Dr.Bane 208 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4901 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratio sa kontrole, dobro je i sve ide na bolje Bogu hvala ! Vidim ja da ćeš ti brzo u sedlo... Ali prvo operacija "Transalp - plavi za dečake"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak,i da se odmorite malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam zagledao Arakisovo Lešće od motora. Hmmmmmmm... videćemo :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 18, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Drž' se matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, a da pravis nakeda..? hebo plastike.. kakav bi to gadgetnaked bio.. dole gol.. a gore ko spejs satl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam zagledao Arakisovo Lešće od motora. Hmmmmmmm... videćemo :D :D :D Gledaj, Lesce je blizu Laboratorije...ako motoru ne bude spasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan More bre manguparijo, zanemoćalog čiku ste našli da.... (Vlajko, uopšte ti nije loša ideja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan More bre manguparijo, zanemoćalog čiku ste našli da.... Zato nema minusića na forumu,. Kako rane junače, jel uspevaš da sediš zatvoren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma rane dobro, ali crvi izedoše.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Biće dobrog pecanja. Ovo što se tebi desilo je rizik sa kojim se mi suočavamo svaki dan. Kad budeš se oporavio, valjalo bi da preneseš nam sve preživljeno. Ako štucaš, to ti je od mene da znaš,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 19, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Naked TA. Valja razmisliti o tome. Na kraju, Arakis je sam već odradio većinu posla Kume, deder dodaj mi brusilicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kume ako boga znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 19, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, ćuti i sarađuj. Neće ništa da boli. Evo da da čika bonu Seci!!! Ahahahahahah... Buši! Ahahahahaha... Kidaj! Ahahahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba, tu smo Popsy i ja, pa sa obe strane da odvaljujemo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 19, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Ja cu se pridruziti da ponesto i naucim! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ua čerupači! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mi će ga nakediramo i taman dok skineš gips možeš da ,, jedan goblen Ta u novom ruhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17108 Napisano Januar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pored ovakvih "prijatelja" neprijatelji su čist višak i kao takvi su nepotrebni. Gde li ih samo nađe? Baš si zapao u loše društvo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, ma pusti ih Žile, zezaju me drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To su pravi prijatelji, odma i neprijatelji, ne mora se muči da ih traži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17108 Napisano Januar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan I ja se šalim. Čovek je onoliko bogat koliko prijatelja ima. Prilično sam bio "nestašan" (do pre par godina), pa sam često bio "gipsiran". I znam šta mi je zafrkancija sa drugarima tada značila. A tada nije bilo ni interneta (uglavnom). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je nas ispisnik vedrog duha pa će mu rane mnogo brže i sa uspehom proći, a mi malo da ga uveselimo i odmorimo mu oči od onog, klot / frket...Zaista BJB komuna ima nesiscrpno bogatstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh da mi nije vas, mislim da bi crko od dosade i nervoze Juče bio kod ortopeda na kontroli, čekao na red više od 5 sati da bi pregled trajao 2 minuta. ...Boli li vas noga i ruka? Ne? Da li vam otiču prsti? Ne. Doviđenja... Koji sam đavo i išao i maltretirao se, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...