FFBikerSar 842 Napisano April 24 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan KTM danas opet obustavio proizvodnju na 3 mjeseca i poslao radnike kući, upravo javili na Zeit in Bild vijestima na ORF2 kanalu. Razlog: potrošeni su svi dijelovi sa lagera, a u međuvremenu nisu novi naručivani zbog insolventnosti. Još se čeka na investitora koji bi "ušpricao" dodatni kapital... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 89 Napisano April 24 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je dizajn KTM ovih motora najveći problem zašto se slabo prodaju.Taj prednji far kojeg se ovi suludo drže je katastrofa. Uz to kada se doda da kineski motori dzinovskim koracima preuzimaju tržište,onda ove vesti ne čude. Mnoge firme će doći u ovu situaciju jer vidim po ulici da se kupuju samo kineski motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 842 Napisano April 24 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, djo said: Po meni je dizajn KTM ovih motora najveći problem zašto se slabo prodaju.Taj prednji far kojeg se ovi suludo drže je katastrofa. Uz to kada se doda da kineski motori dzinovskim koracima preuzimaju tržište,onda ove vesti ne čude. Mnoge firme će doći u ovu situaciju jer vidim po ulici da se kupuju samo kineski motori. Takav isti ogavni dizajn imaju i ostali, Yamaha, BMW... BMW GS-ove kao da su dizajnirali oni koji su na teškim drogama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1707 Napisano April 24 Drug član, 1151 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Morali bi svi sem Honde da porade na dizajnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 89 Napisano April 24 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,jedino Honde izgledaju lepo. Yamahe sa onim sočivom mesto fara,novi GS sa svojim X nebuloznim farom izgledaju očajno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19264 Napisano April 25 Integrisan, 5878 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video vest. 403 Forbidden WWW.RIDEAPART.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 20 Napisano April 25 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Previše su se oslanjali na Kinu. Nema zelene grane za njih. Mogu Austrijanci da ih veštački održavaju još neko vreme raznim finansijskim infuzijama ali samo dok račun ne postane preveliki i za njih.Mogu možda Kinezi da ih kupe kao i gomilu drugih propalih evropskih brendova i to je sve, mada šta će im... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1067 Napisano April 25 Drug član, 1027 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,jedino Honde izgledaju lepo. Yamahe sa onim sočivom mesto fara,novi GS sa svojim X nebuloznim farom izgledaju očajnoIma i onih kome ta sociva izgledaju lepo kao naprimer meni. Meni je T7 naprimer savrsenstvo dizajna dual sport motora. KTMovi su i meni bas ruzni kao i taj X far kod BMW. Mada KTM je nekad imao prelepe motore.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1707 Napisano April 25 Drug član, 1151 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tenera je sasvim okej ali nek se ostali malo uce od Hondinih dizajnera, pa cak i kinezi izbacuju lepe motore. Onaj Voge 900 i CF 800MT su jedni od lepsih ADV motora. Africa Twin no.1 doduse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8041 Napisano April 25 Drug član, 3303 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem dizajn. Problem je cena, premijum brend, a agregat sa problemom, iza kog nisu stali i preuzeli da reše kupcima problem, već su ih odbijali na reklamacijama. E taj imidž ih je sustigao. Kad su imali nalet kupovine 390adv i potražnju, ja lično sam pitao za 2kom i dobio od naših "ne možemo da vam kažemo kad će biti isporučen", okrenuo se i otišao po hondu.. Nisu odgovorili potražnju tržišta nigde. Posle toga je prošao voz.. Da ne kažem da je cena otišla sa 6300e na kolko... 8000e? Aj važi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19264 Napisano April 25 Integrisan, 5878 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 842 Napisano April 25 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Africa Twin Od endura, Moto Guzzi po meni ima jedini trenutno atraktivan izgled 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14353 Napisano April 25 Integrisan, 7806 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Nije problem dizajn. Problem je cena, premijum brend, a agregat sa problemom, iza kog nisu stali i preuzeli da reše kupcima problem, već su ih odbijali na reklamacijama. E taj imidž ih je sustigao. Kad su imali nalet kupovine 390adv i potražnju, ja lično sam pitao za 2kom i dobio od naših "ne možemo da vam kažemo kad će biti isporučen", okrenuo se i otišao po hondu.. Nisu odgovorili potražnju tržišta nigde. Posle toga je prošao voz.. Da ne kažem da je cena otišla sa 6300e na kolko... 8000e? Aj važi. Imali su i drugih problema sa softverom i greške na elektronici ogibljenja i sl. Šteta jer su oni retka firma koja zaista ume da napravi mentalan motocikl. No eto, nabili su glavu u pesak i prošli isto kao i engleska moto industrija kad su pristigli japanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8041 Napisano April 25 Drug član, 3303 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja nemam sažaljenje. Nisu radili domaći, nisu slušali kupce, ne rade na unapređenju, da ne pričam o pretplati za nešto što ti je na motoru.. Kockali su se. Prošli su kroz sito tržišta, pali na pod. Ćao. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 89 Napisano April 25 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da će se KTM izvući tj. da će neko hteti da ih kupi za stotine miliona. U ovo vreme jednostavno nemaš šansu u borbi sa Kinezima i možeš uložiti koliko hoćeš-ovi će biti duplo jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7404 Napisano April 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se nesto cini da CFmoto ceka da skroz propadnu pa da ih kupi za 1$. A sto se izgleda tice, lepa je afrika, lep mi je i ktm adv 1290, ali moj cf 800mt mi najlepsi Svaki auto, motor i slicno mi bilo lepo u pocetku ali tokom vremena se nekako naviknem na tu lepotu pa i vise nije tako lep, jedino mi je 800mt i dalje lep kao i prvi dan kad sam ga kupio, mozda i lepsi. A imam ga 2 godine. Danas bas uhvatim sebe, seo na kafu a motor parkirao ispred kafica, pijem kafu i gledam ga i razmisljam se kako su ga lepog napravili 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SnupkoSRB 12 Napisano April 26 U prolazu, 19 postova Lokacija: Srbija Motocikl: KTM Duke 390 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene ne dotiče, ne brinem se. Vozio KTM, vozim KTM, petocifren broj kilometara sam prelazio, bez problema. KTM nije jedini koji se proizvodi i sklapa u Aziji. Mnogo je takvih “evropskih” motora. Jeste zahtevniji motor što se održavanja. Ne verujem da će dozvoliti da se tako veliki brend ugasi tek tako, a i ako se nesto desi verovatno će ga kinezi kupiti kao i ostale slične evropske brendove. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 232 Napisano April 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je žao radnika. Promenio April 26 član balinjera ž Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3794 Napisano April 26 Malinar u pokusaju, 1768 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije dizajn problem sigurno. KTM je fabrika koja ima i svoje tržište i svoje kupce, ali se rdjav glas čuje dalje od dobrog i mnogi koji su imali loše iskustvo sa servisnom podrškom ovog brenda su ih opljuvali, a danas živimo u sferi interneta, foruma, raznoraznih socijalnih mreža gde svako od nas može da ostavi komentar. Šta znam, mislim da im estetika nikako nije bila problem, ali zašto bi iko kupio motor koji je potencijalno problematičan, a servis okreće ledja i pravi se lud? Garancija je tu radi reda. A tu je bmw gs i ostali japanci, defacto kvalitetniji sklopovi sa mnogo boljim servisima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4026 Napisano April 26 Astro Puki krsi sva pravila!, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslednjih 10 godina cujem od servisera i ljudi koji voze motore vise od mene, da je KTM za izbegavanje. Dok sam pre 10 god slusao price kako je to dobar ali namenski motor koji je posle tesko prodati. Mada Srbija nije merilo za neku prodaju motora a posebno ne redjih motora u koje se moze svrstati i KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 20 Napisano April 27 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Red bull može da ih kupi čisto onako, uz pomoć par austrijskih milioner koji bi iz čistog zadovoljstva bacali pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 345 Napisano April 27 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio 2 nova i obolio na živce zbog kvarova i servisa. Jedva ih prodao. Financijski od 2 jedva izvukao pare koliko sam platio 1. Unazad 8 godina kako vozim Yamahu ako se slučajno neki Ktm parkira blizu odmah se preparkiram što dalje. Kada me pitaju zašto odgovor je: Bojim se prelaznih bolesti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 724 Napisano Maj 7 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da, sigurno je to, akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 20 Napisano Maj 7 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Treba ovo kupiti za delove. Ko je spreman da investira danas, biće frka za delove za 2 godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5169 Napisano Maj 7 Drug član, 533 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, VRC 8x je napisao: Treba ovo kupiti za delove. Ko je spreman da investira danas, biće frka za delove za 2 godine. Ma ne znas kolko si u pravu. Za moj cak i petrolhead Ameri ne ispostivase 10 godina rok. Deo koji kostase 300$ sad 1000+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...