Jump to content

Moto Zajednica

Zapisavanje motora i kazna

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: ZRX 1100, CB 1300

Ne znam da li je ista ili slicna tema bila. Ako jeste... jbg. sorry

Da probam da ne duzim.

Dan lep suncan.  Odvojilo se vreme, ,energija ,sredstva da se motor opere . Ne na brzinu kako se danas zivi nego kako zasluzuje. Trajalo je to druzenje - terapija sa vodom ,samponom, krpama,sprejevima jedno dobrih  3 sata. Samo sto sam zavrsio zove me prijatelj  da se ispricamo , posedimo malo kod njega u basti kafica. U pitanju je strogi centar grada. Motor  da parkiram na trotoar i nikome ne smeta moze pored njega kombi da prodje.

Kako smo seli iz ulaza pored kafica izlazi neki lik sa zenom   i na povodcu izvede nekog cupavog psa, javi se mom prijatelju i produzi. Nije proslo ni par sekundi a on i njegova zena su pored mog motora,zagledaju ga dok ga njihov pas zapisava. Dok se razmisljam  onako zatecen  prizorom sta mi je ciniti (dal da im j.... samo mamu i tatu  ili i baku,deku ili  mozda prva tri reda na sahrani ) oni vec odlaze . Motor je jedno 20m od kafica  tako da potera vec tada postaje besmislena.Prijatelj odmahuje glavom,kaze to ti je ovde normalno.Vode te pse naokolo .Ne znaju sta ce sa njima po tim stanovima. Jebe im se sta zapisavaju. U narednih sat vremena koliko sam jos bio tu oni se nisu vratili tako da nisam dobio priliku da se ispricam sa njima kako dolikuje sto ko zna zasto je to mozda dobro.

Neko ti indirektno-direktno zapisava imovinu,trud, ljubav...

Kako se postaviti?

Kako reagovati na to boljenje k.?

A ne napraviti sranje sebi a posledice drugima?

Nisam pametan

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1921 postova
  • Motocikl: /

Cime se ti opterecujes :D

Sta bi radio da neko pusti papagaja da proleti malo po kraju i om ti se posere na sediste, tako lepo, cisto, izglancano, oprano...?

• Haha 2

• Integrisan, 8494 postova
  • Motocikl: TDM 900

Prospeš flašu vodu na felnu i to ti je... Na našim putevima ionako se posle jakih kiša lije i kanalizacija. 

Kod nas u gradu, svaki kvadratni metar je u kerećim govnima. Negde su ljudi postavili znak gde održavaju zelenu površinu ali redovno viđam ljude da gaze po toj travi sa malim kerovima. Onda te male kerove kad im dosade izbace na obilzanicu ili blizu deponije gde ih podave druge životinje ili pregaze vozila.

• Drug član, 1273 postova
  • Motocikl: Lep

Gledas dok ti dzukac pisa po motoru i cutis i onda pitas na forumu sta da radis? Dobro je tebi u zivotu, veruj mi :D

P.S. Pljusni felnu vodom kuci i uzivaj, ne opterecuj se. Da ti nije zapisao pas, verovatno bi pala kisa, pokenjao se golub ili nesto trece, tako da uzivaj :) 

• Svrati ponekad, 207 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6-S

Mogao je ortak da ti pokaže njihova vrata pa im vratiš istom merom 😄

Promenio član Bug1
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja