joska 63 Napisano Januar 14, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sada imas vremena za ucenje programiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 14, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi urednici mozemo na odmor malo,cika Rale je tu 00-24h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drz se komso, zelim ti brz oporavak! Vezbaj s'lemilicu u drugu ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Prva noc je prosla......sve je bolelo,ali zivot ide dalje sve dalje odavde.Drzim ti palceve brate po dva tocka jer i ti si meni utesne reci pruzio kada sam bio u situaciji `izvini nisam te video`....pitam se samo dokle vise.Nema predaje druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 14, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak chika Arakise, dochichemo sa ratlukom, chuo sam da ima isceliteljsku moch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 14, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Rale....cula sam juce sta se desilo ali nisam bila u mogucnosti da ti pozelim brz oporavak.... Dobro je kako je moglo da bude- sudeci po ovome sto sam procitala... Zelim ti brz oporavak i povratak na dva tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovo... Strasno... Brz oporavak cika Arakise... Ko sto charlie rece, ratluk je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Arakise aj uz lepe zelje i pozdrave da pitam jedno tuzno pitanje? Kolko je steta na bajku, jel ce moci da se popravi ili jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da vidim, plastike su u "tužnom" stanju ostalo je otprilike ok, tako mi je rekao Scuba koji ga je bez problema odvezao do Laboratorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma će središ to olako. taman da se pitaš dal će bude opet plavi za dečake ili nešto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, ma videćemo to jošte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 14, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh- brz oporavak vam zeeeelim- i tebi i Transalpicu nasem dragom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala devojke moje lepe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 14, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drz se cika Rajko !!!!! Zelim ti brz oporavak !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak ti zelim i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 14, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Au bre cika Rajko, brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda mogao detaljnije da nam napishesh shta se tachno desilo ? Kojom ulicom si se ti kretao, odakle je doshao auto, gde te je tachno udario itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da vidim, plastike su u "tužnom" stanju ostalo je otprilike ok, tako mi je rekao Scuba koji ga je bez problema odvezao do Laboratorije. Znaci fakticki neostecen motor. Bar tih plastika sada ima ko pljeve, a i vare se samo tako. Jedini problem ce biti koja nijansa plave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17573 Napisano Januar 14, 2011 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh, jebem ti Rajko - isekao sam se skroz. Jebem ti vise i ovakve teme. Drzi se, sta da kazem. Mislim na tebe i veliki pozdrav iz daljine! Vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 15, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uvazenom forumasu podrska za brz oporavak, primetan je moral na visokom nivou, samo tako! Motor ce bez ikakve sumnje biti doveden u red, . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...