Kele101 39 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ove gume, cena je dobra, i za moj stil voznje mislim da ce biti dobre KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u planu da ih probam Da podelim iskustva sa zamenom Oringa na dekli kvacila. Trazio sam po netu i nasao sajt Polilas, video sam da imaju prodavnicu blizu meni i otiso da uzmem gumicu, Oring 160x3mm - 270din (cini mi se). Namestena pre 20ak dana ociscena dekla namestena gumica stavljen za svaki slucaj silikon za visoke temperature preko nje, za sad nema curenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 6, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima skinut nosac centralnog kofera i ima volja da uslika bio bih zahvalan. Nasao sam original cevi ali mi treba da vidim kako idu krivine i kakvo je kacenje na ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, mozda sam negde imao nacrt, ali ne znam da li sam ga u selidbi bacio. Ako ga nadjem sutra, postavicu fotke. Ako ti nesto znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Znaci. Mozda i vise nego slike. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Decembar 9, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim jednu sliku od letos, baš mi se sviđa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo radilo. Stigle nove gume i namontirane. Novi prednji diskovi, jeste da su od bandita ali po kojoj ceni sam ih dobio super su. Zamenjeno ulje u kocnicama. Zamenjen antifriz. Novi lancanici namontirani. Lanac nisam jer nemam alat- bice ovih dana. I ostalo jos samo ulje i filter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Decembar 19, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan U sredu ja motorom do grada i vraćam se i na jednom skretanju, kolona. Kao i uvek, ja tu levo i prestižem kolonu, sram me bilo. I lik iz pošte sa pikapom samo odjednom smota levo da se parkira na trotaor. U pitanju je BKA kod Kluza u BG. Put je bio klizav, nisam smeo jako sa kočnicama. Probao da izbegnem i trubim, kočim, motam levo ali lik jok! Nije stao niti jedne sekunde dok me nije udario! Sreća, imam kreš padove i u njih je udarilo krolo i blatobran pikapa, ali mi je fuzaster zakačio unutrašnju stranu blatobrana i iskrivio se malo. Iskreno, ja sam prošao bez ogrebotine, pod temperaturom (za koju sam saznao na merenju po ulasku na sastanak na kom sam bio) i u šoku od situacije, pregledam na brzaka motor, pogledam u ovog kretena ali od šoka, valjda, ga upšte ne vidim u kabini. Mahnem rukom i dignem palac, ne vidim ništa, ma rekoh odo ja. Tako to sve prođe, jeste puna linija, jesam kriv i ja ali mater mu, valjda imaš retrovizor onoliki ogromni, pogledaj nekad u njega. Sreća pa nisam vozio brzo i maltene po sred suprotne trake šo mi i dalo malo vremena i prostora da prođe kako je prošlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2020. at 23:09, kingN1 je napisao: Da li neko ima ovaj deo od drzaca(potrebna su mi oba drzaca) kofera ? U toku voznje mi ispala oba sa sve srafovima i pao mi kofer na zadnji tocak kad ni sam izginuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Januar 14, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba vizir za SV druge generacije, prodajem nov Puig-ov: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Naravno za ekipu sa foruma se moze napraviti neka cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan SV 650 S 2000.godiste da li nosi akumulator 12A-BS ili 12-BS ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 14, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Yt12a-bs ide, kupio sam nov prošlo leto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan To je 10ah aku, kod mene je trenutno 8ah i pali bez problema, Da li da uzimam jaci ili da ostavim ovaj pa dok gura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Januar 15, 2021 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Kele101 said: To je 10ah aku, kod mene je trenutno 8ah i pali bez problema, Da li da uzimam jaci ili da ostavim ovaj pa dok gura? Uzmi onaj koji fabrika propisuje kao minimum, jaci moze biti samo plus, ako je istih dimenzija i moze da se upakuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Startna snaga mu je ista kao i ovom od 10ah. oba imaju 120A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Januar 15, 2021 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je isto 8Ah cetvrta godina, za sada radi i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Januar 15, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na prodaju stop svetlo sa migavcima u sebi, za drugu generaciju ako je nekome zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je kolega Abarth ubacivao Joskin regler na SVa Ja imam jedan Joskin u rezervi pa bih ga ubacio jer sam primetio da kad dajem gas napon pada. Na leru je 14.2, sa svetlima 13.8, a kad dam gas padne na 13v mozda i ispod Sutra cu tacno znati da li je do reglera problem, ali cu ga svakako zameniti Sta si morao tacno da prekrajas da bi stao iza plastike? Promenio Januar 20, 2021 član Kele101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sekao sam ga po dijagonali sa oba kraja da bih ga montirao kao fabricki. Malo je pipavo posto se trudim da ostavim sto vise hladnjaka. Menjacu i na svom za koji dan pa mogu da fotkam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam sutra. mada imam jos 2 kom od skutera- isto ispravni, ali su manjih dimenzija Na skuteru mi je aku 12v12ah pa verujem da mogu i takav da stavim-mislim na regler uglavnom sutra sledi zamena Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da vidis da li ima pobudu (bela i crna zica) ili ima samo 3 zute i crvena i zelena. Ali ja uvek preporucim Joskin jer ne crkava. Musteriji sam montirao na Bev500 original, dao cini mi se 13.800 din, on posle 3 god crkao. Stavio posle Joskin, eno radi vec jedno 7... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ima 3 zute i crvenu i zelenu. Ovaj od SVa ne znam kako izgleda nisam gledao kad sam skidao plastike. Ove od skutera sam placao 20e polovne Stoje mi na polici vec 2-3 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Takav je i od SVa. Nekad ima i po 2 crvene i zelene. Isti princip. Ali kazem, ja bih ipak zarad sigurnosti stavi proveren regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Moj SV 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Februar 2, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Malo se sredjivalo, stigao novi auspuh, fabricki Banditov, mislim da mu stoji odlicno, volim fabricki aupuh da ne bude glasan, da mogu da upalim ujutru ispred kuce da ne probudim pola komsiluka a i u voznji mi prija.. Novi beli migavci, obicna sijalica unutra nisu led.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...