Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 30, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao malo ženin SV, zvrk od motora cak i Sa 35kW 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Octobar 1, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 9/27/2024 at 9:51 AM, Luka9905 said: Suzuki SV 650 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 S, 2003. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 57076 km, Beograd. Cena 2.850 € - Motori - Polovni... Sem sedišta i ovih ukrasnih poklopaca preko šrafova, meni nešto deluje jako interesantno Koliko oklop znaci. Cim vidim oklopljen motor, vozi mi se Jedino sto bi ova sedista odmah letela, odvratna su. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17351 Napisano Octobar 1, 2024 Integrisan, 5139 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos probao SV-a ali deluje mi mali za udvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13085 Napisano Octobar 1, 2024 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište kao čarape iz bordela. Mada nije ni prvi ni poslednji. Uvhatio zamah neki kič za sedišta. Ja volim dobro sedište ali ono mora da prati dizajn motocikla i da ne štrči vizuelno od motocikla. A za dvoje... Probao ja sa preko 190... Šta ga znam, imao sam devojke 1.60, pupak na pupak uvek paše Šalim se, zavisi. Moj drugar ima Golfa. Kad on sedne u njega sa svojom visinom kao da vozi Touarega. Kad sednem ja, jbg, konzerviran sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Octobar 1, 2024 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je lep, a? 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano Octobar 1, 2024 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan K'o lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 2, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko meseci druženja, mogu slobodno da kazem da sam odusevljen. Jedina greska za koju sam sam kriv jeste sto nisam uzeo naked verziju.. Heblovi i ja smo i dalje neprijatelji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1019 Napisano Octobar 2, 2024 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sam J (@e_t_matrix) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 161K likes, 936 comments - e_t_matrix on September 6, 2024: "Sport Bike Vs Naked Bike riders getting back on their bikes... Evo detaljno opisane razlike između S i N modela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1019 Napisano Octobar 2, 2024 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, GunnerHan said: Posle nekoliko meseci druženja, mogu slobodno da kazem da sam odusevljen. Jedina greska za koju sam sam kriv jeste sto nisam uzeo naked verziju.. Heblovi i ja smo i dalje neprijatelji. Što ti smetaju heble? Na šta tačno ne možeš da se navikneš? Ja razmišljam da sa N (prva generacija) pređem na S verziju (druga generacija). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 2, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Luka9905 said: Što ti smetaju heble? Na šta tačno ne možeš da se navikneš? Ja razmišljam da sa N (prva generacija) pređem na S verziju (druga generacija). Ne mogu da se naviknem na taj ugao sedenja, mislio sam da ce biti cudno samo na pocetku. Eto, zamena na vidiku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1019 Napisano Octobar 2, 2024 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, GunnerHan said: Ne mogu da se naviknem na taj ugao sedenja, mislio sam da ce biti cudno samo na pocetku. Eto, zamena na vidiku.. Ukoliko ti je interesantna prva generacija, možemo da se dogovorimo. Verujem da bi vrlo brzo delio tvoje mišljenje za heble (još imam 120kg, plan mi je da smršam majke mi), ali želja da ih probam ne prestaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Octobar 2, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni heble samo smetaju ako vozim po gradu i ta brzina oko 40-50km/h. Sve na otvorenijem putu vec ne osecam problem. Ali cu sigurno pokusati da preradim heble u obican volan da probam kakva je razlika sledece godine. Druga generacija SV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 4, 2024 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Dali mozda neko zna? Potreban mi je onaj kapacic hladnjaka za SV, verujem da odgovara i od nekih auta. Podelite, molim vas, za koji auto da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Octobar 15, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motoric, ali smo se rastali zbog gore spomenutog razloga.. Srecno novom vlasniku, nadam se da ce da uziva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Novembar 13, 2024 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako nekom treba delova agregata za SVa, javite. Imacu i jednog SVa 2000. god u ponudi. Registrovan do kraja marta. Kupio sam jednog domaceg prolupanog, kupio drugi agregat u odlicnom stanju i sa ovog prolupanog stavio samo deklu sa brojem. Bice motor spreman tip-top. Taj agregat sam kupio sa ramom. Tako da imam i ram, ali bez papira. Imam i nekih delova koji su bili vezani za ram (ekspanziona posuda, karbovi, anlaser) Ako nekom sta treba, javite. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1339 Napisano Novembar 21, 2024 Drug član, 873 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je extra cena. Maltene nov motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 19 Napisano Januar 3 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2024. at 9:51, Luka9905 je napisao: Suzuki SV 650 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 S, 2003. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 57076 km, Beograd. Cena 2.850 € - Motori - Polovni... Sem sedišta i ovih ukrasnih poklopaca preko šrafova, meni nešto deluje jako interesantno Khm! Promenio Januar 3 član Teshko 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1019 Napisano Januar 3 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Teshko said: Khm! Dakle, ti si ga kupio Meni jako lep, jako interesantni oklopi. Kod mene presudio Hornet 900, inače zamalo da te preteknem. Nek' je sa srećom, da te služi dugo! Na proleće ako budeš raspoložen, voleo bih da ga vidim uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1339 Napisano Januar 3 Drug član, 873 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Imam isti izduv na Stromu, kakva simfonija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 69 Napisano Januar 4 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 11. 2024. at 21:15, Rider000 je napisao: Ovo je extra cena. Maltene nov motor... Potpuno nov za 700e više je ipak bolja opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1339 Napisano Januar 4 Drug član, 873 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PNNe kazem da nije ali npr. kome je stiskavac za lovu, nije lose ni ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano juče u 10:05 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neki SV prve generacije u ok stanju..?InboxSent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...