lencuga 14326 Napisano Januar 16, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan e, da sam covek od gume, sad bi se savio i ujeo sebe za dupe . vidim da je provod bio do 00, jos me popsy cima neki dan da idem i ja, jbg samo ne znam cime, dal skuterom ili onim cudom od bmw-a. ali kupice lenji sebi jedan enduro pa me se necete nikada otresti svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 16, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se smrzli, padali i smorili, uopste vam ne zavidim !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 16, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan "Konjic" mi je kod doktora:ga tako da meni nema voznje jos par dana.... ... :grr: Boga mi zavidim vam, Svaka cast drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko slike su za desetku,dopada mi se taj fazon! Jageru,ponovo si se maltio okolo sa koferom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se ne zna ko je luđi i ko je veći akcijaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast zavidim vam! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 16, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Бандити.....БРАВО..... Него, Јагер, твоја африка је изгеда више лежала него што се возила Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Slike su extra, vidim i ekipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,kao i odlicno sa Kepom zagarantovan provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 16, 2011 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zamlate, pravi ste akcijasi p.s. ja vam ne zavidim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E, kako ste, ima li neko mozda upalu danas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bravo salabajzeri !!!!!!! za pohvalu je zelja da krenete na 5 stepeni u Kepojebinu.. Kepi je lako, pije rakicu u kolibi, sece prsutovinu i ceka na nisanu da se pojavite Kojih 5 stepeni? Prognoza je bila 13 i sunčano, i tako je moralo da bude.... To što je na slikama nešto sivo, to je Mika zaboravio da obriše objektiv..... keve mi E, kako ste, ima li neko mozda upalu danas ? Ma jok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan E, kako ste, ima li neko mozda upalu danas ? ko?! oni?! pa to su sve stare i prekaljene kuke ,koje nisu ni preko zime slazile sa motora !! a iskusni i sprenmi i mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E, kako ste, ima li neko mozda upalu danas ? Ma jok... To je jedina upala koja prija. Nego, tebe svi cekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je zao sto nisam mogao da dodjem, a onda sam vidio slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Odlican provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 16, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se zahvalio ekipi koja je bila "nesalomiva" Zaista jedan od tezih off-ova u poslednje vreme .. Prognoza je obecavala, ali na iznenadjenje (u Januaru ) gore nas je docekala magla i kisa koja nas je prala ceo dan .. Ja sam ovog puta posteno izmlatio i motor i sebe (napukla kost na malom prstu ruke, bem ti led na asfaltu u Januaru opet ) .. Imao sam zelju samo da probam neke gume koje sam nabavio, ali eto, akcija se pretvorila u novi Kepening i otvaranje sezone Nisam kriv majke mi Drago mi je da vam se svidjaju fotke, zaista smo se i Mikka i ja trudili da zabelezimo sto vishe iako je situacija bila krajnje ozbiljna na momente Kad se neko slozi nisam znao da li da fotkam ili da skacem da ga dizem Za koji dan, cim izmontiramo, okacicemo i neki video, jer video materijala ima gomila zahvaljujuci Cehu koji je uredno snimio ceo dan !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 16, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan A vidi danas vremena..suncano celi dan PS. Pozurite malo sa tim vidojem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 16, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au ! Šta reći a da nije već rečeno BUDALE JEDNE ! Mogli ste i mene cimnuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jager i Vlajko upravo piju kafu kod mene i gledamo sličke Kažu, bilo im je neponovljivo...hoće opet....ludaci :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh lepo otvaranje, a evo pre 2 dana i ja sam postao vlasnik jedne stare Super Tenere 750,tako da cu vas pratiti u stopu u 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Januar 16, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A vidi danas vremena..suncano celi dan E to onda nije zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jager i Vlajko upravo piju kafu kod mene i gledamo sličke Kažu, bilo im je neponovljivo...hoće opet....ludaci :jee: Taman sam ih se danas popodne resio i odem porodicno na Divcibare kad na vidikovcu stoje dva mi poznata motora. Pitam nekog decka koji nesto blene u daljinu gde su ovi motorasi, covek uperi prst u sumarak pored. Svasta mi u momentu pade na pamet. Medjutim oni se suncaju, i uzivaju u pogledu. Kad sam ih zaokupijo kamenjem, polazte kuci barabe enduraske! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...