gavrolini 2754 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan popaje care evo priznajem da nemam snage za tebe, jaci si, opasniji i tvoj tata je jaci od mog...jesi srecan? Nemam snage da se objasnjavam sa tobom, gubim vreme koje mogu da iskoristim u nerviranju drugih...pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Mart 28, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se setih da stisnem "Ne prati temu vise".. Kao deca ste. Javite kad izmerite ciji je veci. Aj zdrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 28, 2013 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đorđe nemoj da si na kraj srca, ovo je baš zgodna tema za duge zimske dane i u pravu si, liči na one teme sa velikog odmora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan "Šta ko je rek'o? Ja sam rek'o..." p0pey, uputi nas u vic! I cestitam na pobedi. :DD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta !!!! Nema vise ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam postavio temu nisam mislio na estetiku ili licne afinitete nego na: Motor koji ima fabricki nesto lose odradjeno kao na primer VF 750 F iz 80-ih koji je imao ozbiljan problem sa lancima i spanerima ili neki HD koji imaju problem sa pregrevanjem straznjeg klipa ili tako nesto Da redni kawsasaki koji se pravi vec 25 i vise godina nije nesto to stoji, ali je mali potrosac i jeftini su delovi koji se mnogo i ne kvare a GPZ moze da ide skoro 200 sa tom kubikazom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sad nesto ne sjecam bas najbolje, ali cini mi se da GS500 mogase i preko 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel se prica o daljini ili brzini?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan AUUU BRE! Nikako da kulminira, kao loša španska serija! Aj to življe malo, pa da gledamo slike! šta slike? Daj da organizujemo jedan meč u stilu kečera, vi skupite kintu za ulaznice a Gavra i ja posle predstave idemo u kafanu... Da se vratimo na temu. Čini mi se da ne postoji loš motor, već samo loša upotreba i održavanje istih! Izuzev motora sa fabričkom greškom, ne konstrukcijskom, već fabričkom! Kad sam bio klinac maštao sam da imam od svake vrste po jedan, ustvari i dalje bih to voleo ali .... Mislim da grešiš. Ovde su već (ozbiljno, a ne k'o ja) pisali da je ranije bilo pojedinih modela koji su se pojavili sa fabričkom greškom ili sa lošim konsrtukcijskim rešejnem... (ej - pa ovo je bilo ozbiljno) popaje care evo priznajem da nemam snage za tebe, jaci si, opasniji i tvoj tata je jaci od mog...jesi srecan? Nemam snage da se objasnjavam sa tobom, gubim vreme koje mogu da iskoristim u nerviranju drugih...pozz Ma jok. Samo imam izdržljiviju tastaturu. Konacno se setih da stisnem "Ne prati temu vise".. Kao deca ste. Javite kad izmerite ciji je veci. Aj zdrao Đole - moš'se vratiš, Nije više opasno... "Šta ko je rek'o? Ja sam rek'o..." p0pey, uputi nas u vic! I cestitam na pobedi. :DD Uf - plašio sam da niko neće da pita pa da će da propadne štos Postrojio Vuk sve životinje u šumi i lupa čvrge. Niko ne sme ni da zucne. Neko iz zadnjih redova reče "Vuče, jedi g...". Ko je to rekao?! Proda se vuk i nastavi da lupa čvrge. Posle nekog vremena smori se Vuk (a i zaboleo ga prst) i ode. Uđu životinje u kafanu, između ostalih i Zeka i kaže "Daj jednu dunju". Popi je na eks i traži još jednu pa još jednu. Posle 3će-4te ustane i u "ya talking to me?" stilu kaže : "š'a ko je rek'o? JA sam rek'o!" p.s. - ma kakvoj pobedi? Ti nisi čuo za onu staru "pametniji popušta...". E jbg. Ja opet izgubio Kad sam postavio temu nisam mislio na estetiku ili licne afinitete nego na: Motor koji ima fabricki nesto lose odradjeno kao na primer VF 750 F iz 80-ih koji je imao ozbiljan problem sa lancima i spanerima ili neki HD koji imaju problem sa pregrevanjem straznjeg klipa ili tako nesto Da redni kawsasaki koji se pravi vec 25 i vise godina nije nesto to stoji, ali je mali potrosac i jeftini su delovi koji se mnogo i ne kvare a GPZ moze da ide skoro 200 sa tom kubikazom. Ja se izvijnavam na OFFovanju, trudiću se da ne radim to više (a ni manje) (šalm se) ai eto gore i jednog mog konkretnog odgovora na temu, pa nije baš da sam samo offovao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan popaje pozvacu kvrgu ako nastavis sa ovako malim postovima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Adler je kriv. Hteo je vic. A i ovi ostali što imaju duge postove pa dok ih ja izcitiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja citam i ne verujem sta se ovde prica. Iskreno meni pocinje da se gadi ovaj forum iz razloga sto koju god temu otvorim da procitam stalno vidim neko pljuvanje po necemu ili nekom, bez puno argumenata vec samo da bi se napljuvalo i to na naj gori moguci nacin. Kakvi smo to ljudi postali? Ok slazem se da ima svakavih motora dobrih i losih ali isto tako smatram da svako kupuje spram svojih mogucnosti. Moje uzivanje u voznji potpuno zadovoljava I taj krs koji pljujete KLE, i meni je kao takav sasvim dobar. Daleko od toga da ja ne bi vozio i avion ali ne mogu i smatram da nije lepo i da to ipak ne mora na takav nacin da se popljuje neciji izbor i mogucnost. Mene ce moj KLE ili bilo koji drugi motor u ispravnom stanju odvesti tamo gde i vas, vas motor. Mozda ne mogu da zalegnem u krivinu dovoljno jako, popnem se na drvo, vozim na zadnjem tocku,prednjem..... Ali ja tako ni ne vozim.Meni takva voznja ne pricinjava zadovoljstvo. 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ja i ne vjerujem. Taman se vatra smiri, kad eto novog drveta kako upada u sporet i mashe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je zbog loseg vremena pa ljudi ubijaju dosadu na ovaj nacin!Kad se popravi vreme bice bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se popravi vreme kačićemo kao razglednice slike u kupaćim gaćama sa mora ili telegrame "Primirje stop ma sad su svi (motocikli) dobri stop nastavljamo na jesen stop..." p.s. - eh, fala velikom zločestom na ovoj temi - da nam nije nje, morali bi da se oslonimo samo na "devojku dana" i "domaći but i guz" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja ne raspravljaju o ovome kao mi, naime oni svako 5-6 god prodaju matoro smece i kupe sebi novi motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 12, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja ne raspravljaju o ovome kao mi, naime oni svako 5-6 god prodaju matoro smece i kupe sebi novi motor Znači taj ko vozi motor stariji od 5-6 godina i nema gomilu novaca nije "pravi" bajker? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Naj veće đubre ikad napravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Maj 12, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naj veće đubre ikad napravljeno jbg uzeli Hondu cb500 four i dodali jos 2 cilindra i nisu se bas proslavili s tim poduhvatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Naj veće đubre ikad napravljeno jbg uzeli Hondu cb500 four i dodali jos 2 cilindra i nisu se bas proslavili s tim poduhvatom Ја бих то тако радо поседовао!!! у потпису: Скупљач ђубрета 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Naj veće đubre ikad napravljeno jbg uzeli Hondu cb500 four i dodali jos 2 cilindra i nisu se bas proslavili s tim poduhvatom Ја бих то тако радо поседовао!!! у потпису: Скупљач ђубрета Pa da se patiš dok si živ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 18, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Naj veće đubre ikad napravljeno A nisi rekao dal si video takav motrcikl uživo,ili si ga gledao u politikinom zabavniku? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju Honda VF 500 87god... Motor je totalno neupravljiv zbog dosta manjeg prednjeg tocka. Trosi kao tenk, msm da ne moze ispod 8L. Ima problem sa hladjenjem "zadnje" glave, zbog toga mu cesto strada diftung. trosi jedva 4...i itekako je izdrzljiv.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8447 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E ja da vam kažem najlošiji motor ima IMT 542, za njega je feguson 539 Mercedes. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...