te pse naokolo .Ne znaju sta ce sa njima po tim stanovima. Jebe im se sta zapisavaju. U narednih sat vremena koliko sam jos bio tu oni se nisu vratili tako da nisam dobio priliku da se ispricam sa njima kako dolikuje sto ko zna zasto je to mozda dobro. Neko ti indirektno-direktno zapisava imovinu,trud, ljubav... Kako se postaviti? Kako reagovati na to boljenje k.? A ne napraviti sranje sebi a posledice drugima? Nisam pametan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9079 Napisano pre 1 sat -, 1921 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cime se ti opterecujes Sta bi radio da neko pusti papagaja da proleti malo po kraju i om ti se posere na sediste, tako lepo, cisto, izglancano, oprano...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16760 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8494 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prospeš flašu vodu na felnu i to ti je... Na našim putevima ionako se posle jakih kiša lije i kanalizacija. Kod nas u gradu, svaki kvadratni metar je u kerećim govnima. Negde su ljudi postavili znak gde održavaju zelenu površinu ali redovno viđam ljude da gaze po toj travi sa malim kerovima. Onda te male kerove kad im dosade izbace na obilzanicu ili blizu deponije gde ih podave druge životinje ili pregaze vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2848 Napisano pre 1 sat Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Gledas dok ti dzukac pisa po motoru i cutis i onda pitas na forumu sta da radis? Dobro je tebi u zivotu, veruj mi P.S. Pljusni felnu vodom kuci i uzivaj, ne opterecuj se. Da ti nije zapisao pas, verovatno bi pala kisa, pokenjao se golub ili nesto trece, tako da uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12678 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2995 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Oteraj ih u qurac,kad ih ponovo vidis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 80 Napisano pre 1 sat U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovo kad zavrsis sa predjivanjem, cuo sam da cini cuda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 246 Napisano pre 52 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je ortak da ti pokaže njihova vrata pa im vratiš istom merom Promenio pre 52 minuta član Bug1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...