buca 46 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Alooooo..! Ja sam 14-ti 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? 11. mdk (hotel) 12. bmw (kamp) 14. buca (kamp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sifacca 22 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo vam je svakako extra destinacija, s obzirom na to da je tamo pristupacno nasim dzepovima, ljudi su predusretljivi, druzeljubivi, ne moze biti lose u svakom slucaju, a jos ako bude bilo njihovih ljudi, onda ce biti ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, nas, gotovo smo spremni, samo da to slozim na motor i pokret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene... stvari skupljene na gomilu, zavrsne pripreme u toku Jedva cekam subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svim ucesnicima dobar provod i da vas vreme posluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svim ucesnicima dobar provod i da vas vreme posluzi ! hvala,hvala.....a da nam se možda pridružiš?.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svim ucesnicima dobar provod i da vas vreme posluzi ! hvala,hvala.....a da nam se možda pridružiš?.... Nazalost ne mogu, tek sam se vratio sa turneje Vogese - Schwarzwald, a krecem na Gross i okolinu 14.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svim ucesnicima dobar provod i da vas vreme posluzi ! hvala,hvala.....a da nam se možda pridružiš?.... Nazalost ne mogu, tek sam se vratio sa turneje Vogese - Schwarzwald, a krecem na Gross i okolinu 14.07. koje li recesije.......pa do 14.7. smo mi več nazad..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Srecan i suv put . Uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Srecan i suv put . Uzivajte. Hvala, nadamo se tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Gledam vremensku prognozu svaki dan ko poljoprivrednik jbt... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda da dozolis da vreme odlucuje o putu. Ja sam danas isao po kisno odelo, pa ako bas hoce... nek` pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda da dozolis da vreme odlucuje o putu. Ja sam danas isao po kisno odelo, pa ako bas hoce... nek` pada. Ma neeeee, taman posla. Nego bi uzitak bio potpun bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bice odlicno, videcete. U subotu nece biti vrucine, a od nedelje super vreme. Ispraznite memorijske kartice, napunite baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u petak popodne da javim da li idem ili ne. Receno mi je da dodjem u petak da vidim da li mi je stigla saobracajna. Furios Panda@ -Ako i ne krenem majice ce mi uzeti Rne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ih da je samo to razlog.. isao bih i sa papirom.. Kad Lale vodi, niko ne sme da dira, zaustavlja i kontrolise.. samo vicu teraj.. Nikako nisam mogao da se iskombinujem, hteo sa i na 2-3 dana makar da krenem.. ali jok.. Lepo se provedite i uzivajte i za nas p.s. kad bi nekako moglo live kamera da se organizuje? dosta nas sada ima dobre telefone, neko ponese i lapa topa, pa sa 3g mrezom bi mogla nekako da se napravi neka zezancija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme dolazite u kamp kod Rilskog manastira da vas cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 30, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan što ja ne idem što idete vi Sretan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme dolazite u kamp kod Rilskog manastira da vas cekam Ne moze precizno da se kaze, necemo zuriti previse. Ocekujem da cemo biti tamo u vecernjim satima, pre zalaska sunca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prati li neko vremensku prognozu, nije bas sjajno, sve vreme su izgledne padavine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja pratim, kisa jos danas i pomalo sutra. http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Od subote suvo a od nedelje suncano. Ja sam se toliko iscrpeo pripremama za put i cekanjem polaska da u subotu idem pa neka sekire padaju sa neba, pa makar spavao na Rodopima samo sa vukovima. Haug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je malo drugacije http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=21&gid=727011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I tu pise, vedro sa mogucom kisom. Za svaki dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko ja krečem sutra,imam več sve spakovanosamo čekam sutra da u 12 sati krenem prema Lazarevcu. Kad stignem te nazovem,da posle kas se smestim idemo na koje pivo i roštilj.Nadam se,da imaš kakvu dobru lokaciju za klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Jun 30, 2011 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne verujte tim lazovima za vremensku prognozu,nego dobru volju u dzepove i gas.Ja sam pre mora gledao na svim sajtovima da ce biti kise i vetra i8 sav sam se skenjao. Ali vec je bilo uplaceno i moralo se ici.Ali vreme je bilo extra svih 15 dana,uzivali smo do daske! Tako i vi. Samo na motore i gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...