maresv 18 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SV je prvi ozbiljan motor za mene posle skutera,i nemoj da se brines za kubikazu i snagu ! Veruj mi TAMAN ! Sto se tice duzih putovanja,ja sam prosle godine isao do Sarajeva bez ikakvih problema (visok sam 1.78) ,ali suvozacica bi mogla da izdrzi 100 km max. U svakom slucaju SV po meni odlican izbor ! mada,ako mi neko ponudi V STrom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan SV je prvi ozbiljan motor za mene posle skutera,i nemoj da se brines za kubikazu i snagu ! Veruj mi TAMAN ! Sto se tice duzih putovanja,ja sam prosle godine isao do Sarajeva bez ikakvih problema (visok sam 1.78) ,ali suvozacica bi mogla da izdrzi 100 km max. U svakom slucaju SV po meni odlican izbor ! mada,ako mi neko ponudi V STrom... Letos samo nas dvoje izdrzali do mora,jes da boli dupe ali jbg,motor je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka joj cast ! A i tebi kad si je nagovorio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ZAvisi koliko joj je DUPE, ako je koscata zulja je, ali je i laksa pa vozis BRZE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Februar 7, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 183cm, to je to otprilike, sumnjam da ispadam I samo 60kg, ma nema me Sto se tice te udobnosti, boli li dupe od sedenja samo, ili kicma, ruke, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan SV je prvi ozbiljan motor za mene posle skutera,i nemoj da se brines za kubikazu i snagu ! Veruj mi TAMAN ! Sto se tice duzih putovanja,ja sam prosle godine isao do Sarajeva bez ikakvih problema (visok sam 1.78) ,ali suvozacica bi mogla da izdrzi 100 km max. U svakom slucaju SV po meni odlican izbor ! mada,ako mi neko ponudi V STrom... Moze i 1200 km da izdrzi, ako voli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 8, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Na nakedu je bolja situacija, a pošto uzimaš baš njega onda ne treba da se brineš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da je meni pozicija skoro pa kao na nakedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 8, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da, slažem se, ali od kako su Čarugi pukli takvi heblovi ja sam to izbacio iz liste želja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da, slažem se, ali od kako su Čarugi pukli takvi heblovi ja sam to izbacio iz liste želja. Kako sam pricao sam njim njegov hebl je bilo labav,nije bio dotegnut... njegova tezina,jace kocnice + polozaj koji je i dalje bio najvise na rukama... Mozda gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da, slažem se, ali od kako su Čarugi pukli takvi heblovi ja sam to izbacio iz liste želja. Kako sam pricao sam njim njegov hebl je bilo labav,nije bio dotegnut... njegova tezina,jace kocnice + polozaj koji je i dalje bio najvise na rukama... Mozda gresim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 8, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Moguće, mada sam ja shvatio da su heblovi imali fabričku grešku na koju su ukazivali na svom sajtu i pozivali da ih kupci besplatno zamene. Verovatno je bila neka manja serija u pitanju. (Bez Čaruge se igramo gluvih telefona.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je da se proizvodjac pozivao na "fabricku gresku".... jedne male serije....itd..... Bili su stegnuti kako treba....zaliveni loktite, duple matice koje nemogu da se odvrnu, od vibracija..... itd.... Ja licno mislim da je taj ultrajaki ????? materijal, pravljen da bude sto laksi imao u sebi neku kuglicu vazduha...ili mikro pukotinu...koja je kako napisa Marko, usled..... ultra naprezanja prilikom kocenja na ovakvom motoru.....moje tezine....polozaja , na rukama..... rasla.... i sto je na kraju dovelo do pucanja istog..... srecom bez tezih posledica.... Dok su "trajali"... bilo je neopisivo koliko je motor bio okretniji (ulicna upotreba...staza je drugo).... nisam osecao kilometre na putu.... Kada sam se vratio na serijske heblove....prisetio sam se sta znaci "bol"..... ali ionako znamo da su sve Velike ljubavi bolne.... Nahvatao sam se iskreno straha od svih zamenskih delova na vitalnim mestima..... Mislim da bi takav volan, napravljen od nekog cvrstog materijala (bez obzira na tezinu) i bez previse zglobova za podesavanje....mozda bio prava stvar.....za putovanje takvim motorom.... ali..... . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Februar 12, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Čaruga čoveče!!! Sreća da je ta leva. Jel na kočenju ciknulo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan U Čaruga čoveče!!! Sreća da je ta leva. Jel na kočenju ciknulo? Isped Vlasenice...vracajuci se sa Sokolca...pred lakat krivinom..... ljudi iza kazu da sam ga dva tri puta dizao u svecu (mozda 80 km/h), do pred samu krivinu...uspeo sam skoro da stanem i padnem....sreca nisam produzio dole pravo....opako...nisam otisao, desno u stene i nisam presao u drugu traku..... tako da sam presrecan kako sam prosao....da je pukao par minuta ranije na 170-200 nebi sada ovo pisao a nebi se znalo ni zbog cega sam pao....cuvajte se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pushthetempo 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan A da se prebrojimo? Može ovako, po redosledu postovanja u ovoj temi, pa da se niko ne ljuti: 1. MaRko 2. Ivan_ZR 3. RAmireZ 4. rboban 5. Lug 6. gio 7. stefan 8. Nucleus 9. to crank 10. SrdjanNS 11. maresv 12. sine 13. s.i.m.a 14. ZeljaYZF 15.pushthetempo Jedino nisam siguran da li i mikica-MIGE pripada ovde, pa čekam da se izjasni. Možda sam nekog preskočio? A novi drugari koji još nisu došli na ovu temu ili su samo gosti foruma neka se registruju, kopiraju spisak i dopišu se u svojoj poruci. AJMO! Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pushthetempo 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sta kazete na ovu rucnu izradu,malo sam se igrao tokom ovih hladnih dana Nije lose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 12, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A da se prebrojimo? Može ovako, po redosledu postovanja u ovoj temi, pa da se niko ne ljuti: 1. MaRko 2. Ivan_ZR 3. RAmireZ 4. rboban 5. Lug 6. gio 7. stefan 8. Nucleus 9. to crank 10. SrdjanNS 11. maresv 12. sine 13. s.i.m.a 14. ZeljaYZF 15.pushthetempo Jedino nisam siguran da li i mikica-MIGE pripada ovde, pa čekam da se izjasni. Možda sam nekog preskočio? A novi drugari koji još nisu došli na ovu temu ili su samo gosti foruma neka se registruju, kopiraju spisak i dopišu se u svojoj poruci. AJMO! Dobrodošli! Dobr nam došao u SV Klan pushthetempo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan A da se prebrojimo? Može ovako, po redosledu postovanja u ovoj temi, pa da se niko ne ljuti: 1. MaRko 2. Ivan_ZR 3. RAmireZ 4. rboban 5. Lug 6. gio 7. stefan 8. Nucleus 9. to crank 10. SrdjanNS 11. maresv 12. sine 13. s.i.m.a 14. ZeljaYZF 15.pushthetempo 16.zeljko sv Jedino nisam siguran da li i mikica-MIGE pripada ovde, pa čekam da se izjasni. Možda sam nekog preskočio? A novi drugari koji još nisu došli na ovu temu ili su samo gosti foruma neka se registruju, kopiraju spisak i dopišu se u svojoj poruci. AJMO! Dobrodošli! Dobr nam došao u SV Klan pushthetempo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 12, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i zeljko sv !!! SVe nas je više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan E da znate da je red da se okupimo vec jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan ma skupicemo se ,samo malo da ode u plus,a mogu li da znam gde je lokacija okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 13, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljali smo o Adi Huji. Tamo je karting staza koja može odlično da glumi pravu stazu. Ja već dugo razmišljam da odem na neku, bila to Huja ili Euroring ili Hungaroring, ali nikako da to sebi naredim. Uvek je nešto preče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 21, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste drugari? Zavejalo pa se ne piše u našoj temi? Bar da popusti na dan, dva pa da se obrne koji krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...