dejan_kiky 0 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E ovako prosle godine sam kupio hondu nsr i vozio sam je cijelu sezonu i tra la la la. Ove godine sam uradio race kit POLINI (180ccm zapremina motora) znaci motor vuce kao lud al ide 160km/h i sad nemam pojma sta je daj je do prenosa ili karburatora ili ko zna do cega. Ako mi neko moze bio bi bu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi zadnji lancanik od 34 zupca pa ce ici mnogo brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko kosta taj kit??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na 160 ulazi u crveno, onda je do prenosa, ako ne, onda je to-to, treba ti vise snage za vecu brzinu... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 180 ccm, sa nekim laganim vozacem, ako ne pipne dve glave onda nesto nije u redu.Nekad sam imao Yamahu TZM 150 , nepunih 40 konja kucala lako preko 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa tim kitom mora da ide bar 180, ili je zadnji zupcanik ili ti je karburator mali. Fabricki ide dellorto 28, mada bi trebao da si uz polini kit dobio i karburator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MACHINE_FREAK 1 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, ja imam isto kit, hteo sam da te pitam da li ti se motor pregrejava?Meni redovno temeratura ide u crveno, a za grad ne smem ni da pomislim...Da li je kod tebe isti slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Memoj da preterujes sa brzinom ponekad sa tim jednim diskom napred treba da zakocis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 26, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kita,nemoj da pomislis da ga turiras dok je hladan,ili da ga vozis odmah.. dok se ne zagreje - NISTA. Trebao bi da ide oko 200 s tim kitom,mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi to nije zdravo za motor, da temperatura ide u crveno..... :shock: :shock: :shock: Pa meni na defileu dodje samo do pola bele crte. Kit od 180 nikako, 154 :? mozda bi ga stavio, ali 180 nikad, sto zbog odnosa brzine i kocenja, sto zbog tog nenormalnog pregrevanja. :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stunt boy 0 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan znam da za aprilicu rs 125 ima polini kit od samo 154 ccm a da je za cagivu mito 125 kit od 177ccm da li je to isti kit kao i za mita? drugaru je neki lik koji je naj jaci lik u srbiji za sredjivanje 2t motora radi covek profi za trke i to sredio cagivu cericu (ista masina kao i mito samo stariji model ) sredio za 300e znaci extra motor jebe kevu... doneo mu covek iz italije klip i karike ostalo mu sve covek sam preradio.. nzaci motor je bruka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ti motori za trke su za jednokratnu upotrebu. 2t motor treba budziti, ali do odredjene granice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan znam da za aprilicu rs 125 ima polini kit od samo 154 ccm a da je za cagivu mito 125 kit od 177ccm da li je to isti kit kao i za mita? drugaru je neki lik koji je naj jaci lik u srbiji za sredjivanje 2t motora radi covek profi za trke i to sredio cagivu cericu (ista masina kao i mito samo stariji model ) sredio za 300e znaci extra motor jebe kevu... doneo mu covek iz italije klip i karike ostalo mu sve covek sam preradio.. nzaci motor je bruka.... Mislis cagivu freccia-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e' date=' ja imam isto kit, hteo sam da te pitam da li ti se motor pregrejava?Meni redovno temeratura ide u crveno, a za grad ne smem ni da pomislim...Da li je kod tebe isti slucaj?[/quote']Moguce da mu je malo benzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaNsr 0 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi taj kit od 180 ccm ? i kolika je cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan po meni promenom kita se samo malo povecava kranja brzina jer radi na vrlo malo vecim obrtajima od fabrickog...dobija se samo snaga kojom se nabije ta krajnja brzina brze....i moralo bi oko prenosa da se sredi da se dobije krajnja brzina......a razlog sto sam poceo da zalazim ovde je taj sto hocu da kupim nsr hondicu...pa me zanima za koje pare od prilike moze da se nadje neka u pristojnom stanju? mozete i u PP da mi posaljete da ne bi prenatrpali temu..hvala unapred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...