BaneVuk58 7654 Napisano Novembar 4, 2018 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na mladalačkom duhu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProPa još ovo malo što je ostalo. Ovaj Ducati je kupljen od prvog vlasnika koji ima 70 godina i sebe častio za multistradom. Nisam mogao da odolim a i vera za još 10 godina pred sobom. Živi i zdravi mi bili Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Novembar 4, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sa svim gore navedenim postovima se slazem, ja sam se prvo pronalazio u coperima...kozni prsluk, slemic, zvuk...kafica...svaler gas...e kad je apetit porastao i pocele da se voze ture shvatim da to ipak nije vise motor za mene. Trenutno sam se pronasao na FJR-u a daleko od toga da ne bi voleo da u garazi imam nekog S1000RR eventualno Panigale-a i nekog isecenog copera "po meri" sto bi rekao Bane za pijac i kavu Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Novembar 4, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan HD shovelhead mmmmmmmmZnamo se do duse, moze i panhead Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 4, 2018 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod tri motora, ja ipak mislim da je prava mera 4 kom... Drz 400 + KTM Smt + neki nadrndani polu naked za grad + FJR Nego da se vratimo na temu, koja je procena za cenu za 2006, jel bilo nesto tako skoro u oglasima (pitanje jeste malo bzv ali stvarno nisam pratio oglase jako dugo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Zapostavili smo temu totalno zbog grupe na viberu. Pa 'ajde malo da je oživimo. Danas sam konzervirao ljubimicu do proleća. Sa zakašnjenjem ali dobro. Slike u nastavku. Stanje od poslednje vožnje: Pranje, odmašćivanje i dekontaminacija laka glinom: Današnja igračka - dual action polirka, sa vunom za "cut" i pastom srednje gradacije jer nisam hteo previše laka da sljuštim. Multi step poliranje je ostalo za proleće, sada je urađeno samo "1 step" korekcija laka: Da bi se skinuli ostaci paste, čitav motor je ponovo opran sa IPA (iso propil alkoholom): Zaštita laka sa Insulator 845 voskom: Poliranje auspuha sa Meguiars NXT gen pastom za hrom, aluminijum i metal: Dressing plastika i guma sa Auto glym i Meguiars Endurance gelom: I na kraju rezultat i parkiranje u kuću: 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Decembar 1, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Au brale koliko kozmetike, mnoge zene bi joj pozavidele na ovakvom tretmanu svaka cast... Koliko naplacujes jedan ovakav tretman da svratim neki dan s proleca? Ja sam Jadranku samo okupao i "ceradirao" Garaza je na oko +10C, cekamo Januar po kod majstora polako na redovan servis i jos par dodataka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Decembar 1, 2018 Ne silazi, 7311 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dudi, lepo si uradio. Imaš interesantnu kozmetiku. Uskoro trošim K2 vosak pa bih probao insulator. Jesi li radio nešto na felnama? Ja ih operem, pa krpicom i čistim petrolejem, pa opet brišem čistom krpom pa ih voskiram, mada to ne traje ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, WlayCo said: Au brale koliko kozmetike, mnoge zene bi joj pozavidele na ovakvom tretmanu svaka cast... Koliko naplacujes jedan ovakav tretman da svratim neki dan s proleca? Ja sam Jadranku samo okupao i "ceradirao" Garaza je na oko +10C, cekamo Januar po kod majstora polako na redovan servis i jos par dodataka To je samo deo kozmetike. Ja imam 3u1 gel, stik i parfem (cca 3000 dinara) a auto i motor za svaki deo po 1-2 primerka kozmetike (cca 400-500e). Jbg, nije bolest sve što boli. Ma ne naplaćujem ništa, meni je ovo zadovoljstvo. Za motor ne ode ništa posebno mnogo kozmetike u odnosu na kola, samo par sati vremena, tako da nije problem na proleće na drugarskoj osnovi da se sredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Alekre said: Dudi, lepo si uradio. Imaš interesantnu kozmetiku. Uskoro trošim K2 vosak pa bih probao insulator. Jesi li radio nešto na felnama? Ja ih operem, pa krpicom i čistim petrolejem, pa opet brišem čistom krpom pa ih voskiram, mada to ne traje ništa. Felne i gume (i na autima i na motoru) perem Meguiars APC-om ili MAFRA PULIMAX-om i četkom za felne. Razlog: najmanje su agresivni i najmanje korodivni. U planu mi je da kupim Chemical guys IRON X, deluje mi vrhunski. Kad se osuše, stavim Insulator na felne a MEG na gume. S tim što naravno, svakih par pranja vosak, nemam uvek toliko vremena za detaljisanje. I sad npr. nisam sredio štender i donji deo agregata, hladno bilo. Ali psst, nemoj nikome reći. Mada naravno, uvek je najbolja keramička zaštita i laka i felni ali osim cene, zahteva besprekornu površinu da bi se aplicirala i idealnu temperaturu. Za moje prohteve trebale bi i infra crveni grejači da bi se osušila kako treba. A s obzirom da mi je to sve investicija kao jedno dobro putovanje a neće mi se vratiti nikad, Insulator je savršeno rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Decembar 1, 2018 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre, probaj sa aliexpresa "ceramic coating" za tretiranje felni... Bices prijatno iznenadjen! 3/4 eura 30ml, ja dve bocice potrosih, i ako ima sitnih ogrebotina ovo ih "popuni". Sive felne na ovoj kawi je preporodilo, kao da su lakirane, bacih bocicu da uslikam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dudiću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, nikvuksa said: Bravo Dudiću! Hvala, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 1, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Wauu kako volim kad vidim pedanteriju, retkost ovih razmera, svaka cast. Sve mi se sviđa sem mackanja guma, ne volem kad šljašte opanci....ne znam dal i kod tebe cakle nakon nanošenja premaza ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Wauu kako volim kad vidim pedanteriju, retkost ovih razmera, svaka cast. Sve mi se sviđa sem mackanja guma, ne volem kad šljašte opanci....ne znam dal i kod tebe cakle nakon nanošenja premaza ili ne? Hvala. MEG je takav. Mnogo je izdržljiv i dosta dugo drži sjaj (sigurno 3 sedmice normale kilometraže i izuzezno je otporan na spiranje kad je kiša i sneg). Mada ja i volim sjaj. Jbg, sve je individualno kako ko voli... Ja ljudima na auto (plastike i gume) mahom više ostavljam mat jer lakše prihvataju od sjaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 1, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo potpuno, i roze boju da si naneo koga briga, bitno je da je tebi lepo Na fb stranici videh Garage73, pratim ih vec duze vreme i rekao bi da ozbiljno dobro rade posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Dudic90 said: Zapostavili smo temu totalno zbog grupe na viberu. Pa 'ajde malo da je oživimo. Danas sam konzervirao ljubimicu do proleća. Kaze konzervirao, pre bih rekao pasterizovao a Bog me i sterilisao Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Dudic90 said: Zapostavili smo temu totalno zbog grupe na viberu. Pa 'ajde malo da je oživimo. Danas sam konzervirao ljubimicu do proleća. Kaze konzervirao, pre bih rekao pasterizovao a Bog me i sterilisao Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 1, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle Addict Hebo si mu dadu sa citiranjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan [mention=12873]Throttle Addict[/mention] Hebo si mu dadu sa citiranjem Ma preko fona, ce ga resimo Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16122 Napisano Decembar 1, 2018 Misbehave Responsibly, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Šapčani mogu da drže predavanja na MIT-u kako se od polovnjaka napravi auto kao iz salona . 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo nov od polovnjaka već i od ukradenog legalan. Šta god da mu fali pre šapca, posle sapca mu je sve oprošteno. Sve je baro posle. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Šapčani mogu da drže predavanja na MIT-u kako se od polovnjaka napravi auto kao iz salona .I decidno da objasne zasto je taj auto presao samo 175.000km Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo nov od polovnjaka već i od ukradenog legalan. Šta god da mu fali pre šapca, posle sapca mu je sve oprošteno. Sve je baro posle. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProPa kad se ulaz i papiri zavrse u Loznici Nemoj biti skroman, sta bi mi bez brace uz granicu Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Decembar 2, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je samo sto Dudic nije kupio motor u Sapcu nego u Novom Sadu i to od moje malenkosti. Onda mi je ostala jos jedna FJR-ka takodje u izuzetnom stanju koju je kupio lik iz Vrsca a koji je vec kupio preko mene jedan GS1200. Dosao i pogledao pa otisao dalje da pregleda ostale sa oglasa da bi mi se javio predvece i rekao da je moj najbolji od ovih sto je pregledao i dosao ponovo da izbroji kaparu. Ovaj crni dudicev je total u prvoj boji i presao je generalno bas malo km za to godiste. Ja sam ga uzeo za sebe ali imam crva pa se nisam smirio i sad sam verovatno zakljucio da ostavim Triumpha Explorera 1200 2012 sa brdom opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se ulaz i papiri zavrse u Loznici Nemoj biti skroman, sta bi mi bez brace uz granicu Sent from my SM-J530F using TapatalkTako je, na Šepku ulaz i u roku od 24h kod mog imenjaka u Šabac na carinu. Dobitna kombinacija. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...