VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ono "makadamski putem oko jezera" - mislim da je 6-i dan u pitanju, zna li se kakav je to put (može li R njime) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Mart 28, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Panda rece da je makadam u pitanju ali dobar makadam koji njegovom Intruderu nije ni malo smetao. Sam odluci da li smeta i Yamasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7457 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ono "makadamski putem oko jezera" - mislim da je 6-i dan u pitanju, zna li se kakav je to put (može li R njime) ? Obilazak oko jezera je jedini "malo zahtevniji" deo ove ture. 2005-te sam tuda prošao Avensisom i nekoliko puta ga lako čuknuo od dole. Posle toga sam odlučio da predjem na (Land) Cruiser-a Šalu na stranu, evo kako to izgleda (što se tiče lepote): Ovde se malo vidi put: Ovako je većim delom puta: Ovuda sam prošle godine prošao Intruderom. Na slici dole se vidi najgore parče puta. Išao sam dva dana posle teških pljuskova. Kada stignemo, napravićemo malu izvidnicu pa će svako moći da reši. Ko neće da ide, može ili da se izležava u kampu ili da se provoza negde drugde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svakako vredi probati, priroda je fenomenalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan @ Furious Panda Znači Avensis = Intruder Land Cruiser = BMW R 1200 GSA Inače, svaka čast na informaciajma. Ako bog da zdravja , i ja ču u bližoj budučnusti posetiti Bulgariju sa svim njenim lepotama. Možda bi sledeče sezone bio broj 1 "Banskoski" negde za vreme zimskog školskog raspusta . Videčemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km odprilike je ovaj put blatnjavi oko jezera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7457 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km odprilike je ovaj put blatnjavi oko jezera? Tura predvidjena za šesti dan je jedina malo zahtevnija. Kamp će biti na samim jezerima. Tog šestog dana, će oni koji žele da naprave krug oko samih jezera voziti tu turu. Popodne se vraćamo na isto mesto. To nije više od 50 kilometara. Oni koji ne žele da rizikuju, mogu da odmaraju u kampu ili da naprave neku drugu turu po normalnijim putevima. Inače ovo parče blata je bilo jedina ozbiljnija prepreka na mom putovanju Intruderom. Ostatak puta je kao na slici u jednom od mojih predhodnih postova. Ovako izgleda tura za taj dan. Šesti dan: http://goo.gl/maps/JGiP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je brate keva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je brate keva Kad dođeš u moje godine bit če ti kruzer i keva i otac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 2, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo na drumu "ko kosi , a ko vodu nosi". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 2, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ko vozi traktor, a ko otvara kapiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nosi gaće, a ko gaćice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Mada je još dosta vremena do odlaska,interesuje me gde mi savetujete spavanje u BG.Pošao bih iz Ljubljane u petak oko 13 iz Ljubljane i došao u BG negde na veče.Trebam nočenje za dve osobe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano April 17, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Smislicemo nesto do tada. Ako se ne nadje u BG tu je Lazarevac - 60km od Beograda. Postoji hotel u centru grada, a i potpuno novi hostel 2km u pravcu ka Beogradu. Tako mozemo ujutro 2-gog da krenemo odavde zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo baš fino,da ne lutam okolo sam.Kad dođe vreme zamoliču te,da mi daš tačnu adresu,da je unesem u GPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Borise,dacu ti ja koordinate kada se vratim iz Toscane,svracam u LJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan dal moze maxi skuter da se pridruzi na ovom putovanju zbog ovih "blatnjavih puteva " ili je to ne izvodljivo ? i ako uopste postoji jos uvek mesta u grupi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam... ako taj skuter moze da drzi tempo 100km/h ne bi trebalo da bude problema. Ako je u pitanju voznja oko jezera i ostali izleti siguran sam da problema nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4485 Napisano Maj 1, 2011 motoras, 2534 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi se za dupe izujed'o od muke zbog ove voznje! 28. se vracam iz Grcke (fiansijski oslabljen,naravno),1. jula koncert u Areni,u julu registracija... Kako sve to finansirati,a Bulgarija zove,mami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nece Bugarska pobeci, ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan "da se ja pitam, ja bi proterao motor ovuda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ma najmanji je problem brzina jer maxi ima 600 cm3 samo me brinu zemljani i blatnjavi putevi :-))) i jos uvek ne posedujem opremu za kampovanje pa ako uspem da resim rado bih vam se pridruzio na tom putovanju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sloper.. ja bi ispod.. Cobe.. ne se sekiraj, samo napuni novcanik.. a moze i sa nekim sator da se deli.. dovoljna ti je samo vreca .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva meseca do polaska. Valjda ce biti toplije dotle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ma najmanji je problem brzina jer maxi ima 600 cm3 samo me brinu zemljani i blatnjavi putevi :-))) i jos uvek ne posedujem opremu za kampovanje pa ako uspem da resim rado bih vam se pridruzio na tom putovanju ... Ne idemo po blatnjavim putevima, ogromnom vecinom smo na asfaltu. Sto se kamp opreme tice, nije puno skupa, a preporucio bih topliju vrecu za spavanje jer smo na oko 1500 metara nad morem. Pored jezera. U sumi. Punoj vukova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...